رفتن به مطلب

سیستم گیمینگ و رندرینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من بودجم 6.5 هست ولی نه فقط برای کیس همه چی میخوام تهیه کنم

خب کاربری هم گیمینگ هست گیم ها رو 1080 بازی میکنم و گیم های جدید بازی نمیکنم و بیشتر گیم آنلاین بازی میکنم بیشترین گیم هایی هم که پلی میدم csgo و Dota2 هست gtav

و همینطور برای 3dmax و maya میخوام (مایا رو تازه میخوام شروع کنم و مبتدی هستم) 3dmax رو سه چهار سال هست کار میکنم

فقط یک چیزی هست کن روی شکل کیس خیلی حساس هستم و کیس nzxt H440 میخوام بگیرم که پام در میاد 750 تومن ابن رو کم کنید فقط چون خیلی حساس هستم رو قیافه خخخ

پس یک کیس میخوام ( فقط گرافیک 950 یا 960 بیشتر نباشه ترجیحا 950 xtream میخوام چند ماه بعد از خرید که شروع به کار کردم گرافیک رو بفروشم و یک جدید بگیرم کیبورد و موس هم آگه a4tech bloody باشن خوب هیلی نمیخوام خرج کیبورد و موس کنم

مرسی

تم کیس هم قرمز باشه :)

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

سلام آقا میلاد.ایشالا با این بودجه سیستم خوبی میبندی.فقط به نظرم رو گرافیک نظرت رو عوض کن.چون gtx 950 تعداد هسته ی کودای بالایی نداره و اگه 960 بگیری بصرفه تر هست(حتی برای شروع).قطعاتی که پیشنهاد میکنم برات رو چک کن.فکر میکنم با توجه به بودجه شما سیستم خیلی عالی میشه

پردازنده : Intel® Core i7-5930K Haswell-E Processor

مادربورد: GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 مناسب استفاده طولانی مدت با ساپورت 64 گیگ رم

گرافیک : Zotac GTX 960 2GB GDDR5 قوی و بصرفه

پاور : GREEN GP850B-OC+ Evo 80Plus Platinum PSU

هارد:Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD Drive خرید sshd بصرفه تر از ssd هست و از لحاظ کارایی بسیار شبیه ssd هست

رم: Gskill Ripjaws 4 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4 فعلا برای شروع کافی هست.بعدا اگه دیدید کمه راحت یه ماژول 4 تایی دیگه اضافه کنید

خنک کننده: DeepCool Gamer Storm Maelstrom 240T AiO Liquid CPU Cooler

اگه تو کیس جا میشه اینو ببند: Green GLACIER 360 GLC360-A AiO Liquid Cooler

مانیتور: LG 22MP57HQ 22Inch IPS LED Monitor با پنل ips مخصوص کارهای گرافیکی

موس و کیبورد و رایتر با خودت

البته فکر میکنم کمی از بودجه شما بیشتر شد.ولی مطمئنم انتخاب بسیار عالی خواهد بود

لینک به دیدگاه

مرسی آگه پیشنهاد های دیگه ای هم بچه ها بدن ممنونشون میشم

ولی این سیستم قیمتش کیس خالی از بودجه ای که تعیین کردم بیشتر میشه با درایو نوری و... متاسفانه توانایی خریدش رو ندارم فکر کنم 5820 سی پی یو بهتر باسه بگیرم چون هم قیمتش مناسب تر هست هم کش و هسته ی برابری با این سی پی یو داره

لینک به دیدگاه

درود

اگر 750 تومان از 6500 تومان برای کیس برداریم میمونه 5750 برای قطعات سیستم.

سیستم پیشنهادی رندرینگ بنده.

Cpu: I7 5820k =1390t

Mb: Gigabyte X99-UD4 =1141T

Ram: Gskills Ripjaws 4 2x8=16g 2800 =420t

Vga: Zotac Gtx 960 2g =750t

Power: Green Gp850b-oc+ EVO =500t

HDD: WD Blue 1t =180t

SSD: Samsung 850 EVO 250g =330t

Cpu Cooler: Green GLC 120-A =164t

Monitor: LG 22MP57HQ IPS =550t

ODD: Asus 24X =58t

Mouse: A4tech Bloody V5M *79t

قیمت کل: 5562 تومان.

1.‏ پردازنده را هیچ وقت کمتر از این بر ندارید!

2.‏ رم با فرکانس 2800 برداشتم تا با مشکل استیبل نشدن بر نخورید.

3.‏ واتر کولر 120 برای شما کافی هست چون پردازنده I7‎ ‎5820k‏ حتی از I5 ها هم خنکتر هست.

4.‏ برای کار شما SSD‏ واجب هست برای اجرای سریع ویندوز و برنامه های رندرینگ.

5.‏ پاور هم 850 وات برداشته شده تا در آینده برای ارتقاء گرافیک به مشکل نخورید.

6.‏ ماوس یک مدل پیشنهاد دادم، از بودجه شما 188 تومان باقی مانده که میتونید کیبرد را هم به دلخواه انتخاب کنید.

موفق باشید، یا علی

لینک به دیدگاه

اگه پردازندی سری Skylake برداری در مجموع قیمت مادربورد و پردازنده حدود 700-800 کمتر میشه و یا به عبارتی بیش از 30% تفاوت قیمت که در برابر کارایی چند درصدی که داره اصلا توجیح نداره!

برای کاربری شما گرافیک 960 هم کفایت میده اما من 970 گذاشتم که نخواید مجددا هزینه کنید! اگه حتما میخواید که 960 یا 950 باشه همون Amp Extreme بردارید

ویرایش شده توسط ZAKHAR
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...