رفتن به مطلب

تبدیل برق 5 ولت usb به 12ولت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سؤال تخصصی داشتم از دوستان و مهندسان الکترونیک

یه ماژول تبدیل برق usb که 5 ولت هست را به 12 تبدیل میکنه

با این برق 12 ولت هم میخوام یک متر smd سوزنی که به ماژول وصل شده را روشن کنم

اینم بگم که میخوام این برق رو از usb لب تاپ بگیرم

آیا برای پورت لپتاپ مشکلی پیش نمیاد ؟ 

درضمن از همین پرت ، 4 تا فن هم روشن میشه برای خنک کننده لب تاپ که اونا هر کدوم 5 ولت هستن

لطفا یه راهنمایی کنید

باتشکر

لینک به دیدگاه

بهتر نیست یه ادپتور ۱۰ تومنی بخری و مستقیم بزنی به برق. هم usb اشغال نشده هم به لپتاپت صدمه نزدی . پورت usb تا یه توانی رو میتونه تامین کنه. بیشتر از اون پورت یا کلا قطع میشه یا کل پورتا از کار میوفته

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

ممنون حامد جان

راستش من این SMD ها را توی فن بوک لب تاپم گذاشتم

یه فن بوک اختصاصی خیلی شیک ( البته از نظر خودم) درست کردم که جاهای فن ها رو در جاهای مهمکه داغ میشن قرار دادم .

خصوصا برای گیم که انجام میدم ، حداقل 10-15 درجه روی دمای سیستم تاثیر داره برام

با اینکه برق رو از USB میگیره

این SMD ها هم توی این فن بوک استفاده کردم ، با آداپتور روشن کردم فوق العاده زیبا شده ، خصوصا شبا که بازی میکنم 

ولی حمل و نقلش دشواره .

جایی که به برق دسترسی نداشته باشی عملا نمیتونی SMD را روشن کنی.

به نظرت اگه از یه پورت دیگه بگیرم چی ؟

پورتی که غیر از این 4 تا فن دارن جریان میگیرن ؟

لینک به دیدگاه

ممنون حامد جان

راستش من این SMD ها را توی فن بوک لب تاپم گذاشتم

یه فن بوک اختصاصی خیلی شیک ( البته از نظر خودم) درست کردم که جاهای فن ها رو در جاهای مهمکه داغ میشن قرار دادم .

خصوصا برای گیم که انجام میدم ، حداقل 10-15 درجه روی دمای سیستم تاثیر داره برام

با اینکه برق رو از USB میگیره

این SMD ها هم توی این فن بوک استفاده کردم ، با آداپتور روشن کردم فوق العاده زیبا شده ، خصوصا شبا که بازی میکنم 

ولی حمل و نقلش دشواره .

جایی که به برق دسترسی نداشته باشی عملا نمیتونی SMD را روشن کنی.

به نظرت اگه از یه پورت دیگه بگیرم چی ؟

پورتی که غیر از این 4 تا فن دارن جریان میگیرن ؟

چرا از LED  به جای SMD استفاده نمیکنید ؟

چون مصرف SMD  بالا هست و توان زیادی میکشه مخصوصا این که شما پورت لپتاپتون بیشتر از 500 میلی امپر خروجی نداره و از هم یدونش بخوایید استفاده کنید به صورت مجزا باز هم به مدار های لپتاپتون صدمه میزنه .

البته مورد fast charge  هم برای بعضی از دستگاه ها هست که خروجی رو بیشتر  میکنه که باز هم  بستگی به مدل لپتاپ داره .

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

ممنون

مگه جریان و مصرف smd کمتر از led نیست ؟

اگه اینطوره بهتره حتما از اداپتور استفاده کنم

ولی مشکل حمل و نقل و سیم اضافی دارم

راه حلی ندارید برای اینکار ؟

لینک به دیدگاه

درود

به عنوان تعمیر کار لپتاپ باید چندتا نکته خدمت شمار عرض کنم .

1. با این کارتون بیش از حد و توان USB و صد االبته مداری که داره کار میکشید که باعث چندتا مشکل میشه

A : عمر باطری لپتاپ و شارژدهیش بسیار محدود میشه !

B : مدار مرتبط به USB و خود USB بیسار داغ میشن !

C : شما صرفا به ولتاژ هم توجه نکنید .. آمپر هم میکش این موارد که روی هم بسیار سنگین میشه و شک نکنید در کوتاه مدت به مشکل سخت افزاری میخورید !

2. در مورد SMD و LED !

اکثر SMD ها 12 ولت الی 24 ولت هستند !

LED ها بسته به مدل بین 1.5 تا 3 ولت هستند .. البته 12 ولت هم موجود دارند ..

نظرتون در مورد یه باطری کتابی قابل شارژ برای تامین برق SMD ها چیه ؟!

