رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک r9 280x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان گل لیونی.

دوستان همون طور که از تاپیک معلومه خریدار یه عدد کارت گرافیک از سری r9 280x هستم با قیمت مناسب. از هر برندی (به غیر از Asus چون مشکل زیاد داره) با گارانتی حتما و سالم.

قیمتش رو لطفا پرت نگید خواهشا.

مدل مد نظرم Sapphire toxic 280x هست با گرانتی و تمیز و کارتون و تمامی متعطلقات. هر کی داره لطف کنه رو کنه. :D

ویرایش شده توسط Ali_amani
لینک به دیدگاه

با سلام به دوستان گل لیونی.

دوستان همون طور که از تاپیک معلومه خریدار یه عدد کارت گرافیک خراب و معیوب از مدل ذکر شده هستم.

خرید به خاطر اینکه یه عدد سالشو دارم و به خاطر چند تا از خازن ها و سلف هاش میخوام اینو تعمیر کنم. لطفا قیمت خوب بدید.

عکس زیر قسمتی از اون سلف های خراب شده و پین خنک کننده هست.

درود

خازن و سلف جزو قطعاتی هستند که داخل بازار به وفور پیدا میشن ، پس احتیاج به خرید یک کارت گرافیک خراب مثل خودش ندارید ، مگر اینکه قطعه دیگه ای خراب شده باشه ، پیشنهاد می کنم به جای خرید کارت خراب مثل خودش ببرید یک تعمیرکار خوب براتون تعمیرش کنه ، اگر تهران تشریف دارید ، تعمیرکار خوب بهتون معرفی می کنم ببرید براتون تعمیر کنه / یا حق

لینک به دیدگاه

اگه میشه ادرسش رو پ.خ کنید ببینم چی میشه؟

اخه عیز این اون خار های پین فن هاشم کند شده به خاطر اون گفتم.

لینک به دیدگاه

هر کی داره رو کنه خواهشا اگه خنک کنندش رو هم دارید جدا بگید ولی باهم باشن هم خود کارت هم خنک کنندش خراب هم بود خریدارم فقط سیمش رو لازم دارم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

بعید بدونم با گارانتی چیزی پیدا کنی 

چون فکر کنم sapphire مد نظرت باشه

لینک به دیدگاه

خدا خیرت بده ... این همه ما داد زدیم ملت یه کارت در حد تمیز داریم و داریم مفتی مفتی میفروشیم شما نیومدی بگیری و رفتی یه کارت گرفتی شد ضررت و الآنم که میخواستی زودتر میگفتی تا یه کارت بهت میدادم که بری استفاده کنی ولی خب ظاهرا قسمتت نبود...کارت واقعا حیفی بود حیف... کارت رو همین چند روز پیش فروختم.... ^_^

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=52865&page=8#entry671193

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

خدا خیرت بده ... این همه ما داد زدیم ملت یه کارت در حد تمیز داریم و داریم مفتی مفتی میفروشیم شما نیومدی بگیری و رفتی یه کارت گرفتی شد ضررت و الآنم که میخواستی زودتر میگفتی تا یه کارت بهت میدادم که بری استفاده کنی ولی خب ظاهرا قسمتت نبود...کارت واقعا حیفی بود حیف... کارت رو همین چند روز پیش فروختم.... ^_^

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=52865&page=8#entry671193

داداش کاشکی برای شما رو میخردیم خیلی پشیمونم. هر کی ازتون خریده مبارکش باشه ینی خوش به حالشه. اگه جایی دیدی به من اطلاع بده. کاشکی نمیفروختین. :crying:

لینک به دیدگاه

ایشون هم دارن از ایشون بپرسید :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=46476&page=1

Sapphire R9 280X Dual-X 3GB DDR5 384Bit DirectX12----600T موجودی : 2 عدد

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

دلیل خاصی داره که حتما 280X میخواین بخرین؟  :)

لینک به دیدگاه

چی بگم داداش 280x یه چیز دیگه س. اگه 380 یا 380x یا 960 هم بود بگید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

من یکعدد 8800Ultra داشتم از برند معظم EVGA که دقیقاً با پارت نامبر امیریکا و خریداری شده از امریکا بود سر یکسال نشد فاتحش خونده شده اولین ملاقات با برند EVGA بود :wacko: :wacko: :wacko:

بعدش دادمش تعمیر 5 ما کار کرد باز دود شد رفت هوا

در اخر 30 تومن فروختمش

بهتره به فکر خرید کارت سالم باشید تا تعمییر کارت خراب

از 280X هم بیاید بیرون ماین و .... دورش رو احاطه کرده اصلاً بهش امیدی نیست برید سراغ انویدیا

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنماییت عزیزم. ولی کلا از انویدیا خوشم نمیاد فقط با amd کار میکنم چون تو دایرکس 12 خوب عمل کرده.

لینک به دیدگاه

کسی نداره مدل های 960 و 380 و 280x و ... که حافظه ی گرافیکیش 3 به بالا باشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...