رفتن به مطلب

درخواست کمک فوری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من این سیستمو انتخاب کردم، نهایت بودجم 2900،گرافیک هم r9 390 du3oc gaming strix, فقط چند تا مسئله، سیستم برا رندرو گیم هست، ssd بعدا اضافه میکنم، کیس هم بعدا عوض میکنم، پاور هم بعدا ارتقا میدم، رم هم ارتقا میدم، اورکلاک بلد نیستم، فقط یه سوال تا 5،6ماه دیگه ک ارتقا بدم، پاوری ک الان انتخاب کردم مناسبه؟!؟ واتر کولی ک انتخاب کردم توی کدوم یکی از این دو کیس جا میشه؟

post-20832-0-05069500-1456249327_thumb.png

لینک به دیدگاه

توصیه اکید میکنم همین الان کیس رو بهترش کنین ... یه x3+ viper وردارین کار تمومه واتر کول هم توش جا میشه ...

در ضمن نه رم و نه پاور هیچ کدوم حالا حالا ها ارتقا نمیخواد هر چند که میتونین پاور رو یکم بهتر هم بکنین اما همین هم کفایت میکنه

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

توصیه اکید میکنم همین الان کیس رو بهترش کنین ... یه x3+ viper وردارین کار تمومه واتر کول هم توش جا میشه ...

در ضمن نه رم و نه پاور هیچ کدوم حالا حالا ها ارتقا نمیخواد هر چند که میتونین پاور رو یکم بهتر هم بکنین اما همین هم کفایت میکنه

دوسته عزیز از بابت کم نیاوردن پاور مطمینید؟ بودجه کیس ندارم مگه اینکه آقای حسینی تخفیف بده
لینک به دیدگاه

دوسته عزیز از بابت کم نیاوردن پاور مطمینید؟ بودجه کیس ندارم مگه اینکه آقای حسینی تخفیف بده

با خود لیون اگر تماس هم بگیرید، خودشون در مورد قطعات انتخابی، راهنمایی تون می کنند.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم 750اش کنین اما 700 کم نمیاره ... این 2باره اسمبل کردن دیوونت میکنه حتما حتما پول جور کن همین الان کیس رو نهاییش کن  ...

این هم کیس خوبیه http://lioncomputer.ir/product/5885/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%D8%AF%DB%8C%D9%BE+%DA%A9%D9%88%D9%84+KENDOMEN+Ti/

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم 750اش کنین اما 700 کم نمیاره ... این 2باره اسمبل کردن دیوونت میکنه حتما حتما پول جور کن همین الان کیس رو نهاییش کن  ...

این هم کیس خوبیه http://lioncomputer.ir/product/5885/کیس+دیپ+کول+KENDOMEN+Ti/

این کیس ازنظر تهویه مناسبه؟ واترکول توش براحتی نصب میشه؟ یه سوال دیگه اینکه این واترکول وزنش برا سیپیو مشکل ایجاد نمیکنه؟
لینک به دیدگاه

ایده آل نیست اما مناسبه ... تا جایی ک میدونم بله اما قبل خرید حتما سوال کنین که مشکلی پیش نیاد ... مطلقا مشکلی پیش نمیاد اون جریان خم شدن پردازنده ها فقط مال ایرکولر های فوق سنگین بود و هیچ ربطی به واتر کول ها نداشت

لینک به دیدگاه

بنده کسی کندومن رو دارم بسیار قشنگ و جاداره واتر کولر 240 هم براحتی نصب کردم گرافیک 970 هم عالی نصب شد و تهویه مناسب هم داره ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام

الان با توجه به اینکه سی پی یو شما سری K نیست اون مادربرد با اون قیمت چیه توی لیستتون

بنظرم اصلاً نیازی نیست اونمقدار هزینه کنید برای مین مخصوصا اینکه خودتون میگید بودجه کمه برای یکسری از قطعات

همچنین فعلاً میتونید با 8 گیگ رم سیستم رو استارت کنید خیلی جاها نیازی به 16 گیگ رم نیست

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

Up

بنده کسی کندومن رو دارم بسیار قشنگ و جاداره واتر کولر 240 هم براحتی نصب کردم گرافیک 970 هم عالی نصب شد و تهویه مناسب هم داره ..

ممنون

post-20832-0-19699400-1456302112_thumb.png

درنهایت به این رسیدم، هارد یه اکسترنال 1ترا هم دارم، دی وی دی رایتر هم دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...