رفتن به مطلب

مشکل در سوییچ نشدن روی گرافیک اصلی لبتاپ asus k550jx

Mosi5
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ...

لبتاپ asus k550jx  رو شب عید از بازار ایران تهیه کردم ولی متاسفانه بین دو کارت گرافیک سوییچ صورت نمیگیره و در نتیجه بازی نمیشه اجرا کرد مگر اینکه با intel 4600 جواب بده!

ویندوز 8.1 64 bit  روشه ، درایورهاشو بروز کردم بی فایده بود ...

تو تنظیمات nvidia panel برای بازی ها رو گذاشتم روی گرافیک اصلی gtx 950 ولی متاسفانه بی فایده است.

حتی یه بازی قدیمی ریختم ، وقتی با intel 4600 بازی کنی حله ولی وقتی میذاری رو nvidia تا میزنی وارد بازی بشه صفحه سیاه میشه و هی میپره بیرون!

درایور اینتل رو غیر فعال کردم ولی تو اون حالت جالبه که اصلا nvidia رو دیگه نمی شناسه انگار که رو سیستم نباشه!

درایور  گرافیک و دوباره برگردوندم بازم بی فایده!

موندم ویندوز 10 بریزم امتحان کنم یا نه .

فقط من یه اشتباهی کردم همون بازار هارد و دادم ssd کردن بعد ویندوز ریختن ...

الان میترسم ببرم گارانتی بگن چون باز شده گارانتی باطله!

فرومهای انگلیسی زبان زیادی رو جستجو کردم .

حالا نه با این مدل ، ولی در کل مشکل شایعی تو لبتاپه انگار!!

در واقع این کارایی که گفتم انجام دادم راه حل های جواب داده ای بود که البته بی فایده بود ...

راه حلی سراغ دارید دوستان ؟

ترجیح میدم زود گارانتی نبرم چون معطلیشون زیاده منم دستگاه و لازم دارم!

ولی اگه نظرتون گارانتی بردنه ، میخام بدونم من الان گارانتی یکپارچه دارم ، آواژنگ ، سازگار یا ویستا ؟ کدوم ببرم بهتره ؟

البته کارت گارانتیش ویستا بود ولی ظاهرا میشه اون دو جا هم برد !؟

لینک به دیدگاه

اگه جای مناسبی تاپیک نزدم ، ممنون میشم دوستان تاپیک رو انتقال بدن ...

با تشکر.

لینک به دیدگاه

درود

اکثر لپتاپهایی که دوتا گرافیک دارن 
شما باید درایور اصلی خود لپتاپپ رو نصب کنید .
مورد بعدی اینکه وقتی میخوایید از گرافیک دوم استفاده کنید حتما باید شارژر به دستگاهتون وصل باشه ..

سوم میتونید روآیکون برنامه یا بازی کلیک راست کنید ( الان دقیقه اسم گزینه یادم نمیاد ) یه گزینه ای هست که تایین میکنید با کدون گرافیک اجرا بشه

لینک به دیدگاه

درود

اکثر لپتاپهایی که دوتا گرافیک دارن 

شما باید درایور اصلی خود لپتاپپ رو نصب کنید .

مورد بعدی اینکه وقتی میخوایید از گرافیک دوم استفاده کنید حتما باید شارژر به دستگاهتون وصل باشه ..

سوم میتونید روآیکون برنامه یا بازی کلیک راست کنید ( الان دقیقه اسم گزینه یادم نمیاد ) یه گزینه ای هست که تایین میکنید با کدون گرافیک اجرا بشه

سلام.

ممنون از راهنمایی تون ...

هم با شارژر هم بی شارژر مشکل برقراره .

همونجایی که دستگاه و خریدم برای تست هم که شده گفتم خودشون ویندوز ریختن.

بعد درایورها رو بروز کردم .

مورد سوم هم به طرق مختلف سعی کردم انجام بدم ولی نشد که نشد .

اصلا یه چیزی !

وقتی با gpu-z میام گرافیک و چک کنم ، هر دو گرافیک رو میشناسه ولی موقعی که میذارم روی gtx 950m و میخام در قسمت sensors دما و سرعت فن رو چک کنم ، کلا برنامه هنگ میکنه بسته میشه.

حتی aida 64 نتو.نست گرافیک اصلی رو تشخیص بده.

لینک به دیدگاه

با این گزینه تست کنید:

post-21032-0-68071400-1458983331_thumb.png

ویرایش: الان دیدم از این روش هم نتونستید راش بندازید...
ویندوز و درایورا رو از اول نصب کنید ببینین درست میشه؟
(درایورا رو از روی CD همراه دستگاه نصب کنید)

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

با این گزینه تست کنید:

attachicon.gif1.png

سلام دوست عزیز ...

