رفتن به مطلب

موضوع اصلی این است Core i5+GTX 950 یا Core i3+GTX 960

Recommended Posts

جلوی تکنولوژی را نمیشه گرفت دوست عزیز، هر وقت که نیاز داشتید سیستم تهیه کنید و داخل بازی شرکت ها با مصرف کننده ها نشید.

موفق باشید، یا علی

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز LichSon

اوکی :دی

بودجه کلتون چقدر هست؟

اگه بخواین اسکایلیک برین رم 16 گیگ خیلی گرون در میاد براتون

فعلاً رم رو 8 بردارین چه روی اسکایلیک چه روی هاسول  هنوز بازی ریلیز نشده  minimum requirement شونزده گیگ رم بخواد 95% سیستم مورد نیازشون 8 گیگ هست

Star Wars Battlefront شونزده گیگ رم رو پیشنهاد کرده

بعداً ارتقا بدین رم رو. Gta v در بیشترین حالت حدود 6.5 گیگ رم استفاده میکنه تا 1 سال دیگه پول دستتون میاد رم جدید میگیرین تا اون موقع قیمتاشونم پایین تر میاد.

سی پی یو سعی کنید quad core بردارین مثل  6500 4460

مادربرد ارزون ترین h170 برای اسکایلیک و ارزون ترین h97 برای هاسول تاًثیر خاصی در گیمینگ ندارن اما کیفیت ساخت بهتری دارن و امکاناتشون بروز تر و بهتره از رده های پایین ترشون.

مانیتورتون 1080p هست یا 720p و یا 900p....؟

کارت گرافیک هم که  جی تی اکس 950 یا اگه خواستین بیشتر هزینه کنید r9 380x

ویرایش شده توسط LichSon
لینک به دیدگاه

استارتر عزیز میشه چنتا لینک از سایتای معتبر بدین ببینیم که رم DDR4 برای بازی بهتره یا DDR3 ؟

اصلا تفاوت دارن توی گیمینگ یا نه

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

استارتر عزیز میشه چنتا لینک از سایتای معتبر بدین ببینیم که رم DDR4 برای بازی بهتره یا DDR3 ؟

اصلا تفاوت دارن توی گیمینگ یا نه

http://www.pcgamer.com/the-differences-between-ddr3-and-ddr4-ram/

http://www.corsair.com/en/blog/2015/november/ddr3-vs-ddr4

http://www.gamespot.com/forums/pc-mac-linux-society-1000004/ddr4-vs-ddr3-for-gaming-should-i-wait-or-just-buy--29430565/

لینک به دیدگاه

اوکی :دی

بودجه کلتون چقدر هست؟

اگه بخواین اسکایلیک برین رم 16 گیگ خیلی گرون در میاد براتون

فعلاً رم رو 8 بردارین چه روی اسکایلیک چه روی هاسول  هنوز بازی ریلیز نشده  minimum requirement شونزده گیگ رم بخواد 95% سیستم مورد نیازشون 8 گیگ هست

Star Wars Battlefront شونزده گیگ رم رو پیشنهاد کرده

بعداً ارتقا بدین رم رو. Gta v در بیشترین حالت حدود 6.5 گیگ رم استفاده میکنه تا 1 سال دیگه پول دستتون میاد رم جدید میگیرین تا اون موقع قیمتاشونم پایین تر میاد.

سی پی یو سعی کنید quad core بردارین مثل  6500 4460

مادربرد ارزون ترین h170 برای اسکایلیک و ارزون ترین h97 برای هاسول تاًثیر خاصی در گیمینگ ندارن اما کیفیت ساخت بهتری دارن و امکاناتشون بروز تر و بهتره از رده های پایین ترشون.

مانیتورتون 1080p هست یا 720p و یا 900p....؟

کارت گرافیک هم که  جی تی اکس 950 یا اگه خواستین بیشتر هزینه کنید r9 380x

رم 8 گیگ رو اول برمیدارم 2200000فوقش.

درسته روبه سمت 16 میره ولی برای شروع میشه 8 بست یا 4 بست بعد به مرور زمان بودجه افزایش می‌آید میخریم

ویرایش شده توسط LORD.SAJAD
لینک به دیدگاه

من که چیزی از این لینکایی که دادین نفهمیدم (البته در رابطه با تاثیر رم DDR4 در بازی) فقط تست چنتا از نرم افزارای شرکت Adobe رو نشون داده بود و همینطور چنتا بنچمارک با نرم افزار Aida ولی خب بله درسته حق با شماست

یه رم باس 2133 با زمان تاخیر 15 از نوع DDR4

خیلی بهتر از یه رم باس 2400 با تایمینگ 10 از نوع DDR3

عمل میکنه و باعث افزایش 15 الی 20 فریم در بازی میشه

خیلی خوبه رم DDR4

حتما سیستم DDR4 بخرید که توی بازیها 20 فریم بیشتر بگیرید

احیانا اگر وقت کردین نتیجه بنچ مارک رم باس 2400 با زمان تاخیر 10 از نوع DDR3 با یه رم باس 2133 با زمان تاخیر 15 از نوع DDR4 رو مقایسه کنید حتما

فکر کنم این سایت کمکتون کنه

http://www.memorybenchmark.net/

سرعت خواندن و نوشتن تمام رمهای نسبتا معروف دنیا داخل این سایت هست . هرکدوم که بهتر باشه فکر کنم اون رم توی بازی تاثیر بیشتری داشته باشه

سرعت بهترین رمهای DDR3 نزدیک به 20 گیگ در ثانیه هستش ولی بهترین رمهای DDR4 حدود 16 گیگ

شما باید دقیقا پارت نامبر همون رمهایی که مدنظرتون هست و میخواهید بخرید رو جستوجو کنید اونم در بخش سی پی یو اینتل

من که توصیه ام به شما رم DDR3 G.Skill 2400CL10 TridentX هستش

البته من بعید میدونم اصلا رم توی بازی تاثیر داشته باشه (حجم رم منظورم نیست)

من که خودم الان سی پی یو i5 4460 دارم با رم باس 2400 G.Skill با زمان تاخیر 11

عکس زیر تب memory نرم افزار GPU-Z از سیستمه خودمه

در حال حاضر دو عدد رم DDR3 با حجم 4 گیگ دوال باس 2400 زمان تاخیر 10 از برند G.Skill سری TridentX رو دارن 170 تومن میفروشن در فروم (جمعا 8 گیگ)

من فکر کنم این رم بهتر باشه برای شما تا رم DDR4

گول اسم زیبای دریاچه آسمانی رو نخورید همینطور واژه DDR4

راستی نهایتا هر رمی خواستین بگیرید حتما دوتا بگیرید یا دوتا 4 گیگ یا دوتا 8 گیگ که از تکنیک دو کاناله (Dual Chanel) استفاده کنید . فکر کنم این دو کاناله بودن خیلی مهمتر از این باشه که DDR3 باشه یا DDR4

گرچه DDR3 بهتره

tgipy0pcr6znrdwlzi83.jpg

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

حق با شماست ماژول های DDR4 فعلی تایمینگ بالایی دارند به همین خاطر حتی با افزایش فرکانس هم بهبودی دیده نمیشه، فکر می کنم با اومدن ماژول های جدید با تایمینگ پایین بشه به ارتقا فکر کرد البته جدای از سرعت که مهم ترین فاکتور هست باید هزینه و مصرف انرژی رو هم مد نظر داشت.

مقایسه DDR3 با DDR4

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...