رفتن به مطلب

فوری - مشکل BSOD

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من نمیدونم چرا دیسکم 100 درصد میشه تو تسک منیجر.

مشکل از کجاس؟ این مربوط میشه به BSOD که دارم؟

مشکل از هارده؟

کلافم کرد بخدا. چندتا کار میخوام انجام بدم فریز میکنه.post-16787-0-16874500-1458076644_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

کسی نیس کمک کنه؟ واسه چک کردن تک تک قطعات نرم افزار خاصی هست؟ میشه معرفی کنین

لینک به دیدگاه

تست پایداری - Stability Test

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=23701

چگونه کامپیوتر خود را به روزهای پرشکوهش بازگردانیم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=33390=

HD Tune Pro رو نصب کنید و از برگه Health عکس بزارید !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

تست پایداری - Stability Test

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=23701

چگونه کامپیوتر خود را به روزهای پرشکوهش بازگردانیم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=33390=

HD Tune Pro رو نصب کنید و از برگه Health عکس بزارید !

داداش راجب این مشکل نظری نداری؟

ویندوز 8.1 میخوام نصب کنم ایشالا درست بشه.

سیستم جدیده برا اون عصبیم میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

مجموع مقدار mB//S  که نشون میده چقدره؟

اگر زیر 100 مگ هست هارد رو به ی ساتا دیگه وصل کن

هارد معمولا بالای 150 مگ سرعت معمولیشه (برنامه کرسیتال)  و حداقل سرعت انتقالش 35 مگ بر ثانیه هست

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام

هارد معمولا بالای 150 مگ سرعت معمولیشه (برنامه کرسیتال)  و حداقل سرعت انتقالش 35 مگ بر ثانیه هست

موفق باشی

لطفا ساده تر توضیح بدین نفهمیدم چی به چیه؟ 

فعلا دارم ویندوز 8.1 نصب میکنم با اون تست کنم احتمالش هست وندوز دانلودیم معیوب بوده باشه خبر میدم. کاش از ویندوز بوده باشه. ممنون دوستان.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

داداش این عادیه منم قدیما قبل از اینکه ssd داشته باشم اینطوری میشد

ولی برای اطمینان نگاه بکن چه برنامه ای داره این مصرف رو میکنه شاید ویروس باشه

لینک به دیدگاه

سلام

موفق باشی

من تعجب میکنم شما میگی هارد سرعت معمولیش  باید بالای 150 مگ باشه :eek: :eek: :eek: هارد ساتا 3 انقدر سرعت نداره چه برسه به هارد ساتا 2 :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

یکی از رایج ترین دلیل های این عیب ، برنامه IRST شرکت اینتل هست که جز درایورهای سیستم هست

این برنامه هر بار که سیستم رو اجرا کنید، اجرا میشه به صورت خودکار و شروع به تست سلامت هارد میکنه، که در بعضی موارد باعث درگیری شدید هارد برای طولانی مدت و نیز کاهش چشم گیر سرعت سیستم میشه، اگرم نصب نکنید ، معمولا نمیشه ، چون جز درایور هاست

و اما راه حل:

پس از نصب و ریست سیستم، صفحه run ویندوز رو باز کنید و سپس به msconfig بروید، در اونجا در صفحه startup و services، برنامه های با نام Intel Rapid Storage و Delay luncher رو غیر فعال کنید

فقط دو تا نکته:

در بعضی ویندوز ها باید تیک کنارش رو بردارید و در بعضی دیگر باید پس از انتخاب برنامه مورد نظر، کلید Disable رو انتخاب کنید

در ویندوز 8 به بعد، صفحه Startup از بخش Taskmanager باز میشه ، نه msconfig

پس از انجام موارد بالا، سیستم رو ریستارت کنید (البته هنگام خروج از صفحه msconfig، ازتون میخواد که ریست کنه، اگه خواستید بزنید که بکنه ، یا نه بعدا ریست کنید)

یکی از رایج ترین دلیل های این عیب ، برنامه IRST شرکت اینتل هست که جز درایورهای سیستم هست

این برنامه هر بار که سیستم رو اجرا کنید، اجرا میشه به صورت خودکار و شروع به تست سلامت هارد میکنه، که در بعضی موارد باعث درگیری شدید هارد برای طولانی مدت و نیز کاهش چشم گیر سرعت سیستم میشه، اگرم نصب نکنید ، معمولا نمیشه ، چون جز درایور هاست

و اما راه حل:

پس از نصب و ریست سیستم، صفحه run ویندوز رو باز کنید و سپس به msconfig بروید، در اونجا در صفحه startup و services، برنامه های با نام Intel Rapid Storage و Delay luncher رو غیر فعال کنید

فقط دو تا نکته:

در بعضی ویندوز ها باید تیک کنارش رو بردارید و در بعضی دیگر باید پس از انتخاب برنامه مورد نظر، کلید Disable رو انتخاب کنید

پس از انجام موارد بالا، سیستم رو ریستارت کنید (البته هنگام خروج از صفحه msconfig، ازتون میخواد که ریست کنه، اگه خواستید بزنید که بکنه ، یا نه بعدا ریست کنید)

لینک به دیدگاه

داداش این عادیه منم قدیما قبل از اینکه ssd داشته باشم اینطوری میشد

ولی برای اطمینان نگاه بکن چه برنامه ای داره این مصرف رو میکنه شاید ویروس باشه

مشکل اصلی من بلو اسکرینه. ویندوزمو دانگرید کردم به 8.1 ایشالا حل شه. مرسی

من تعجب میکنم شما میگی هارد سرعت معمولیش  باید بالای 150 مگ باشه :eek: :eek: :eek: هارد ساتا 3 انقدر سرعت نداره چه برسه به هارد ساتا 2 :-? :-? :-?

منم همینو میگم چه برسه هارد معمولی خح

و اما راه حل:

فقط دو تا نکته:

و اما راه حل:

فقط دو تا نکته:

با تشکر من این درایورو نصب نکردم. ولی باز پیگیری میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...