رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، ازبین دوسیستم زیر کدوم مناسب تره؟ گرافک هم strix r9 390 du3oc gaming ایسوس، دی وی دی رایتر دارم، مانیتور fullhd، کارم هم رندرینگ و گیمینگ، آیا بهتره i5 بگیرم با اس اس دی، یا i7? اورکلاک هم بلد نیستم،یه هارد 500اکسترنال هم دارم، آگه اس اس دی بگیرم لنگ نمیمونم

post-20832-0-64286400-1456160196_thumb.png

post-20832-0-76558200-1456160225_thumb.png

ویرایش شده توسط Amirfathi
لینک به دیدگاه

خب اگه اورکلاک نمیکنین و کارت گرافیکتون هم قوی است بس  یک سی بی یو i 7 non K بردارید - و بعدا اس اس دی اضافه کنین ! البته بنظرم یک راه مناسب دیگه هم مشاوره با لیون هستش چون لیون تا الان سیستم های زیادی برای مقاصد مختلف بسته و بهتر از ما تجربه داره  - 

لینک به دیدگاه

خب اگه اورکلاک نمیکنین و کارت گرافیکتون هم قوی است بس  یک سی بی یو i 7 non K بردارید - و بعدا اس اس دی اضافه کنین ! البته بنظرم یک راه مناسب دیگه هم مشاوره با لیون هستش چون لیون تا الان سیستم های زیادی برای مقاصد مختلف بسته و بهتر از ما تجربه داره  -

اتفاقا پنج شنبه باید برم لیون ک سیستم بگیرم، گفتم قبلش با اساتید یه مشورت کنم
لینک به دیدگاه

سلام . سیستم i7 مناسبتره . چون شما به راحتی میتونید بعدا یک SSD اضافه کنید . نیازی به تعویض قطعه ای نیست . ولی پردازنده رو نمیتونید  بدون ضرر عوض کنید .

لینک به دیدگاه

درود بر شما
سیستم i7 برای شما مناسب تره و بنا به گفته ی دوستمون میتونید ssd رو در آینده اضافه کنید
پیشنهاد میشه که برای i7 مادربرد z170 رو بردارید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...