رفتن به مطلب

اظهارات بازیگر نقش اول Deus Ex: Mankind Divided راجع به داستان زیبای این بازی

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Deus Ex: Mankind Divided داستان بسیار زیبایی دارد و از ارزش Replay بالایی برخوردار است.

pqrx_10.jpg

یکی از مورد انتظارترین بازی های امسال Deus Ex: Mankind Divided می باشد. پنج سال بعد از موفقیت عنوان Human Revolution، قرار است کاراکتر اصلی این بازی "اَدام جِنسِن" دوباره در قالب یک بازی نقش آفرینی اکشن با مخفی کاری ها، تیراندازی ها و توطئه های بسیار به دنیای بازی های ویدئویی بازگردد.

38ow_11.jpg

این بازی که ابتدا عرضه آن برای 23 فوریه برنامه ریزی شده بود تا تاریخ 23 آگوست تاخیر خورد که حدود چهار ماه و نیم تا عرضه آن زمان باقیست. کانال Video Game Sophistry توانست مصاحبه ای با "الیاس توفکسیس" بازیگر کانادایی که صداپیشگی کاراکتر اصلی این بازی "اَدام جِنسِن" را بر عهده دارد انجام دهد. این بازیگر همچنین اخیراً صداپیشگی "تاکار" کاراکتر اصلی بازی Far Cry: Primal را بر عهده داشته است.

xqbq_12.jpg

صحبت های او در مورد Dues Ex: Mankind Divided خالی از لطف نیست و همچنین تایید کرد که تمام کار او در این بازی به پایان رسیده است: "کار ما رسماً به پایان رسیده است. بازی فوق العاده به نظر می رسد. من شیفته داستان بازی و منظوری که می خواهند به مخاطب برساند هستم. من بالاخص از داستان بازی بسیار بسیار لذت بردم. داستان بازی این دفعه بسیار خوب شده است."

jo0_13.jpg

او همچنین در ادامه اضافه کرد: "من نمی خواهم پایان های این بازی را لو بدهم اما این دفعه واقعاً نسبت به دفعه قبل متفاوت هستند. انتخاب هایی که در بازی به شما داده می شوند به معنای واقعی کلمه تاثیر زیادی در روند بازی دارند. در عنوان قبل فکر کنم شش یا هفت پایان با تفاوت های کم با توجه به سبک بازی کردن داشتید، این دفعه روش بازی کردن در داستان تاثیر گذار است. کاراکتر بازی اکنون برای ما شناخته شده است. بنابراین روش بازی کردن دقیقا بر روی اینکه با چه افرادی دیدار می کنید تاثیر می گذارد و مراحل جانبی هایی که تمام می کنید می توانند تماماً داستان را عوض کنند. این بازی ارزش بارها و بارها بازی کردن را دارد. حتی خود من نیز در طی مراحل می پرسیدم که چطور به اینجا رسیدم؟ و آنها برای من توضیح می دادند که به خاطر این کار و این کار و به خاطر این کاراکتر. این بازی از لحاظ داستان و نقشه نیز از پیچیدگی بسیاری برخوردار است."

6ldz_14.jpg

"الیاس توفکسیس" همچنین خاطر نشان کرد استودیو Eidos Montreal از فرصت اضافه استفاده کرده و یک مرحله جانبی به بازی اضافه کرده، با وجود اینکه کار آنها به پایان رسیده بود(دلیل اصلی خود تاخیر بازی پولیش به کیفیتی بالاتر بوده است).

8yc_15.jpg

عنوان Deus Ex: Mankind Divided از قدرت موتور گرافیکی جدید Dawn بهره می برد که کاملا از DirectX 12 و چندین تکنیک دیگر پشتیبانی می کند. این بازی به طور همزمان برای کامپیوترهای شخصی، PlayStation 4 و XBox One عرضه می شود.

Source: WCCFTech

TRICKSTER.png

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

این بازی بهترین بازی سال میشه، آنچارتد و دارک سولز و ... باید بکشن کنار، قسمت قبلی این بازی یعنی هیومن رولوشن برای من بهترین بازی نسل قبل بود. عنوانی بی نظیر، خارق العاده و کامل.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...