رفتن به مطلب

کیس - رندر - پنج تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز سلام

بنده قصد خرید یک سیستم پنج تومنی دارم ، فقط کیس
چون باید دو تا سیستمی که الان دارم و ابزار کارم هستن رو بفروشم تا این کیس رو بخرم ،
از شما استادیت مشاوره میخوام ، که بهترین گزینه رو معرفی کنید.

زمینه کاریم 80 درصد مدلینگ و رندر هست "رندر تک فریم"
20 درصد دیگه ، ادیت ویدیو و vfx

نرم افزار :
در مرحله اول
Maya - Maxwell render
Max - VRay
KeyShot

و در آخر ، After
پس اولویت روی رندر هست.

البته درنظر دارم این سیستم قابلیت ارتقا داشته باشه
یعنی مادربرد مدلی انتخاب کنم که
CPU خوب و میزان رم بالایی رو ساپورت کنه
یعنی مثلا الان با رم 16 یا 32 شروع کنم و چند ماه دیگه 64 و به همین شکل تا 128 آپ کنم

حالا با توجه به این شرایط ، من درباره مین و سی پی یو
به این مشخصات رسیدم:

ASUS X99 E WS - 128Gb
5930K Haswell-E 6-Core 3.5 GHz LGA 2011-v3

با توجه به کاربرد و بودجه ی من ،  این بهترین انتخاب cpu هست ؟
شما لطفا نظرتون رو بگید که چطوره؟

درباره رم ، نمیدونم که میشه با این بوجه DDR4 خرید؟

و اینکه ، الان میتونم موقتا ، اس اس دی ، نگیرم ؟؟
چون تا جایی که میدونم فقط روی بوت ویندوز و کارکرد برنامه ها تاثیر داره ، و روی مدلینگ و رندر کاربردی نداره
یعنی هارد SSD بعدا اضافه کنم به کیس

خنک کننده ، ترجیها مایع باشه که گردو خاک رو به حداقل برسونیم

برای کیس و رایتر و غیره الان نمیخوام زیاد هزینه کنم
البته دیزاین و کیفیت کل اجزای کیس خیلی برام مهمه که بعدا حتما بهترین ها رو میگیرم

خلاصه اصل رو بذاریم روی gpu , ram , cpu , main
ببخشید طولانی شد

لینک به دیدگاه

پردازنده :  Intel® Core i7-5820K (از اونجا که به گرافیک قوی نیاز دارید فکر میکنم این پردازنده بصرفه تر هست از 5930.تفاوت خیلی زیادی هم با هم ندارن و همین پردازنده تمام نیازهای رندر تک فریم رو به خوبی انجام میده)

مادربورد :‌  GIGABYTE X99-SLI LGA2011-3 (عالی و بصرفه)

گرافیک: PNY GTX 970 4GB GDDR5 (شما مدلینگ زیادی دارید .بنابراین اولویت اولتون باید گرافیک بسیار قوی باشه بعد پردازنده.شرکت pny اعتبار بسیار زیادی در ساخت گرافیکهای رندرینگ داره و کاملا قابل اعتماده.شما نیاز به گرافیک با هسته کودای بالا دارید چون احتمالا رندرگرافیک هم دارید.ظمنا در محیط مایا بیش از هر چیز گرافیک باید قوی باشه)

رم : Gskill Ripjaws V 16GB 4GBx4 2666Mhz CL15 DDR4 (تو رندر زمان تاخیر اصلا مهم نیست.اول حجم بعد فرکانس.بعدا میتونید 2 یا 4 تای دیگه اضافه کنید یا بسته به نیازتون کلا اینا رو بفروشید و 8 تا رم 8 ببندید)

هارد‌: Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD (پیشنهاد میکنم از خرید ssd منصرف بشید.چون تقریبا هیچ تاثیری در زمان رندر نداره و فقط و فقط در زمان بالا اومدن نرم افزار و ویندوز تاثیر داره.ولی هارد sshd تقریبا همون کار ssd رو میکنه و بسیار بصرفه تر هست و بقیه پولتون رو صرف بقیه قطعات میکنید)

پاور : Green GP700A-HP Power (خیلی عالی با پرفرمنس بالا و قیمت مناسب)

کیس : GREEN X3+ VIPER (خنک کنندگی خوب با جای زیاد و قیمت خوب)

خنک کننده : DeepCool Gamer Storm Maelstrom 240T AiO Liquid CPU Cooler (تو رندر دمای پردازنده خیلی زیاد میشه و نیاز به خنک کننده قوی هست)