با این گزینه هم امتحان کردم وقتی وارد بازی میشم صفحه سیاه میاد و کاری نمیشه کرد ...

لینک به دیدگاه

با این گزینه تست کنید:

attachicon.gif1.png

بله حتما .

تو فکر ویندوز 10 بودم ، ولی همین ویندوز 8.1 رو دوباره بریزم فکر بهتری به نظر میرسه ...

میریزم خبر میدم .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ...
لبتاپ asus k550jx  رو شب عید از بازار ایران تهیه کردم ولی متاسفانه بین دو کارت گرافیک سوییچ صورت نمیگیره و در نتیجه بازی نمیشه اجرا کرد مگر اینکه با intel 4600 جواب بده!
ویندوز 8.1 64 bit  روشه ، درایورهاشو بروز کردم بی فایده بود ...
تو تنظیمات nvidia panel برای بازی ها رو گذاشتم روی گرافیک اصلی gtx 950 ولی متاسفانه بی فایده است.
حتی یه بازی قدیمی ریختم ، وقتی با intel 4600 بازی کنی حله ولی وقتی میذاری رو nvidia تا میزنی وارد بازی بشه صفحه سیاه میشه و هی میپره بیرون!
درایور اینتل رو غیر فعال کردم ولی تو اون حالت جالبه که اصلا nvidia رو دیگه نمی شناسه انگار که رو سیستم نباشه!
درایور  گرافیک و دوباره برگردوندم بازم بی فایده!
موندم ویندوز 10 بریزم امتحان کنم یا نه .

فقط من یه اشتباهی کردم همون بازار هارد و دادم ssd کردن بعد ویندوز ریختن ...
الان میترسم ببرم گارانتی بگن چون باز شده گارانتی باطله!

فرومهای انگلیسی زبان زیادی رو جستجو کردم .
حالا نه با این مدل ، ولی در کل مشکل شایعی تو لبتاپه انگار!!
در واقع این کارایی که گفتم انجام دادم راه حل های جواب داده ای بود که البته بی فایده بود ...

راه حلی سراغ دارید دوستان ؟
ترجیح میدم زود گارانتی نبرم چون معطلیشون زیاده منم دستگاه و لازم دارم!
ولی اگه نظرتون گارانتی بردنه ، میخام بدونم من الان گارانتی یکپارچه دارم ، آواژنگ ، سازگار یا ویستا ؟ کدوم ببرم بهتره ؟
البته کارت گارانتیش ویستا بود ولی ظاهرا میشه اون دو جا هم برد !؟

سلام

العان لپ تاپم دمه دست نیست تو دراویر قسمت گیمینگ یک پروفایل برای بازی مورد نظر تشکیل بدین مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

به نظر من ویندوزتون مشکل داره یک ویندوز 10 پرو 64 بیتی با آخرین آپدیت هاش رو از سایت p30download.com دانلود کنید و نصبش کنید البته به صورت clean install احتمال زیاد مشکلتون حل میشه...فقط یادتون نره اول برید تو سایت ایسوس تمام درایورهای لپ تاپتون رو مطابق با ویندوز 10 دانلود کنید

لینک به دیدگاه

سلام.

به نظر منم ایراد از ویندوز و نصب درایوهاست(معمولا نصاب ها با داریو پک داریو میزنن که کنارشم نرم افزارا نصب شه)اغلبم درایو پک نسخه قدیمیشه

یه ویندوز مطمئن(از پک بازاریها نباشه و دانلودی و دستکاری نشده) و حتما سازگار با لپ تاپ(از سایت ایسوس یا از رو سی دی درایو سازگاری ویندوزو چک کنید)نصب کنید

درایو رو ترجیحا همون درایو که تو دی وی دی همراه  لپ تاپه نصب کنید

تمام پیشنیازهای بازیها رو هم نصب کنید (نت فرم ها و سی پلاسها)

اگر مشکل بر قرار بود  اپ دیت بایس از طریق  خدمات کامپیوتریها یا یک نفز وارد

برا گارانتی هم بستگی به شرکتش داره(اغلب ابطال گرانتی اعلام میکنن ولی حتما باشون تماس بگیرد و راهنمایی بخواید

لینک به دیدگاه

سلام

العان لپ تاپم دمه دست نیست تو دراویر قسمت گیمینگ یک پروفایل برای بازی مورد نظر تشکیل بدین مشکل حل میشه

سلام.

اگه منظورتون پروفایل تو nvidia panel هستش ، اینکارو کردم . 

ببینید یه بازی قدیمی نصب کردم ، وقتی اینکارو نمیکنم با اون گرافیکم اینتل میشه راحت بازی کرد ولی وقتی پروفایل درست میکنم وقتی میزنی بازی اجرا بشه صفحه سیاه میشه ...

