رفتن به مطلب

ریستارت شدن سیستم در حالت ahci

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گرامی

عرض شود بنده اخیرا" ویندوز 10 نصب کردم، مشخصات سیستم توی امضام هست ،قبل از اینکه نصب ویندوز شروع بشه بایوس رو روی حالت ahci قرار دادم، بعد از نصب ویندوز بار اول لود شد و پس از چند دقیقه ریستارت شد و دیگه لود نمیشه مگر اینکه دوباره حالت ساتا رو روی IDE  تنظیم کنم.از دوستان بزرگوار خواهش میکنم راهنمایی کنن مشکل از چی هست و چجوری قابل حله؟ و اینکه کار این sata hot plug ها چی هست و بایستی فعال بشن یا غیر فعال؟ البته چون هنوزنرم افزارها نصب نشدن و ویندوز خام هست در صورت نیاز مجددا" ویندوز نصب خواهد شد.

post-11116-0-86980400-1459978362_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mohammad.amin89
لینک به دیدگاه

دوستان خواهشا" کمک!!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سیستم رو روی AHCI تنظیم بفرمایید و مجدد ویندوز نصب کنید.

Hot Pluging ها هم غیر فعال باشند مگر اینکه روی کیس درگاه Hot Swap داشته باشید که در این صورت هم Hot Pluging فقط اون درگاه متصل به Hot Swap را enable کنید.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سیستم رو روی AHCI تنظیم بفرمایید و مجدد ویندوز نصب کنید.

Hot Pluging ها هم غیر فعال باشند مگر اینکه روی کیس درگاه Hot Swap داشته باشید که در این صورت هم Hot Pluging فقط اون درگاه متصل به Hot Swap را enable کنید.

سلام آرمین جان ممنون از اینکه راهنمایی کردید

ولی همانطور که عرض کردم قبل از نصب ویندوز روی حالت ahci  ست شده بود ولی باز ویندوز لود نمیشه ویک راهنمایی هم در مورد این درگاه hot swap بفرمایید

لینک به دیدگاه

در این صورت از یک Set Up دیگه برای نصب استفاده کنید ببینید بازهم مشکل باقیه؟ اگر لازمه بایوس رو آپدیت کنید.

Hot Swap به حالتی میگن که میتونید وقتی سیستم روشن هست هارد دیسک یا SSD رو به سیستم از طریق درگاه Hot Swap وصل کنید بدون اینکه نیاز باشه سیستم رو خاموش کنید

لینک به دیدگاه

درود

حالت ahci با دیسک بوت gpt سازگار هست و با mbr سازگار نیست.

در واقع باید منبعی که برای نصب استفاده می شه uefi باشه و دیسکی که سیستم عامل روش نصب می شه gpt.

راه ساده این ه که دیسکی که سیستم عامل نصب میشه رو به یک رایانه ی دیگر وصل و تبدیل به gpt کنی و بعد روش ویندوز بریزی. راه حل دیگه برای تبدیل ویندوزی که روی mbr هست به gpt اینجا برای یکی از دوستان که مشکل مشابهی داشته توضیح داده شده، پست 665 به بعد:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=16272&page=67

اگر ویندوز نداری و می خوای از آغاز بنصبی بگو مدل مادربورد و ظرفیت و نوع دیسکی که می خوای روش سیستم عامل باشه چی هست.

همه ی اینها می تونه به حل مشکل کمک کنه اگر دیسک کنونی ت که روش ویندوز داری mbr باشه.

پ.ن 1394.09.20

به خاطر نادقیق بودن گزاره نوشته شده پوزش می خوام.بر اساس آنچه چند نفری از دوستان تذکر دادند موارد بسیاری هست که ahci با دیسک mbr برای سیستم عامل سازگاری داره. البته روش رفع مشکل یاد شده برای موارد ناسازگار همچنان راهگشاست.

سپاس از دوستان برای دقت نظرشان.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ahci روی mbr جواب میده همین الان دارم استفاده می کنم...

اگر صفحه آبی میده روی ahci از رجیستری این مسیرو برو HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride و مقدار dword رو بزار 0 بعد ریستارت کن توی بایوس بزار روی ahci و تمام....

من چندبار برام پیش اومده این جوری حلش کردم....

لینک به دیدگاه

اگر صفحه آبی میده روی ahci از رجیستری این مسیرو برو HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride و مقدار dword رو بزار 0 بعد ریستارت کن توی بایوس بزار روی ahci و تمام....

اینکارو کردم باز هم ریستارت میشه!!!!

لینک به دیدگاه

درود

در واقع باید منبعی که برای نصب استفاده می شه uefi باشه و دیسکی که سیستم عامل روش نصب می شه gpt.

راه ساده این ه که دیسکی که سیستم عامل نصب میشه رو به یک رایانه ی دیگر وصل و تبدیل به gpt کنی و بعد روش ویندوز بریزی. راه حل دیگه برای تبدیل ویندوزی که روی mbr هست به gpt اینجا برای یکی از دوستان که مشکل مشابهی داشته توضیح داده شده، پست 665 به بعد:

اگر ویندوز نداری و می خوای از آغاز بنصبی بگو مدل مادربورد و ظرفیت و نوع دیسکی که می خوای روش سیستم عامل باشه چی هست.

همه ی اینها می تونه به حل مشکل کمک کنه اگر دیسک کنونی ت که روش ویندوز داری mbr باشه.

دوست عزیزم متشکرم فکر کنم با این لینکی که دادی مشکلم حل شد فعلا که ویندوز لود شده وهنوز ریستارت نکرده،متاسفانه این قسمت"تشکر" توی تاپیک شما محو شده وگرنه حتما مثبت می دادم

ویرایش شده توسط mohammad.amin89
لینک به دیدگاه

دوست عزیزم متشکرم فکر کنم با این لینکی که دادی مشکلم حل شد فعلا که ویندوز لود شده وهنوز ریستارت نکرده،متاسفانه این قسمت"تشکر" توی تاپیک شما محو شده وگرنه حتما مثبت می دادم

خواهش می کنم. اگر مشکل باقی بود مشخصات رایانه ت رو همراه با توضیحهای لازم بنویس.

پاینده باشی.

لینک به دیدگاه

درود

این گفتتون اشتباه سعید عزیز

خیلی از دوستان دارن ویندوز efi رو در حالت mbr و نوع رابط ahci استفاده میکنند

Sent from my S50 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

قطعیتی که در نوشته‌م هست رو در موارد بعدی تعدیل می‌کنم. باید دقیق‌تر بررسم. سپاس از تذکر تو و دیگر دوستان

اگر مدل مادربورد و نوع سیستم عاملی  که در حالت ahci روی دیسک mbr ویندوز داره رو بگین سپاسگزار خواهم شد. 

من موادری از این همزیستی رو ندید‌ه‌ام.

لینک به دیدگاه

درود

90% لپ تاپ های موجود در بازار ahci و MBR هستند

مشکلی هم ندارند

لینک به دیدگاه

شما روی حالت ahci بذارید و با بوت ویندوز 10 (یو اس بی یا دی وی دی) استارت آپ رو ریپیر کنید.

لینک به دیدگاه

90% لپ تاپ های موجود در بازار ahci و MBR هستند

مشکلی هم ندارند

درود و سپاس

اصلاح کردم. البته فکر کنم مشکل آغازگر تاپیک حل شده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...