بعضی جاها هستند که حتی برای شما باطری میسازند .. یعنی وزن و اندازه مورد نظرتون رو میگید براتون درسته میکنن ..هزینه سنگینی هم نداره .

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

ممنون

ببینید من میخوام کاری کنم که سیم اضافی تولید نشده . خصوصا سیم برق که باید حتما به پیریز وصل بشه

در مورد باطری کتابی هم ، باطری 12 ولت کوچیک هست ؟ من در ابعاد 2*3 و ارتفاعش هم 2 سانت باشه میخوام . جایی که الان دارم توی فن فقط این سایزه.

درضمن برای هر بار شارژ باطری که نمیتونم در فن بوک رو باز کنم و باطری را جدا کرده و جداگونه بزنم به شارژ . 

آیا روشی هست که بشه از طریق پورت های usb لب تاپ شارژ کنم ؟

یا از طریق شارژ خود لپ تاپ ؟

مثلا موقعی که دارم با لپ تاپ با باطری کار میکنم ، آدابتور برق رو به فن بوک وصل کنم تا باطری شارژ بشه ؟

و یه سؤال دیگه ، آیا میتونم از آدابتور برق لپ تاپ یه خروجی بگیرم ، که فن بوک رو مستقیم به اون وصل کنم ؟ یعنی دیگه نیازی به usb حتی برای روشن شدن فن ها هم نباشه و مستقیم برق 12 بگیره که در این حالت مجبورم فن هام رو عوض کنم و فن بزرگتر و 12 ولت بزارم

ممنون از شما

ویرایش شده توسط star.qom
لینک به دیدگاه

ممنون

ببینید من میخوام کاری کنم که سیم اضافی تولید نشده . خصوصا سیم برق که باید حتما به پیریز وصل بشه

در مورد باطری کتابی هم ، باطری 12 ولت کوچیک هست ؟ من در ابعاد 2*3 و ارتفاعش هم 2 سانت باشه میخوام . جایی که الان دارم توی فن فقط این سایزه.

درضمن برای هر بار شارژ باطری که نمیتونم در فن بوک رو باز کنم و باطری را جدا کرده و جداگونه بزنم به شارژ . 

آیا روشی هست که بشه از طریق پورت های usb لب تاپ شارژ کنم ؟

یا از طریق شارژ خود لپ تاپ ؟

مثلا موقعی که دارم با لپ تاپ با باطری کار میکنم ، آدابتور برق رو به فن بوک وصل کنم تا باطری شارژ بشه ؟

و یه سؤال دیگه ، آیا میتونم از آدابتور برق لپ تاپ یه خروجی بگیرم ، که فن بوک رو مستقیم به اون وصل کنم ؟ یعنی دیگه نیازی به usb حتی برای روشن شدن فن ها هم نباشه و مستقیم برق 12 بگیره که در این حالت مجبورم فن هام رو عوض کنم و فن بزرگتر و 12 ولت بزارم

ممنون از شما

درود

بله باطری توی این ابعاد هست .. میتونید برای باطری یه جا تعبیه کنید که در بیاد شارژ کنید دوباره بزنید جا ..

شرکت ما یکسری شارژر برای برند HP آورد .. ( البته متاسفانه موحودیش تمام شد ) یه خروجی USB برای شارژ کردن موبایل و .... داشت .. اگر بگردید شاید پیدا کنید همچین چیری رو .. ولی از خود شارژر لپتاپ خودتون نگیرید چون افت آمپر میدید

لینک به دیدگاه

اگه یه شارژ با آمپر بالاتر برای لپ تاپم تهیه کنم چی ؟

مدل لپ تاپ من ASUS K550JX هست.

پس باید دنبال یه باطری بگردم .

آیا باطری هست که با کابل usb بتونم شارژش کنم یا باید مدار براش تهیه کنم ؟

لینک به دیدگاه

اگه یه شارژ با آمپر بالاتر برای لپ تاپم تهیه کنم چی ؟

مدل لپ تاپ من ASUS K550JX هست.

پس باید دنبال یه باطری بگردم .

آیا باطری هست که با کابل usb بتونم شارژش کنم یا باید مدار براش تهیه کنم ؟

درود

بله میتونید این کار هم بکنید .

باطری هایی هستند مثل کتابی که خشاب داشته باشن در بیان .. و شما بتونی به توسط یه شارژر شارژش کنی دوباره بزنی سر جاش

لینک به دیدگاه

سلام

هرچی گشتم باطری کتابی پیدا نکردم

مجبور شدم با شارژ موبایل که 5 ولت باشه استفاده کنم

با توجه به مداری که دارم ، برق 5 ولت را به 12 تبدیل کرده و  smd ها رو روشن میکنم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...