رفتن به مطلب

فروش قطعات high end قدیمی

Recommended Posts

سلام دوستان یسری قطعه دارم برای فروش  تمامی انها  جزو قطعات های اند در رده خود محسوب می شن و هنوز که هنوزه دارای قدرت خوبی هستن و هنوز هم خریدشون برای گیم و.... بصرفه خواهد بود 

1- مادربرد ep45-ud3r بهمراه پنل  بسیار تمیز و در حد اکبنده هنوز 

2-مادربرد p5q-DElUXE پنل نداره  بسیار تمیز 

3- مادربرد RAMPAGE FORMULA بدونه پنل بهمراه کارت صوتی مجزا و فن PWM چیپ x48

4- کارت گرافیک 4890 سفایر مدل toxic مدل بسیار نایابی هست با کلاک 960 بصورت کارخونه ای  که بالاترین کور در بین همه 4890 های موجوده بهمراه جعبه و..........فروخته شد 

5- کارت گرافیک 8800GTX  ایسوس  مدل aqua tank که دارای واتر کولینگ هست و دماش در حالت بیکاری از 50 بالاتر نمی ره و در فول لود هم من هیچ موقعه ندیدم بالای 73 بره در صورتی که با کولرهای رفرنس در حال بیکاری بین 65 الی 75 هست  در ضمن بصورت کارخونه ای هم اورکلاک شده و فرکانس کور بالاتری داره 

6- کارت 4870x2 ایسوس خیلی در وضعیت عالی قرار داره این نکته رو بگم که خودم بایوس رو عوض کردم و بهترین بایوس ممکن رو فلش کردم  در حالت بیکاری دما این کارت برای دورترین کور از فن  اگه اشتباه نکنم بین 50 تا 55 که با توجه به این مدل این گرافیک اهل فن می دونن یعنی چی فروخته شد 

7-کارت 3850 از سفایر مدل 512 به کولر و برد غیر رفرنس 

9- یک عدد هارد اکسترنال 500 گیگ usb3 برند hp  بهمراه جعبه 

10- هارد 320 مدل black scorpion از وسترن که 2.5 اینچی هست 

دوستان فروش در بیرون از فروم هم در جریانه خواهد بود و بنده در فروش اجناسم به هر شخص و یا طریق ممکن مختار هستم هزینه و مسئولیت پست و.... به عهده خریداره 

duf3_img_0079_thumb.jpg935k_img_0083_thumb.jpgcf18_img_0084_thumb.jpg96uu_img_0091_thumb.jpgaaa6_img_0092_thumb.jpg

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز-مورد2-3-6 رو خریدارم لطفا قیمت به تفکیک برام بفرست

متشکر

لینک به دیدگاه

سلام
قیمت تمام قطعات به تفکیک بفرست با تخفیف.همشو میخوام اگه اولویت باشه

لینک به دیدگاه

سلام امیر حسین عزیز - سال نو هم مبارک باشه

قیمت شماره 4 و 6 رو برام میفرستی ممنون @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...