رفتن به مطلب

مشکل با فن سی پی یو 4790 i7

Recommended Posts

درود

جدیدا یک عدد سی پی یو کور ای سون 4790 معمولی گرفتم که وقتی سیستمو روشن میکنم اول دو سه ثانیه فن خاموشه و بعد یهو دور فن میره روی 2500 و کم کم میاد روز هزاردو صد

یه فن سی پی یو کور ای فایو 4460 داشتم با اون همچین مشکلی نداشت و از اول که سیستمو روشن میکنم بلافاصله روشن میشه و با دور 1100 و  تا اخر هم همون میمونه مگر اینگکه دما بره بالا

دو تا سوال داشتم :

یکی اینکه آیا این یک ایراد برای این فن 4790 محسوب میشه یا نه ؟

دو اینکه اگر ایراد نیست دقیقا این نوع شروع به کار یعنی چی و چه سودی داره برای این سی پی یو . آیا این فن مخصوص این سی پی یو ساخته شده و باید حتما اینجوری شروع به کار کنه ؟ اگه با فن آی فایو عوضش کنم سی پی یو آسیب میبینه ؟

هر دو سی پی یو ساخت ویتنام هست

فن کور آی سون آمپر 0.26 داره و کور ای فایو 0.17

روی هر دو فن خبری از برچسب های رنگین کمونی اینتل نیست و تماما آبی هست برچسب روشون . فکر کنم فقط سی پی یو های ویتنام اینجوری باشن

یه سوال دیگم داشتم کنار چهار پین سی پی یو روی مادربرد یه چهار پین دیگم هست به اسم CPU FAN 2

اگه به جای سی پی یو فن 1 به سی پی یو فن 2 بزنم مشکلی پیش میاد ؟

متشکر

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

شما برید تو تنظیمات بایوس مادربردتون از اونجا سرعت فن رو روی manual بزارید ببینید همین مشکل رو دارین؟

یا مثلا همه تنظیمات رو روی default بزارین احتمالا مشکل برطرف میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

بعضی فن های اینتل ذاتا همینطوره اول با حداکثر سرعت شروع میکنه و مشکلی نداره و راه حلی هم نداره. مگه اینکه یه فن دیگه بندازی.

لینک به دیدگاه

شما روی سی پی یو 4790  فن استوک اینتل گذاشتید؟؟!!؟؟!!؟؟!؟!

این فن اصلا برای سی پی یو شما مناسب نیست ، 4790 به فنی قوتر نیاز داره.

دلیل اینی هم که شما شاهد نوسان درو فن هستید برای همین هست ، فقط کافیه یه لحضه سی پی یو بره زیر لود تا دمای شدیدی ایجاد کنه و فن مجبور بشه برای خنک کردنش دورش رو ببره بالا.

اگر میخواید به سی پی یو آسیبی نرسه فنی قوی تر بخرید.

اینی هم که فن رو به کدوم CPU 1 یا 2 وصل میکنید فرقی نمیکنه.

حداقلش اینه که این رو بخرید 

http://lioncomputer.ir/product/7319/%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B3+100++Notus100-PWM/

لینک به دیدگاه

شما برید تو تنظیمات بایوس مادربردتون از اونجا سرعت فن رو روی manual بزارید ببینید همین مشکل رو دارین؟

یا مثلا همه تنظیمات رو روی default بزارین احتمالا مشکل برطرف میشه

شما روی سی پی یو 4790  فن استوک اینتل گذاشتید؟؟!!؟؟!!؟؟!؟!

این فن اصلا برای سی پی یو شما مناسب نیست ، 4790 به فنی قوتر نیاز داره.

دلیل اینی هم که شما شاهد نوسان درو فن هستید برای همین هست ، فقط کافیه یه لحضه سی پی یو بره زیر لود تا دمای شدیدی ایجاد کنه و فن مجبور بشه برای خنک کردنش دورش رو ببره بالا.

اگر میخواید به سی پی یو آسیبی نرسه فنی قوی تر بخرید.

اینی هم که فن رو به کدوم CPU 1 یا 2 وصل میکنید فرقی نمیکنه.

حداقلش اینه که این رو بخرید 

http://lioncomputer.ir/product/7319/%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B3+100++Notus100-PWM/

متاسفانه به متن پست اول توجه نکردین

با فن کور ای فایو هیچ مشکلی نیست و از همون ثانیه اول با دور 1100 شروع به کار میکنه

ولی با فن خود 4790 اول سه چهار ثانیه خاموشه . بعد یهو دور فن میره روی 2500 بعد کم کم میاد روی 1100

درضمن با فن استوک داخل سی پی یو هیچ مشکلی برای سی پی یو ایجاد نمیشه و تا صد سال راحت کار میکنه فقط کافیه تهویه کیس خوب باشه و دمای تولید شده سی پی یو دفع بشه . هرجا دما بره بالا دور فن سی پی یو به 1600 میرسه . اگه یه خمیر خوب هم داشته باشه که دیگه عالیه مثلا CF III

فکر کنم جواب اقای کریمی درست باشه

اما نمیدونم چیزی پشت این نوع شروع به کار نهفتست یا یک ایراد محسوب میشه برای این فنها

قبلا این نوع حرکتو در فن کولر های خیلی خفن دیده بودم که اول چند ثانیه خاموش بودن بعد شروع به کار میکردن

نمیدونم شایدم یک ایراد باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه به متن پست اول توجه نکردین

با فن کور ای فایو هیچ مشکلی نیست و از همون ثانیه اول با دور 1100 شروع به کار میکنه

ولی با فن خود 4790 اول سه چهار ثانیه خاموشه . بعد یهو دور فن میره روی 2500 بعد کم کم میاد روی 1100

درضمن با فن استوک داخل سی پی یو هیچ مشکلی برای سی پی یو ایجاد نمیشه و تا صد سال راحت کار میکنه فقط کافیه تهویه کیس خوب باشه و دمای تولید شده سی پی یو دفع بشه . هرجا دما بره بالا دور فن سی پی یو به 1600 میرسه . اگه یه خمیر خوب هم داشته باشه که دیگه عالیه مثلا CF III

فکر کنم جواب اقای کریمی درست باشه

اما نمیدونم چیزی پشت این نوع شروع به کار نهفتست یا یک ایراد محسوب میشه برای این فنها

قبلا این نوع حرکتو در فن کولر های خیلی خفن دیده بودم که اول چند ثانیه خاموش بودن بعد شروع به کار میکردن

نمیدونم شایدم یک ایراد باشه

خیر عزیز هیچ ایرادی نداره و بسیاری از فن های اینتل خصوصاً نسل های اخیر همینطور هستن و به طراحی خود فن مربوط میشه.

لینک به دیدگاه

خیر عزیز هیچ ایرادی نداره و بسیاری از فن های اینتل خصوصاً نسل های اخیر همینطور هستن و به طراحی خود فن مربوط میشه.

این فنها بهتر هستن یا اون فنها که از اول با دور 1100 کار میکنن ؟

فن کور آی فایوو بزارم با توجه به آمپر کمش مشکلی پیش نمیاد ؟

آمپر فن کور ای سون 0.26 هستش و ای فایو 0.17

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...