رفتن به مطلب

Recommended Posts

درود !

به نظرتون کدام کارت قویتر هستش توی بازی ها ؟ 1920x1080 FPS 60

قیمت 780Ti یا دمه بالای 2 میلیون بود 

ولی 970 با قیمت کمتر داره به راحتی اجرا میکنه 

لطفا نظر با مدرک مرسی  @};- 

post-22551-0-67386200-1459954031_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مدرک ندارم ولی فکر میکنم 780ti بیشتره .

نظری که انویدیا داده مبنی بر اینکه جیپیو های سریه 900 قدرت ترانزیستورهاش 40درصد بیشتر از سری 700 هست یکمیش الکیه با توجه به تجربه ای که دارم اگه میخوای بخری من اگه بودم 780ti میخریدم

اما خوب اصلا 780ti پیدا هم نمیشه هرکی بخواد بگیره باید 970 بگیره.

تجربه به من خیلی ثابت کرده فقط تعداد ترانزیستور مهمه . انویدیا هم دروغ میگه 40 درصد قویتره.

من با 7870 بازیه ویچر 3 رو روی higth خوب میرفتم ولی روی very higth بد میشد مخصوصا توی جنگل ها ، بعد 970 گیگا انداختم مدل جی 1 اون راحت very higth رو جواب میداد ولی بازم توی جنگل میرفت زیر 35 فریم ولی به هر حال اختلافشون انتظار داشتم خیلی بیشتر از اینا باشه

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

خب ببینید مدرک خاصی جز بنچمارک ها نیست که 970 در بنچمارک ها قدرت بیشتری رو نشون داده

هر سری جدید کارت های گرافیک بهینه میشه و مصرف برق بهتری دارند آپدیت هایی هم که میدن برای گرافیک های 970 جدیدتر پ بیشتر هست

حالا یک چیز دیگر الان سری 1080 و 1070 داره میاد کارت گرافیک 780 ti دیگه عمر خودش رو کرده و برای دو نسل قبل هست

لینک به دیدگاه

ببینین در کل 780ti قویتره و قدرتی نزدیک به 980 داره. اما متاسفانه چون انویدیا از کارت های سری 700 به خصوص همین 780ti درست پشتیبانی نمی کنه از 970 هم کمتر فریم میده. :(

بنابراین خرید 970 با توجه به موضوع بالا و مصرف حدود 105 وات کمتر پیشنهاد میشه. ( البته 980 قیمتش پایین اومده و الان ارزش خریدش خیلی بالاست). (*)

ویرایش شده توسط Hossein74
لینک به دیدگاه

بنظر من الان خرید 970 هم به صرفه نیست چون قیمت 980 پایین اومده بعلاوه شما میتونی بنجمارک های این دو کارت رو تو یوتوب ببینی ! اما به شخصه اول مشورت با اعضای لیون کامپیوتر و دوم 980 رو پیشنهاد میدم موفق باشید 

لینک به دیدگاه

شخصیت970با تیتر تاپیک آوردی پایین

لینک به دیدگاه

درود !

به نظرتون کدام کارت قویتر هستش توی بازی ها ؟ 1920x1080 FPS 60

قیمت 780Ti یا دمه بالای 2 میلیون بود 

ولی 970 با قیمت کمتر داره به راحتی اجرا میکنه 

لطفا نظر با مدرک مرسی  @};- 

قوی تر که بستگی به بازی داره. ببینید بهتر بود سوالتون رو اینجور بیان میکردید که کدوم صرفه خرید بیشتری داره؟ قطعا جواب 970 بود. اولا که 780ti بعد از اومدن سری 900 قیمتش به شدت افت کرد و زوتاک اکبندش شد 1050 توی لیون ولی چون اکثرا با قیمت قبل خریدن دس دومش رو تا این قیمت بلکم بیشتر فروختن.

با اومدن پاسکال مطمئنا سری 900 به سرنوشت 700 دچار میشه. نمونش تو بازی بلک اوپس 3 که یه فاجعه واسه سری های 700 به پاین رود. بعد 970 حدود 3.5 گیگ با سرعت بالا حجم داره که برتری داره. کم مصرف تر و بروز تره و قیمتشم که الان یکم افت کرده. در کل گذینه بروز تر مهم تره.

لینک به دیدگاه

شخصیت970با تیتر تاپیک آوردی پایین

خیر ! نگرفتی چی شد ! 

بالا تایپیک رو بخون (بادقت) :D  :D  :D  :D

لینک به دیدگاه

به نظرم zotac gtx 980 amp با این قیمت ارزش خرید بالایی داره . چون این کارت قویتر از 970 و بروزتر از 780ti هستش . قیمتش هم با 970 های رده بالا تفاوت زیادی نمیکنه . البته این فقط یه پیشنهاده و در انتها تصمیم گیری با شماست .

http://lioncomputer.ir/product/4680/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%B2%D9%88%D8%AA%D8%A7%DA%A9+GTX+980+AMP/

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی.
به نظر من هم با قیمت عالی 1.600 که لیون 980 رو داره میده. 980 گزینه ی خیلی خوبیه. لینکش رو دوستان ارایه کردند.

ولی اگر قیمت های نرمال رو در نظر بگیریم. بین 970 و 780ti بنده 970 رو پیشنهاد می کنم. فقط به خاطر اینکه تکنولوژی جدیدتر و ساپورت بهتری داره.

موفق باشید  @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی.

به نظر من هم با قیمت عالی 1.600 که لیون 980 رو داره میده. 980 گزینه ی خیلی خوبیه. لینکش رو دوستان ارایه کردند.

ولی اگر قیمت های نرمال رو در نظر بگیریم. بین 970 و 780ti بنده 970 رو پیشنهاد می کنم. فقط به خاطر اینکه تکنولوژی جدیدتر و ساپورت بهتری داره.

موفق باشید  @};-

بله راست میگن دوستان کلا انویدیا رو مثل ماهی باید تازه تازه خرید 3 سال که بگذره دیگه میندازه پشت گوشش و آبدیت کردن دیگه  معنایی نداره ولی AMDهنوز با درایور295X2 رو آقا نگه داشته و نذاشته آبروی این غول بره :laughing: :laughing:

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

چه جالب ! یعنی چی انقدر تخفیف ؟؟ 1900 بیاد 1600 یعنی چی انقدر !! اقا بقیه جنس ها هم یعنی انقدر سود داره ؟ بریم کامپیوتری بزنیم  :clapping:  :laughing:  :x

لینک به دیدگاه

به نظر منم با این قیمتای عالی 980 اصلا خرید 780ti به صرفه نیست

برو از اواژنگ یه 980 بگیر 1650 تومن با هزارتا مزیت بهتر نسبت به 780ti

سری اکستریم زوتک که خداست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه جالب ! یعنی چی انقدر تخفیف ؟؟ 1900 بیاد 1600 یعنی چی انقدر !! اقا بقیه جنس ها هم یعنی انقدر سود داره ؟ بریم کامپیوتری بزنیم  :clapping:  :laughing:  :x

این تخفیف فقط مختص آواژنگ هست و روی یک سری از مدلها

هیچ شرکت دیگه ای این کاهش قیمت رو نداشته

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...