رفتن به مطلب

ssd intel 750 خرید و Samsung 950 Pro PCIe NVMe M2 SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان ....

من قرار اخر تطیلات یا همین ماه سیستم جدید تهیه کنم .

2 تا هارد برای ذخیره سازی در نظر گرفتم .

اولی  

Samsung 950 Pro PCIe NVMe M2 SSD - 256GB برای ویندوز و نرم افزار ها .

mcV5Q.jpg

دومی 

Intel 750 Series 400GB NVMe 3.0 PCIe Solid state Drive برای موزیک و بازی و فیلم 

v9Gh1.jpg

سوال من از شما دوستان اینه که ایا انتخاب ای خوبی ؟ 

ایا ssd اینتل تو بازار هست ؟

ویرایش شده توسط Mostafa11
لینک به دیدگاه

برای کار شما احتیاجی نیست و هزینه اضافی هست...سامسونگ رو برای ویندوز تایید میکنم و خوب هست اما خرید اینتل با توجه به قیمت 1700 تومانیش برای فیلم و بازی توجیح نداره..بهتره بودجه رو صرف قطعات دیگر کنید

تنها جایی که دیدم اینتل رو موجود دارند

http://pcmaxhw.com/product/intel-750-series-400gb-nvme-3-0-pcie-solid-state-drive/

اضافه میکنم برای ارشیو فیلم به هیچ عنوان از ssd استفاده نکنید....چون معمولا مدت عمر کوتاهی به نسبت hdd دارن و برای اینکار از سری گرین وسترن دیجیتال که مختص ارشیو هست استفاده کنید

نظر بنده...اگر برای کلاس گذاشتن میخواید هر دو رو بگیرید  :D

اگر برای کارایی هست کاملا قید دومی رو بزنید و خرید اولی هم اصلا لازم نیست و یک sdd 850 pro هم کاملا کفایت میکنه

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

M2 برای ویندوز عالیه سرعت سیستم از هر بابت بالا میره هم بوت و هم کارای دیگه مث گیم درسته که گیم روش مستقیما نسب نشده ولی توی لود سیو و برداشتن بار لود ویندوز از هارد های دیگه باعث میشه سرعت همه چی بالا بره بعدشم خنکتر از ssd هم کار میکنه و سرعتش بسار بالاتر همون یه m2 بگیر ولی اگه خواستی یچی واس PCI بگیری من اینو پیشنهاد میدم هم ارزون هم سریع هم حجم بالایی داره میتونی پارتیشن بندی کنی هم واس ویندوز هم گیمhttp://lioncomputer.ir/product/7116/اس+اس+دی+او+سی+زد+RevoDrive+Hybrid+1TB+PCI-Express/

لینک به دیدگاه

برای کار شما احتیاجی نیست و هزینه اضافی هست...سامسونگ رو برای ویندوز تایید میکنم و خوب هست اما خرید اینتل با توجه به قیمت 1700 تومانیش برای فیلم و بازی توجیح نداره..بهتره بودجه رو صرف قطعات دیگر کنید

تنها جایی که دیدم اینتل رو موجود دارند

http://pcmaxhw.com/product/intel-750-series-400gb-nvme-3-0-pcie-solid-state-drive/

اضافه میکنم برای ارشیو فیلم به هیچ عنوان از ssd استفاده نکنید....چون معمولا مدت عمر کوتاهی به نسبت hdd دارن و برای اینکار از سری گرین وسترن دیجیتال که مختص ارشیو هست استفاده کنید

نظر بنده...اگر برای کلاس گذاشتن میخواید هر دو رو بگیرید  :D

اگر برای کارایی هست کاملا قید دومی رو بزنید و خرید اولی هم اصلا لازم نیست و یک sdd 850 pro هم کاملا کفایت میکنه

چرا دوست گرامى ميگين براى ارشيو از ssd استفاده نكنم ؟!؟!

Ssd كه سرعت بالاترى داره ....

اخه من حجم بالا نميخوام ، در حد ٢٥٦ كافى برام ، چون اكسترنال وسترن دارم .....

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

برای آرشیو از SSD های یک ترابایتی Samsung 850 Pro استفاده کنید، هم حجم خوبی داره و هم دوام خوبی.

برای ویندوز هم یک عدد Samsung 950 Pro با حجم 256 کافیه، خیلی بخواین هزینه کنین مدل 512 گیگابایتیش رو بخرید.

نیازی به هزینه ی اضافی دیگری نیست. بعد ها اگر بخواین میتونید بازهم Samsung 850 Pro 1TB بخرید برای آرشیو.

لینک به دیدگاه

چرا دوست گرامى ميگين براى ارشيو از ssd استفاده نكنم ؟!؟!

Ssd كه سرعت بالاترى داره ....

اخه من حجم بالا نميخوام ، در حد ٢٥٦ كافى برام ، چون اكسترنال وسترن دارم .....

چون سرعت بالاتری داره دلیل بر خریدنش نیست !!

تماشای فیلم و ارشیو کردنش نیاز به سرعت بالا نداره !

نهایت یک ssd معمولی هم کافیه....نه یک ssd با سرعت 2200 !!!!

بعد هم بنده گقتم طول عمر ssd کوتاه هستش و بهتره برای ارشیو اطلاعات ارزشمند استفاده نشه...به طور کلی هیچ دلیل عقلانی برای اینکار وجود نداره...شما به 100 نفر بگو..اگر گفتن حرفم اشتباست من قبول میکنم

لینک به دیدگاه

چون سرعت بالاتری داره دلیل بر خریدنش نیست !!

تماشای فیلم و ارشیو کردنش نیاز به سرعت بالا نداره !

نهایت یک ssd معمولی هم کافیه....نه یک ssd با سرعت 2200 !!!!

بعد هم بنده گقتم طول عمر ssd کوتاه هستش و بهتره برای ارشیو اطلاعات ارزشمند استفاده نشه...به طور کلی هیچ دلیل عقلانی برای اینکار وجود نداره...شما به 100 نفر بگو..اگر گفتن حرفم اشتباست من قبول میکنم

قربان منم فقط سوال كردم .... همين .

من حرفه اى نيستم جهت تكميل اطلاعات خودم پرسيدم قربان ...

پس شما به خاطر عمر كوتاه ميفرمائيد درسته و هزينه خيلى بيشتر ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...