رفتن به مطلب

سوختن هارد 160

parsehprint
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

يكي از دوست هاي من سيستمي با مشخصات زير داره

Mb Asrock

Cpu 3.2 Full Intell

Hdd 160 Hitachi

Ram 512 Ddr2

....

اما هر يكي دو ماه هارد دچار مشكل مي شه و سيستم هارد رو نمي شناسه(هارد مي سوزه) و وقتي هارد رو به سيستم ديگه نصب مي كنه سيستم هنگ مي كنه در كل اين سيستم در هنگام نصب ويندوز و نرم افزار خيلي مشكل داره و تا حالا 2 تا هارد سوزونده ، اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه ؟

لینک به دیدگاه

من هم دقیقا همین سیستم رو دارم مادربرد Asrock و CPU هم همین و هارد هم Maxtor 160 بود که سوخت و1 گیگابایت رم کینگستون

البته هارد من علتش تقصیر خودمون بود تو هارد به هارد دقت نکردیم پاور دوستمون نوسان داد زد 160 گیگ هاردی که 2 ماه بود خردیده بودیم رو سوزوند.

ولی با این تفاسیری که شما میگید به نظر من احتمال خیلی قوی ایراد از پاورشونه حتما پاورشون رو عوض کنن و به نکات زیر توجه کنند :

1-برای متصل کردن برق هارد حتما از یک سوکت برق جداگانه که با هیچ یک از دستگاه های جانبی ارتباطی ندارد استفاده کنید

2- به هیچ وجه در سر مسیر سیم های برق هارد اتصالات دیگری قرار ندهید مثلا سیم رو لخت کنید و بخواهید به قطعه ای دیگر برق بدهید.

3-فن های اضافی را از سر راه هارد بردارید و اگر فن اضافه ای هم بر روی کیس نصب است برق آن را قطع کنید تا پاور دچار افت و کاهش میزان خروجی برق نشود.

پیروز و موفق باشید give_rose.gifgive_rose.gifgive_rose.gif

لینک به دیدگاه

بچه ها من هم يك هارد 250 ماكستور گرفتم كه روز اول سوخت.فرستادم ديجيتال قرار شد يك هارد نو بفرستند.مثله اينكه خيلي ايراد پيدا كردن ماكستورا.

لینک به دیدگاه

بچه ها من هم يك هارد 250 ماكستور گرفتم كه روز اول سوخت.فرستادم ديجيتال قرار شد يك هارد نو بفرستند.مثله اينكه خيلي ايراد پيدا كردن ماكستورا.

هارد دیسک های مکستور هارد های بدی نیستند و علت سوختن آنها بخاط مرغوب نبودن آنها نیست بلکه شرایط دیگر است که باعث سوختن ان ها میشود که مهمترین عامل نوسان برق میباشد.

لینک به دیدگاه

حامد جان دیگه آشغال شدن البته دیگه تولید نمیشن چون سیگیت خریدش

من خودم قبلا مکستور داشتم الآن در حال حاضر سامسونگ دارم و راضی هم هستم خیلی خوب کار میکنه 3 سال هم گارانتی داره و ساخت کره هستش.

لینک به دیدگاه

با سلام

يكي از دوست هاي من سيستمي با مشخصات زير داره

Mb Asrock

Cpu 3.2 Full Intell

Hdd 160 Hitachi

Ram 512 Ddr2

....

اما هر يكي دو ماه هارد دچار مشكل مي شه و سيستم هارد رو نمي شناسه(هارد مي سوزه) و وقتي هارد رو به سيستم ديگه نصب مي كنه سيستم هنگ مي كنه در كل اين سيستم در هنگام نصب ويندوز و نرم افزار خيلي مشكل داره و تا حالا 2 تا هارد سوزونده ، اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه ؟

سلام

دوست عزیز من هم با نظر آقا حامد موافقم احتمالا" این مشکلات از پاور شما هستش

کابل برقی رو که تامین کننده برق هارد هستش رو عوض کنید ولی برای اطمینان بیشتر سیستمتون رو با یک پاور سالم و تست شده امتحان کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان، سال جديد رو تبريك ميگم ، ممنون از راهنمايي هاي كه كرديد. اميدوارم سال خوبي داشته باشيد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

من هارد maxtor 6l200m0 دارم وقتی ویندوز نصب می کنم بعد از چند بار بالا امدن ویندوز یا خیلی دیر بالا می اید یا اصلا بالا نمی اید

گفتن در حین نصب ویندوز پارتیشن c را دیلیت کن و سپس دوباره بساز

یا گفتن سی دی ویندوز را عوض کن

هر دوی کار ها را انجام دادم ولی درست نشد

لطفا راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

سلام

من هارد maxtor 6l200m0 دارم وقتی ویندوز نصب می کنم بعد از چند بار بالا امدن ویندوز یا خیلی دیر بالا می اید یا اصلا بالا نمی اید

گفتن در حین نصب ویندوز پارتیشن c را دیلیت کن و سپس دوباره بساز

یا گفتن سی دی ویندوز را عوض کن

هر دوی کار ها را انجام دادم ولی درست نشد

لطفا راهنماییم کنید

درود

دیر بالا آمدن ویندوز عوامل مختلفی دارد.اما اگر بعضی مواقع اصلا بالا نمی آید احتمال زیاد هاردتان مشکل دارد.هارد شما ساتا هست یا آی دی ای؟؟؟ اگر آی دی ای هست چک کنید و ببینید هاردتون هم از لحاظ وصل یودن کامل کانکتور ها و هم مستر بودن هم از لحاظ جامپر های پشت هارد و هم کابل مین بوردتون که مستر باشد.نهایتا اگر حل نشد Fdisk بفرمایید و NTFS هم باشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

بعضی وقتها مشکل از کابل اتصال به ماردبورد هم میتونه باشه . اون رو هم چک کنید . و مواردی رو که دوستمون mr pc فرمودن انجام بدید .

در مورد بدسکتور هم مطمئن بشید که هاردتون دچارش نشده باشه .

و در اخر اگر همه اینها رو انجام دادید و مشکل حل نشد اگر هاردتون گارانتیش مونده دریغ نکنید و سریع بفرستید گارانتی .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...