رفتن به مطلب

سوال درباره مخزن و کارتریج

MOHSEN-CH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من میخام برای پرینترم یه مخزن بگیرم

میخاستم بدون این مخزنهای که فروخته میشه همراه با کارتریج

یا نه باید کارتریج رو جدا بخریم

و اینکه ایا میشه بعد از خرید این محصول از تانکش فعلا استفاده نکرد

وفقط از کارتریجش استفاده کرد

اصلا به صرفه هست برای این پرینتر یا نه

http://www.mahashop.ir/product/%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86_%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1_7240_%D9%83%D8%A7%D9%86%D9%86.html#tabsAnchor

لینک به دیدگاه

درود @};-کارتریج وصل هست به مخزن.میتونید با سرنگ بریزید داخل کارتریج شیلنگ کارتریج رو در بیارید از بالا.البته با مخزن راحت تر

هستید.به صرفه که هست چون رنگ اصلیش 6 رنگش فکر کنم الان 260 تا 300 شده باشه یادش بخیر 6 رنگ اصل رو میخریدیم 40 :(

البته من برای چاپگر اپسون استفاده کردم با خرابی هد مواجه شدم البته به کیفیت رنگ خریداری شده بستگی داره .در صورتی که زیاد استفاده

میکنید اقدام به خرید تانک بکنید در غیر اینصورت حتما روزی 1 عکس 3*4   یا هفته ای یکی چاپ بکنید چون رنگ غیر اصل هست امکان خشک شدن هد هست و

حتما تانک رو روی میز در کنا رچاپگر بگذارید در ارتفاع بالا نباشه چون به طور خودکار   رنگ  داخل چاپگر نشت میکنه یا میریزه @};-

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

درود @};-کارتریج وصل هست به مخزن.میتونید با سرنگ بریزید داخل کارتریج شلنگ کارتریج رو در بیارید از بالا.البته با مخزن راحت تر

هستید.به صرفه که هست چون رنگ اصلیش 6 رنگش فکر کنم الان 260 تا 300 شده باشه یادش بخیر 6 رنگ اصل رو میخریدیم 40 :(

البته من برای چاپگر اپسون استفاده کردم با خرابی هد مواجه شدم البته به کیفیت رنگ خریداری شده بستگی داره .در صورتی که زیاد استفاده

میکنید اقدام به خرید تانک بکنید در غیر اینصورت حتما روزی 1 عکس 3*4 چاپ بکنید چون رنگ غیر اصل هست امکان خشک شدن هد هست و

حتما تانک رو روی میز در کنا رچاپگر بگذارید در ارتفاع بالا نباشه چون به طور خودکار   رنگ  داخل چاپگر نشت میکنه یا میریزه @};-

ممنون از پاسخگویتون

به نظرتون تانکشرو خودم میتونم نصب کنم؟

لینک به دیدگاه

@};- بله موردی نداره سخت نیست کارتریج رو در بیارید به ترتیب این کارتریج رو بعد از پر کردن مخزن جایگزین کنید حتما صدای کلیک رو هنگام جا زدن کارتریج بشنوید تا از جا خوردن صحیح کارتریج مطمئن بشید اگر احیانا سی دی داشت سی دی نرم افزاری رو هم نصب کنید @};-

یادم رفت الان فقط کارتریج غیر اصل جدا از مخزن هم هست با قیمت پاینتر اما کیفیت اصل رو نداره @};-

باز یادم رفت حتما برای هر رنگ از سرنگ جدا برای اون رنگ استفاده  کنید @};-

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

@};- بله موردی نداره سخت نیست کارتریج رو در بیارید به ترتیب این کارتریج رو بعد از پر کردن مخزن جایگزین کنید حتما صدای کلیک رو هنگام جا زدن کارتریج بشنوید تا از جا خوردن صحیح کارتریج مطمئن بشید اگر احیانا سی دی داشت سی دی نرم افزاری رو هم نصب کنید @};-

یادم رفت الان فقط کارتریج غیر اصل جدا از مخزن هم هست با قیمت پاینتر اما کیفیت اصل رو نداره @};-

باز یادم رفت حتما برای هر رنگ از سرنگ جدا برای اون رنگ استفاده  کنید @};-

منظورم کارتریج نیست

مخزن رو میگم خودم میتونم نصب کنم یا نه؟

لینک به دیدگاه

خود مخزن با کارتریج ها  داخل کارتن به هم وصل هست شما فقط رنگ رو داخل مخزن میریزید ونصب میکنید @};- وصل هم نبود هر رنگ مخزن رو به همون رنگ کارتریج با شیلنگ مربوطه وصل کنید فشاری هست از بالای کارتریج @};- و حتما شماره رنگ رو با شماره رنگ کارتریج دستگاه بگیرید @};-

مثلا با توچه به سایت معرفی شده رنگ کارتریج شما 450 و 451 و 451 و451 و 451  در رنگهای  مشکی و زرد وقرمز وابی و مشکی هست

PGBK-450 pigment black   CLI-451magenta  CLI-451 yellow CLI-451black CLI-451 cyan