با وجود انتخاب پردازنده فوق قیمت حدود 5.300 شد.ولی فکر میکنم سیستم بسیار عالی و ارزش خرید بسیار بالایی داره.شما میتونید کیس رو خودتون عوض کنید و کیس سبکتر بردارید.و یا حتی خنک کننده ارزونتر که این میتونه تا 200 تومن برای شما کمتر بشه.انتخاب با خودتون.پیروز باشید

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست گرامی
1) انتخاب خوبی دارید و پردازنده 5930 پیشنهاد میشه

2) رم رو باید ddr4 انتخاب کنید و پیشنهاد باس 3000
3) فکر میکنم برای کاربرد شما، در نهایت 64 گیگ رم کافی باشه و نیازی به 128 گیگ ندارید، (مادربرد انتخابی شما کاربرد های دیگری داره)
4) میتونید ssd رو در آینده به سیستمتون اضافه کنید ولی اینو بدونید میتونه بسیار کاربردی باشه

5) چون با گرافیکتون بازی نمی کنید پیشنهاد من سری کوادرو هست
خنک کننده هم مایع انتخاب کنید
پیروز باشید

لینک به دیدگاه

پردازنده :  Intel® Core i7-5820K (از اونجا که به گرافیک قوی نیاز دارید فکر میکنم این پردازنده بصرفه تر هست از 5930.تفاوت خیلی زیادی هم با هم ندارن و همین پردازنده تمام نیازهای رندر تک فریم رو به خوبی انجام میده)

مادربورد :‌  GIGABYTE X99-SLI LGA2011-3 (عالی و بصرفه)

گرافیک: PNY GTX 970 4GB GDDR5 (شما مدلینگ زیادی دارید .بنابراین اولویت اولتون باید گرافیک بسیار قوی باشه بعد پردازنده.شرکت pny اعتبار بسیار زیادی در ساخت گرافیکهای رندرینگ داره و کاملا قابل اعتماده.شما نیاز به گرافیک با هسته کودای بالا دارید چون احتمالا رندرگرافیک هم دارید.ظمنا در محیط مایا بیش از هر چیز گرافیک باید قوی باشه)

رم : Gskill Ripjaws V 16GB 4GBx4 2666Mhz CL15 DDR4 (تو رندر زمان تاخیر اصلا مهم نیست.اول حجم بعد فرکانس.بعدا میتونید 2 یا 4 تای دیگه اضافه کنید یا بسته به نیازتون کلا اینا رو بفروشید و 8 تا رم 8 ببندید)

هارد‌: Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD (پیشنهاد میکنم از خرید ssd منصرف بشید.چون تقریبا هیچ تاثیری در زمان رندر نداره و فقط و فقط در زمان بالا اومدن نرم افزار و ویندوز تاثیر داره.ولی هارد sshd تقریبا همون کار ssd رو میکنه و بسیار بصرفه تر هست و بقیه پولتون رو صرف بقیه قطعات میکنید)

پاور : Green GP700A-HP Power (خیلی عالی با پرفرمنس بالا و قیمت مناسب)

کیس : GREEN X3+ VIPER (خنک کنندگی خوب با جای زیاد و قیمت خوب)

خنک کننده : DeepCool Gamer Storm Maelstrom 240T AiO Liquid CPU Cooler (تو رندر دمای پردازنده خیلی زیاد میشه و نیاز به خنک کننده قوی هست)

با وجود انتخاب پردازنده فوق قیمت حدود 5.300 شد.ولی فکر میکنم سیستم بسیار عالی و ارزش خرید بسیار بالایی داره.شما میتونید کیس رو خودتون عوض کنید و کیس سبکتر بردارید.و یا حتی خنک کننده ارزونتر که این میتونه تا 200 تومن برای شما کمتر بشه.انتخاب با خودتون.پیروز باشید

امیر داداش جا نزاشتی باسه ما خیلی سیستم خوبی پیشنهاد. دادی نظر منم دقیقا همین سیستم هست

آگه میتونید یه 450 تومن دیگه هزینه کنید یه کیت 4*8 بگیرید که بعدا نیازی نباشه بفروشید یک راست یک کیت 32 دیگه بگیرید و بزارید کنار همین

موفق باشید

لینک به دیدگاه

امیر داداش جا نزاشتی باسه ما خیلی سیستم خوبی پیشنهاد. دادی نظر منم دقیقا همین سیستم هست

آگه میتونید یه 450 تومن دیگه هزینه کنید یه کیت 4*8 بگیرید که بعدا نیازی نباشه بفروشید یک راست یک کیت 32 دیگه بگیرید و بزارید کنار همین

موفق باشید

شما آقایی میلاد جان @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...