رفتن به مطلب

نصب SSD

Recommended Posts

سلام

من یک ssd samsung evo 250GB گرفتم و در کنار هاردم نصبش کردم و با برنامه data migration اطلاعات هارد رو به SSD انتقال دادم. 

سوال اول: آیا با این برنامه ویندوز هم انتقال پیدا می کنه؟

من در داخل بوت اولویت رو با SSD قرار دادم و ویندوز بالا اومد. داخل چند تا تالار های دیگه خوندم که باید روی SSD ویندوز نصب کنی.

الان که ویندوز بالا اومد یعنی الان با SSD داره کار میکنه یا اینکه باید خودم یکبار دیگه ویندوز نصب کنم؟ 

لینک به دیدگاه

سلام

من یک ssd samsung evo 250GB گرفتم و در کنار هاردم نصبش کردم و با برنامه data migration اطلاعات هارد رو به SSD انتقال دادم. 

سوال اول: آیا با این برنامه ویندوز هم انتقال پیدا می کنه؟

من در داخل بوت اولویت رو با SSD قرار دادم و ویندوز بالا اومد. داخل چند تا تالار های دیگه خوندم که باید روی SSD ویندوز نصب کنی.

الان که ویندوز بالا اومد یعنی الان با SSD داره کار میکنه یا اینکه باید خودم یکبار دیگه ویندوز نصب کنم؟ 

سلام دوست عزیز

با Data Migration ویندوز هم به داخل SSD منتقل میشه.

بنابراین نگرانی از نصب مجدد نداشته باشید.

ولیکن اگر ویندوز اورجینال ندارید، بهتره مجدد ویندوز نصب کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با Data Migration ویندوز هم به داخل SSD منتقل میشه.

بنابراین نگرانی از نصب مجدد نداشته باشید.

ولیکن اگر ویندوز اورجینال ندارید، بهتره مجدد ویندوز نصب کنید.

مرسی از پاسختون.

برای تاثیر SSD در بازی باید بازی رو  روی SSD نصب کنیم درسته؟

بعد اینکه آیا میشه بعد از انتقال اطلاعات و ویندوز با data migration از هارد به SSD , هارد رو فرمت کرد یا خیر؟

لینک به دیدگاه

بله ميشه هارد رو فرمت كرد.

واگر SSD جا داره برنامه رو هم روي SSD نصب كنيد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون.

برای تاثیر SSD در بازی باید بازی رو  روی SSD نصب کنیم درسته؟

بعد اینکه آیا میشه بعد از انتقال اطلاعات و ویندوز با data migration از هارد به SSD , هارد رو فرمت کرد یا خیر؟

ssd فقط در لودینگ بازی ها تاثیر داره و اگه هم روی فریم تاثیر داشته باشه حداکثر 1فریم هست و برای اینکه تاثیرش رو متوجه بشین هم طبیعتا باید روی خود ssd بازی رو نصب کنین ... معلومه که میشه هارد رو فرمت کنین اما بدونین اطلاعات هارد دیگه کلا از دست میره پس مطمئن شین که هر چیزی رو خواستین روی ssd رفته

لینک به دیدگاه

ssd فقط در لودینگ بازی ها تاثیر داره و اگه هم روی فریم تاثیر داشته باشه حداکثر 1فریم هست و برای اینکه تاثیرش رو متوجه بشین هم طبیعتا باید روی خود ssd بازی رو نصب کنین ... معلومه که میشه هارد رو فرمت کنین اما بدونین اطلاعات هارد دیگه کلا از دست میره پس مطمئن شین که هر چیزی رو خواستین روی ssd رفته

می تونم  درایو های کامپیوتر رو مثل درایو گرافیک و مادربورد رو روی هارد بریزم و فقط بازی هارو روی  SSD؟

لینک به دیدگاه

می تونم درایو های کامپیوتر رو مثل درایو گرافیک و مادربورد رو روی هارد بریزم و فقط بازی هارو روی SSD؟

متوجه منظور شما نشدم

لینک به دیدگاه

متوجه منظور شما نشدم

شما اصلا هیچوقت نمیتونی انتخاب کنی اون درایور ها کجا ریخته بشن و همیشه خودشون تو دایو ویندوز ریخته میشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...