رفتن به مطلب

عجیب ترین مشکل موس !

HARE46
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

عزیزم هر چی که روش نوشتن گیمنیگ که گیمنیگ نیست مینویسن شما باور نکن

اره خوب این که معلومه :D

ولی تعجب دارم چرا سه تا موس باید هر سه یه مشکل رو پیدا کنن :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جنسشون خوب نیست اگر اینقدر واقعا استفاده دارید و براتون مهمه که باید مهم باشه چون خوب تاپیک ایجاد کردید پیشنهاد میکنم موس گرون قیمت با کیفیت بگیرید رازور لاجتیک استیل سریز و.... هستند در کنار کوگار و ای فور تچ هم سری بلادی و اینها رو میتونید ازشون بگیرید برای مدت طولانی براتون کار میدن البته در صورت استفاده درست.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

جنسشون خوب نیست اگر اینقدر واقعا استفاده دارید و براتون مهمه که باید مهم باشه چون خوب تاپیک ایجاد کردید پیشنهاد میکنم موس گرون قیمت با کیفیت بگیرید رازور لاجتیک استیل سریز و.... هستند در کنار کوگار و ای فور تچ هم سری بلادی و اینها رو میتونید ازشون بگیرید برای مدت طولانی براتون کار میدن البته در صورت استفاده درست.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

دوست عزیز حرف شما درسته ،

اتفاقا با موس همین طور که گفتم ، باهاش درست کار میکنم *dry#

ولی قبل این سه تا موس یه موس دیگه داشتم خیلی خیلی از اینا ارزون تر بود و یه سال هم باهاش کار میکردم تا یه بار سیمش کنار میز گیر کرد و خراب شد ولی تعجبم از اینه اون موس با اون ارزانی یه سال (اگه سیمش خراب نمشد بیشترهم کار میکرد) کار کرد ولی این سه تا موس آخری که حداقل سه برابر اون قیمت داشت چطور به دوماه نکشید خراب شد. :-?  :-?

ویرایش شده توسط HARE46
لینک به دیدگاه

من موسم رو درست کردم مشکلش حل شد :D  کسی خواست بگه تا بگم شاید مشکلش مثل من بوده باشه

لینک به دیدگاه

میتونید برای اطمینان اگه جلوی کیستون usb داره از اون استفاده کنید ( البته اگه 2 به بالا است )

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر نمیخوای زیاد خرج کنی A4Tech بخر و خودت را راحت کن ولی بالای 45 باید پول خرج کنی

من Logitech خریدم و مشکل Double Click و همچنین Forward & Backward داشت که خودم بازش کردم دکمه های یه موس A4Tech را جایگزین کردم و درست شد

حالا خیلی راحت و درست داره کار میکنه

مشکل موس شما این هست که یه چند تا دزد وارد بازار تجارت و فروش لوازم و قطعات کامپیوتر شدن و با وارد کردن و یا ساخت و منتاژ اجناس آشغال مردم را دست بسر کردن و با خالی کردن جیب مردم قبر خودشون را میکنن و جیبهاشون را پر میکنن

من همین حالا که اینجا تایپ میکنم از یک موس A4Tech استفاده میکنم که سال 2004 خریدمش و بهترین موسی بوده که داشتم

امیدوارم دفه بعد یه موس خوب بخری

لینک به دیدگاه

یه پیام بهداشتی

دوستان موس و کیبرد خیلی زود میکروب ها رو جذب میکنن (مخصوصا با عرق کردن دست ) سعی کنید بعضی اوقات موسی که ازش استفاده میکنید رو با دستمال و مایع مخصوص تمییز کنید قابل توجه دوستانی که میگن چهار پنج ساله موس شون مثل نمیدونم چی .. کار میکنه  8-} (شوخی)

e2a5e3a88449e22ae7d042784510b774.jpg18rak5sxl4opbjpg.jpgDirty-Keyboard.jpg

ولی جدی همیشه نظافت موس و کیبرد تون رو رعایت کنید چون منبع میکروب هستن . [-X

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

من موسم رو درست کردم مشکلش حل شد :D  کسی خواست بگه تا بگم شاید مشکلش مثل من بوده باشه

مشکل موس شما چی بود؟

یه پیام بهداشتی

دوستان موس و کیبرد خیلی زود میکروب ها رو جذب میکنن (مخصوصا با عرق کردن دست ) سعی کنید بعضی اوقات موسی که ازش استفاده میکنید رو با دستمال و مایع مخصوص تمییز کنید قابل توجه دوستانی که میگن چهار پنج ساله موس شون مثل نمیدونم چی .. کار میکنه  8-} (شوخی)

FIRERPGI6J7VQWI.MEDIUM.jpge2a5e3a88449e22ae7d042784510b774.jpg18rak5sxl4opbjpg.jpgDirty-Keyboard.jpg

ولی جدی همیشه نظافت موس و کیبرد تون رو رعایت کنید چون منبع میکروب هستن . [-X

ممنون بخاطر تذکرت ، من خودم هرچند وقت یه بار کل کامپیوتر از خود موس گرفته تا خود cpu  همه ش رو باز میکنم و تمیز میکنم

لینک به دیدگاه

من موسم دابل کلیک میکرد باز کردم شستم با اسپری ناهید برد و همه جاش بعدشم با اب و دستمال بی پرز وقتی بازش کردم دیدم اون قسمتی مافشار میدیم زیرش میخوره رویه یه کلید مانندی اون پلستیک از من تکه ریزی ازش شکسته شده بود که با چسب 1 2 3 کاملش کردم بعد موس رو بستم درست شد

لینک به دیدگاه

من یه موس گیمینگ XP دارم، فکر کنم چهار یا سه سال شده دارمش. اون موقع کع گرفتم هنوز توی دوران جاهلیت بودم و هیچی از اعتبار برند نمی دونستم. همین چند ماه پیش هم سویچ چپ کلیک موس خراب شده بود که درستش کردم.

من موس بعدیم رو حتماََ از سری Bloody میگیرم.

لینک به دیدگاه

موس ارزون خوب توی ایران نمیارند مگرنه سری Red dragon که شرکت msi توی سایتش زده خیلی ارزون هستند موس و کیبوردش رو هم 50 دلار

Review های توی یوتیوبش هم خوب بودند

لینک به دیدگاه

سلام

اگه خواستین ماوس جدید بخرید ماوس های زیر قیمت و کیفیت مناسبی دارند: 

زیر 50ت: اسکار،ایکس پی

بالای 50ت:a4tech

لینک به دیدگاه

موس من مارک meva هست 

اون موقع که این موس رو خریدم فکر میکنم سال 88 9 بود وضع مالیمم خیلی خوب نبود که این موس رو برای اینکه کارم راه بیافته دست دوم 5000 تومن خریدم 

تا الان هم داره کار میکنه تنها تغییری هم که کرده رنگ بالای غلطکش رفته و هیچ مشکل دیگه ای نداره 

dpi هم از 750 تا 1600 متغییره

اهاش گیم هم میزنم 

یعنی اونقدر خوب کار کرده که اگه خراب بشه از همین موس اگه پیدا کنم بازهم میخرمش

این تاپیک رو هم الان دیدم موس رو بازش کردم توش رو ببینم چی داره هم اینکه تمیزش کنم

عکسش رو هم میزارم ببینید

post-16987-0-95252100-1460130180_thumb.jpg

post-16987-0-71859500-1460130193_thumb.jpg

post-16987-0-73296600-1460130212_thumb.jpg

post-16987-0-42414900-1460130231_thumb.jpg

post-16987-0-71573800-1460130241_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ali-sarchahi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...