رفتن به مطلب

بازی بعدی کوجیما از مقیاسی بزرگتر، آزادی و تعامل بیشتری برخوردار خواهد بود

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

bwys_1.jpg

تا بازی جدید کوجیما حداقل چند سال فاصله داریم اما این طراح بازی بسیار مشهور اولین جزئیات را دیروز در مصاحبه ای با Gamespot معرفی کرد.

کوجیما انتظار دارد این پروژه از مقیاس بزرگی برخوردار باشد و قصد دارد در کنار یک داستان بسیار قوی، آزادی و تعامل زیادی را هم به بازی اضافه کند. بخش زیادی از این پروژه به عهده خود او خواهد بود زیرا احساس می کند همکاری برای پروژه های دیگر مناسب تر است.

او در طول مصاحبه اظهار داشت:"بدین منظور ما با سونی بر روی پروژه ای کار می کنیم که یک عنوان جدید خواهد بود. البته خود من هم هنوز نمی دانم که این پروژه به یک سری تبدیل خواهد شد یا نه، اما قصد دارم چیزی بسازم که چنان تاثیر بزرگی داشته باشد که به یک سری تبدیل شود. منظورم ار تاثیر چیزهایی هستند که فقط منحصر این بازی است، چیزهایی مانند شخصیت ها و دنیای بازی. این تاثیر می تواند منجر به خلق چیزی خارج از دنیای بازی ها مانند انیمه، کتاب های کومیک ژاپنی (مانگا) و مجسمه ها شود؛ چیزی که برای رشد به حد کافی غنی باشد.

می خواهم چیزی بسازم که آزادی و تعامل زیادی را ارائه دهد. مانند کارهایی که در گذشته انجام داده ام، می خواهم چیزی بسازم که داستانی بسیار قوی و تاثیرگذاری داشته باشد. این چیزی است که مردم از می خواهند و قصد دارم همین کار را هم انجام دهم. اگر بخواهم به یکی اولویت بیشتری بدهم (داستان بهتر یا آزادی بیشتر) کار برایم بسیار آسان تر خواهد بود، اما این چیزی است که مردم از من انتظار دارند. درحال حاضر ساختن یک بازی خطی بسیار آسان تر خواهد بود اما این به این منزله نیست...

این بسیار پر خطر خواهد بود زیرا ما هنوز تازه شروع کرده ایم پس شاید بهتر باشد با چیزی در مقیاس کوچک تر، شاید خطی شروع کنیم اما سونی برای ساخت یک بازی بزرگتر از ما حمایت می کند. داستانی قوی که به بازیکن آزادی زیادی ببخشد، همراه با عناصر دیگر به سختی های کار می افزاید و من هنوز نمی دانم که این امر امکان پذیر است یا نه. باید ببینیم چه می شود.

در حال حاضر، طرفداران منتظر بازی ای هستند که از من باشد، چیزی که 90-80 درصد خون من در رگ های آن باشد، من می خواهم با دیگران همکاری داشته باشم اما این کار نقش من را کمرنگ خواهد کرد. همکاری باید برای دیگر پروژه ها باشد."

یادآور می شوم بازی بعدی "هیدئو کوجیما" همانطور که دو ماه قبل تائید شد ابتدا برای PS4 و سپس برای PC عرضه خواهد شد. دیگر عناصر این عنوان قبلا در یک سری لیستی از مشاغل اشاره شده بود.

Source: WCCFTech

TRICKSTER.png

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

مرسی بابت این خبر

دمش گرم واقعا کارگردان محشریه. متال گر یک رو اون زمان ها که بازی میکردم خیلی باهاش حال میکردم اصلا واسم جالب بود که دوتا پایان داشت و اون ویدیو ها راجب متال گیر.

اونایی که این بازی رو کردن میدونن وقتی تو جریان بازی قرار میگیرن شخصیت ها واسشون زنده میشه.

من وقتی که اواخر بازی دوست snak میمیره همون ninja خیلی عصابم خرد شد. حتی تصویر مردنشم خیلی وحشتناک و قشنگ بود

منکه منتظر کار بعدی این کارگردانم

لینک به دیدگاه

کارش درسته :clapping:

مرسی بابت این خبر

دمش گرم واقعا کارگردان محشریه. متال گر یک رو اون زمان ها که بازی میکردم خیلی باهاش حال میکردم اصلا واسم جالب بود که دوتا پایان داشت و اون ویدیو ها راجب متال گیر.

اونایی که این بازی رو کردن میدونن وقتی تو جریان بازی قرار میگیرن شخصیت ها واسشون زنده میشه.

من وقتی که اواخر بازی دوست snak میمیره همون ninja خیلی عصابم خرد شد. حتی تصویر مردنشم خیلی وحشتناک و قشنگ بود

منکه منتظر کار بعدی این کارگردانم

واقعا متال گیر شاهکار بود. :x

هنوز موندم چرا کونامی اونجوری بد باهاش تا کرد؟ :-?

شاید به خاطر این بوده که مثل "بیگ باس" فقط می خواسته خودش کاراشو انجام بوده و از همکاری خوشش نمیومده :mellow:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...