رفتن به مطلب

راهنمایی برای بازی CS : GO

RxRoham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، دوستان من یه چند روزی هست این بازی رو تهیه کردم هر چی میگردم خودم و سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم گفتم از شما بپرسم :

سوال اول اینکه من هر موقع از مچ میکینگ این بازی استفاده میکنم منو به سرورای عرب زبان وصل میکنه که واقعا عادت ندارم تو این سرورا بازی کنم راهی هست که سرور رو روی اروپا بصورت دستی ست کرد؟ (مث دوتا دو)

سوال دوم اینکه یسره داخل میکروفن دارن صحبت میکنن تو بازی که واقعا رو اعصابه چطوری میتونم صدای میکروفن همه رو قطع کنم؟

بعد درسته میگن این بازی سرورهای ایرانی داره که میشه با پینگ پایین با نسخه اورجینال توش بازی کرد؟

خیلی ممنون.

ویرایش شده توسط RxRoham
لینک به دیدگاه

سلام، دوستان من یه چند روزی هست این بازی رو تهیه کردم هر چی میگردم خودم و سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم گفتم از شما بپرسم :

سوال اول اینکه من هر موقع از مچ میکینگ این بازی استفاده میکنم منو به سرورای عرب زبان وصل میکنه که واقعا عادت ندارم تو این سرورا بازی کنم راهی هست که سرور رو روی اروپا بصورت دستی ست کرد؟ (مث دوتا دو)

سوال دوم اینکه یسره داخل میکروفن دارن صحبت میکنن تو بازی که واقعا رو اعصابه چطوری میتونم صدای میکروفن همه رو قطع کنم؟

بعد درسته میگن این بازی سرورهای ایرانی داره که میشه با پینگ پایین با نسخه اورجینال توش بازی کرد؟

خیلی ممنون.

سلام برشما

خیلی وقت هست خودم به شخصه بازی نکردم گلوبال آفنسیو رو و خاطرم نیست سیستم کاکنکت شدن ش چطور بود(خاطرم هست اتفاقا اون موقع ها با اروپایی ها و روسا میافتادم بیشتر)

در مورد مایکروفون، تنظیماتی داخل ستینگ باید باشه برای MUTE کردن صدا مایکروفون

لینک به دیدگاه

مچ میکینگ باید پینگت با اونور خوب باشه که وصل بشی بهش میتونی بری از تنظیمات max ping رو یکم ببری بالاتر ببینی چی میشه ...

برا میکروفون tab رو نگه دار بعد رایت کلیک کن اون موقع pointer موس قابل استفاده میشه که موسو می بری رو طرف و رایت کلیلک می کنی و block communication رو می زنی و تمام....

سرورای ایرانی هم از قسمت browse community servers میتونی پیدا کنی هم اگر یه آی پی سرور پیدا کنی میتونی وصل بشی...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...