به نظر من ویندوزتون مشکل داره یک ویندوز 10 پرو 64 بیتی با آخرین آپدیت هاش رو از سایت p30download.com دانلود کنید و نصبش کنید البته به صورت clean install احتمال زیاد مشکلتون حل میشه...فقط یادتون نره اول برید تو سایت ایسوس تمام درایورهای لپ تاپتون رو مطابق با ویندوز 10 دانلود کنید

سلام.

بله درایورها رو برای ویندوز 10 گرفتم .

ولی یه ویندوز 8.1 آپدیت و بدون دستکاری اضافی دارم اول رو اون تست میکنم اگه بی فایده بود میرم سراغ 10 .

کلا از ویندوز 10 میترسم! حالا صرف نظر از این بحثای گرافیک میترسم با یک سری از برنامه یی که باید نصب کنم درست کار نکنه ...

سلام.

به نظر منم ایراد از ویندوز و نصب درایوهاست(معمولا نصاب ها با داریو پک داریو میزنن که کنارشم نرم افزارا نصب شه)اغلبم درایو پک نسخه قدیمیشه

یه ویندوز مطمئن(از پک بازاریها نباشه و دانلودی و دستکاری نشده) و حتما سازگار با لپ تاپ(از سایت ایسوس یا از رو سی دی درایو سازگاری ویندوزو چک کنید)نصب کنید

درایو رو ترجیحا همون درایو که تو دی وی دی همراه  لپ تاپه نصب کنید

تمام پیشنیازهای بازیها رو هم نصب کنید (نت فرم ها و سی پلاسها)

اگر مشکل بر قرار بود  اپ دیت بایس از طریق  خدمات کامپیوتریها یا یک نفز وارد

برا گارانتی هم بستگی به شرکتش داره(اغلب ابطال گرانتی اعلام میکنن ولی حتما باشون تماس بگیرد و راهنمایی بخواید

سلام.

امیدوارم از همین باشه ...

راستش موقعی که میخاستم ssd بندازم از فروشنده پرسیدم گفت: رم و هارد رو ارتقا بدی مشکلی برای گارانتی نداره .

اون موقع حساب نمیکردم اینطوری بشه وگرنه اینکارو نمیکردم. :(

البته هارد خودشو و نفروختم بهشون چون مفت میخاستن. یه باکس خریدم انداختم رو اون ...

ااز لطف تمامی دوستان ممنونم که تو این تعطیلات وقت گذاشتن برای مشکل من  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

از device manger گرافیک اینتل رو disable کنید...اگه تصویر رفت باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...سیستم رو که روشن کنید باید با گرافیک nvidia بالا بیاد...اگه اینطور نبود گرافیک مشکل داره...

لینک به دیدگاه

سلام.

از device manger گرافیک اینتل رو disable کنید...اگه تصویر رفت باطری رو در بیارید و دوباره جا بزنید...سیستم رو که روشن کنید باید با گرافیک nvidia بالا بیاد...اگه اینطور نبود گرافیک مشکل داره...

سلام.

اینکارو که میکنم تصویر نمیره . ولی با nvidia هم کار نمیکنه اون موقع ...

بلافاصله بعدش که میخام وارد nvidia control panel بشم ، میزنه :

nvidia display settings are not available

بعد از ریستارت هم تو قسمت تنظیمات گرافیک قسمت adapter settings که میرم زده microsoft display basic driver .

لینک به دیدگاه

بهتره روی ویندوز 10 امتحان کنید.

هر دو تا درایور رو پاک کنید. اول درایور گرافیک اینتل و بعد انویدیا رو نصب کنید.

تنظیمات گلوبال 3d انویدیا رو روی High performance nvidia processor قرار دهید.

لینک به دیدگاه

بهتره روی ویندوز 10 امتحان کنید.

هر دو تا درایور رو پاک کنید. اول درایور گرافیک اینتل و بعد انویدیا رو نصب کنید.

تنظیمات گلوبال 3d انویدیا رو روی High performance nvidia processor قرار دهید.

درود

راه حل ایشون برای صحت از سلامت گرافیک دومتون خوبه فقط باید عرض کنم که در نظر داشته باشید که اگر تنظیمات گلوبال رو گرافیک دوم بذارید باطری بیشتر مصرف میکنه .. یعنی مواقعی که به شارژر دسترسی ندارید به صورت دستی این قابلیت رو به حالت طبیعی برگردونید .

البته این فقط یه توصیه اس  @};-

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

سلام.

خب دوستان ویندوز 8.1 دوباره ریختم و درایورها رو از روی dvd خودش نصب کردم.

