رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هارد اینترنال 4 ترابایت

mehdysms
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام بنده تو انتخاب از بین هاردهای زیر به مشکل برخوردم :wacko:

Seagate Hybrid 4TB

Western Digital Red Edition 4TB

Seagate Surveillance HDD 4TB

حداکثر بودجه 650 تومن.

هارد رو بیشتر برای آرشیو اطلاعات میخوام. اگه گزینه دیگه ای هم هست که مناسب تر میدونید بگید لطفاً.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

عزیزSeagate Surveillance  برا دوربین مدار بسته است نه پی سی.

وسترن بلو بگیر

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

عزیزSeagate Surveillance  برا دوربین مدار بسته است نه پی سی.

وسترن بلو بگیر

با تشکر، ببخشید منظورم Seagate Barracuda بود با Surveillance اشتباه کردم.

چندتا سؤال هم برام پیش اومده اینه که:

1. الان مدل 500 گیگ وسترن گرین دارم و برای آرشیو سرعتش کافی هست. با توجه به اینکه تا حالا با هارد اینترنال چندترا کار نکردم ، میخوام بدونم حجم زیاد هارد رو سرعتش هم تأثیر داره؟ یعنی مثل یک انبار میشه که هرچی بزرگتر و پُرتر باشه ، پیدا کردن وسیله مورد نظر سخت تره یا در مورد هارد همچین چیزی صدق نمیکنه؟

2. هاردی که سرعت چرخش هدش 5400PRM هست ، طول عمر و امنیت بیشتری داره نسبت به مدل های 7200PRM؟ مثلاً نسخه 4 ترابایت Seagate Barracuda سرعت چرخش هد کمتر و خرابی کمتری نسبت به مدل های حجم پایین ترش داره.

3. با توجه به اینکه هاردهای SSHD یه قسمت کش SSD دارن ، اون قسمت کش به دلیل رایت شدن متعدد ، دچار خرابی و بدسکتور نمیشه؟ فرض کنید مثلاً 200 ترابایت رو SSD کش نوشته بشه.

4. تو تایپیکی خونم که احتمال سوختن هارد در دمای 50 درجه زیاد هست. جلوی کیسم فن 12 سانتی داره ، نیازی هست برا هارد 4 ترا همچین چیزی بگیرم؟ دمای هارد فعلیم 42 درجه هست.

5. درنهایت فکر کنم انتخابم همون وسترن بلو باشه چون با اختلاف قیمتی که با بودجم داره میتونم یه Samsung 850 EVO 120GB هم جایگزین Adata SP800 32GB فعلیم کنم و اگه در مورد هارد 4 ترا احساس کمبود سرعت کنم ، SSD بازنشسته رو به عنوان کش هارد 4 ترا قرار بدم. همچین چیزی شدنیه؟ :-?

ویرایش شده توسط mehdysms
لینک به دیدگاه

اگر روی هارد ویندوز نصب نکنید خیر. من خود یه 4 گرین دارم و در کنارش یه اس اس دی برای ویندوز. ازش هم راضی هستم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...