که البته این رنگ به بعضی از دستگا های دیگه هم میخوره

با توجه به استفاده من از چاپگر canon ip 3600 که بهترین چاپگر در نوع خودش بود و دیگر تولید نمیشه اگر هم با شه با قیمت نجومی در تهران البته شنیدم نمیدونم درست هست یا نه 1500000  که ما میخریدیم 100 هزار تومان :wacko: عمر مفید  هد یک سال  هست که با اینکه هد ضعیف میشه اما خود دستگاه هنوز سالم هست ولی متاسفانه هد رو جدا نمیفروشن اگر هم باشه ارزش خرید نداره به دلیل قیمت بالا @};-

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

اخه برای نصب تانکر شنیدم باید یه قسمتی از پرینتر بریده بشه تا شلنگها از اونجا عبور کنه

لینک به دیدگاه

@};- خیر عزیز من با چاپگر اپسون همچین مشکلی نداشتم چون جنس شیلنگ از پلاستیک نرم هست .اگر در بالای کنون سفت بسته میشه خوب شما نیم باز بذارش شیلنگ ها رو از بالا رد کن @};-

لا مشکل :laughing:

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

بستگی به کارت داره و این که به صرفه بودن رو چی تعریف کنی.

بهترین جوهرهای بازار inktech و بعد vox هستند که در مقایسه با تانک و جوهر اصلی خیلی ارزان تر هستند، اما دوام رنگ کمتری دارند و رنگها رو به ویژه مشکی به خوبی اصل چاپ نمی کنند. یک برند سوییسی هم هست که کم گیر می آد و از اینها بهتره. بقیه ی جوهرها که از این هم بی کیفیت تر هستند.

نصب مخزن دردسر کمتری داره نسبت به کارتریج قابل شارژ، اما باید از زیر هد یک شیلنگ بکشی برای تخلیه جوهر اضافی.

به طور کلی استفاده از تانک رنگ اصلی رو پیشنهاد می کنم، چون دوام و کیفیتی که داره ارزش هزینه ش رو خواهد داشت. کارتریج بدلی و مخزن در کوتاه مدت به صرفه است چون هزینه ی چاپ رو خیلی پایین می آره، اما چون کیفیت و دوام رنگهای چاپ کم ه، سبب پایین آمدن اعتبارت می شه، به ویژه اگر مشتری های تیزبین داشته باشی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بهترین جوهرهای بازار inktech و بعد vox هستند که در مقایسه با تانک و جوهر اصلی خیلی ارزان تر هستند، اما دوام رنگ کمتری دارند و رنگها رو به ویژه مشکی به خوبی اصل چاپ نمی کنند. یک برند سوییسی هم هست که کم گیر می آد و از اینها بهتره. بقیه ی جوهرها که از این هم بی کیفیت تر هستند.

نصب مخزن دردسر کمتری داره نسبت به کارتریج قابل شارژ، اما باید از زیر هد یک شیلنگ بکشی برای تخلیه جوهر اضافی.

به طور کلی استفاده از تانک رنگ اصلی رو پیشنهاد می کنم، چون دوام و کیفیتی که داره ارزش هزینه ش رو خواهد داشت. کارتریج بدلی و مخزن در کوتاه مدت به صرفه است چون هزینه ی چاپ رو خیلی پایین می آره، اما چون کیفیت و دوام رنگهای چاپ کم ه، سبب پایین آمدن اعتبارت می شه، به ویژه اگر مشتری های تیزبین داشته باشی.

خوب اون شانگ زیر هد جریانش چجوریه؟

لینک به دیدگاه

@};- خیلی ممنون برای راهنمایی شما کاربر عزیز .بله مشکل سبز زدن رنگ مشکی این مورد رو دیدم @};- مشتری های تیز بین :laughing:دقیقا میدونم چی میگی عزیز  @};-حالا این هیچی بعد یه مدت کلا عکس از رنگ و رو میوفته غش میکنه :laughing:

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

http://www.aparat.com/v/uRq4Y/آموزش_نصب_تانک_رنگ_جانبی_پرینتر_Epson_P50

http://www.parscopy.com/articles/install-ciss-for-epson-printer-model-r290.aspx

توی دوتا لینک بالا آموزش نصب هست. برای شیلنگ پشت چاپگر رو باید سوراخ کنی ( ممکنه نیازی نباشه و جایی داشته باشه که شیلنگ رو رد کنی) و یک شیلنگ به قسمتی که ابر هست و جوهرهای اضافی رو جذب می کنه وصل کنی تا جوهر اضافی به بیرون چاپگر هدایت بشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

http://www.aparat.com/v/uRq4Y/آموزش_نصب_تانک_رنگ_جانبی_پرینتر_Epson_P50

http://www.parscopy.com/articles/install-ciss-for-epson-printer-model-r290.aspx

توی دوتا لینک بالا آموزش نصب هست. برای شیلنگ پشت چاپگر رو باید سوراخ کنی ( ممکنه نیازی نباشه و جایی داشته باشه که شیلنگ رو رد کنی) و یک شیلنگ به قسمتی که ابر هست و جوهرهای اضافی رو جذب می کنه وصل کنی تا جوهر اضافی به بیرون چاپگر هدایت بشه.

اینجا چیزی درباره اون شلنگی که شما گفتی از پشت من ندیدم

لینک به دیدگاه

اینجا چیزی درباره اون شلنگی که شما گفتی از پشت من ندیدم

اگر هم این کار رو نکنی کار خواهد کرد. منظورم از  لینکها راهنمای کلی نصب مخزن بود.  ابر زیر رو چند وقت یک بار باید جوهر گیری کنی که با کشیدن اون شیلنگ نیازی به جوهرگیری نخواهد بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...