وضعیت خیلی فرق کرد . حتی سرعت و کارایی ویندوز!!

بازی need4speed most wanted 2 رو هم نصب کردم و اینبار بالاخره تونستم با گرافیک اصلی بازی کنم. دقیقا همون موقع gpu-z رو اجرا کردم و قسمت sensors دیگه هنگ نکرد و دما و بقیه موارد رو بخوبی نشون داد ...

البته pes 2016 رو نتوستم اجرا کنم و صفحه سیاه داد .

ولی خب به نظر میاد دیگه اشکالی به گرافیک نمیشه گرفت ...

لینک به دیدگاه

سلام.

خب دوستان ویندوز 8.1 دوباره ریختم و درایورها رو از روی dvd خودش نصب کردم.

وضعیت خیلی فرق کرد . حتی سرعت و کارایی ویندوز!!

بازی need4speed most wanted 2 رو هم نصب کردم و اینبار بالاخره تونستم با گرافیک اصلی بازی کنم. دقیقا همون موقع gpu-z رو اجرا کردم و قسمت sensors دیگه هنگ نکرد و دما و بقیه موارد رو بخوبی نشون داد ...

البته pes 2016 رو نتوستم اجرا کنم و صفحه سیاه داد .

ولی خب به نظر میاد دیگه اشکالی به گرافیک نمیشه گرفت ...

درود

اکثرا دوستانی که لپتاپ دوگرافیکه دارن با PES مشکل دارن .. یکم شعورش در تسخیص گرافیک دوم پایینه ..

شما راست کلیک کن رو آیکونش بزن run with high performance graphics processor

لینک به دیدگاه

درود

اکثرا دوستانی که لپتاپ دوگرافیکه دارن با PES مشکل دارن .. یکم شعورش در تسخیص گرافیک دوم پایینه ..

شما راست کلیک کن رو آیکونش بزن run with high performance graphics processor

سلام.

البته تو SETTINGS حالا که ویندوز و عوض کردم و ... گرافیک اصلی رو میشناسه ولی اجرا نمیشه .

یه نسخه دیگه از بازی تهیه کردم امشب نصب میکنم ببینم چی میشه...

بسیار ممنونم از راهنمایی های شما و دیگر دوستان  @};-

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

سلام ، من بدبختم همین مشکل رو پیدا کردم ، من هارد لپ تاپم سوخت ، و بردم عوضش کنم ، هارد هم اصلی بود ، خودم از چین آوردم ، من لپ تاپم دو هارد داشت ، یک ۱۲۸ گیگ ، یک دو ترا ، یارو گفت ۱۲۸ اوکیع ، منم گفتم بذار فعلا با همین سر کنم تا هارد بیاد ، گذاشت ، ولی وقتی ویندوز ریخت گرافیک کلا رو اینتل بود ، گفتم شاید بخاطر هارده ، اما هنوزم اینطوریه ، تو دیوایس منیجر شناخته ، از کنترل پنل انویدیا گذاشتم ، نشد ، از دیوایس منیجر گذاشتم ، وقتی انویدیا رو اینیبل می کردی هیچ اتفاقی نمی افتاد ، فقط وقتی اینتل رو دیسیبل می کردی سوییچ می شد رو microsoft windows basic display . برا من چون گرافیکم ۳۰۹۰ هست ، و سی پی یو هم کور آی ناین هست وارد گیم ها میشه ، ولی مثلا رو بازیه سبکی حتی مثل فورتنایت رو بدترین گرافیک آف پی اس ۴۵ میده و کلا ۶۰ هرتز ، ولی در حالی که لپ تاپم ۲۴۴ هراز هست و قبلا رو بدترین گرافیک آف پی اس ۴۰۰ میداد ، و در ضمن مشکل مهم تر تو بازی ها صفحه وحشتناک ریپ می زنم و جدا و ناهماهنگه و تا جایی که می دونم این اتفاق وقتی می افته که شما گرافیک کافی رو نداشته باشی ، رو همه گیم ها همینه ، به صورت دستی هم سوییچ کردم اسما رو همونجا سوییچ میشه ولی وقتی میری تو ستینگ و پیشوای آداپتور رو می بینی ، روی اینتل هست ، خواهش می کنم کمکم کنید ، من یه کانتنت کریتور و این سیستم خیلی اسیرم کرده ، ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، A . A گفته است :

برا من چون گرافیکم ۳۰۹۰ هست ، و سی پی یو هم کور آی ناین هست

سلام دوست من

تا جایی که به یاد دارم لپ‌تاپی با این مشخصات تولید نشده، خصوصا با TDP گرافیک RTX 3090!

اگر سیستم PC هست مشکل از عدم نصب درایور کارت گرافیکه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...