رفتن به مطلب

راهنمایی بهترین تنظیمات در Rise of the Tomb Raider

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه

بچه ها با توجه به سیستم که تو امضام است چه تنظیماتی بزارم رو بازی که بتونم ازش لذت ببرم رو حالت فعلی high است

post-18126-0-99829200-1460188818_thumb.jpg

post-18126-0-41674100-1460188827_thumb.jpg

ممنون

موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

به نظر من مهمترین چیز توی کیفیت تکسچرها هتسن..شما بهتره تکسچر رو روی بالاترین حد بزاری اگه بازی زیاد تیک نزد بقیه تنظیمات رو متناسب با فریم و کیفیتی که برات قابل مشاهده هست تغییر بدی..اگه رمت بالاتر بود بهتر میشد(این مطلب کلی بود من این بازی رو انجام ندادم)

لینک به دیدگاه

برای هر بازی بهتر اول رزولیشن رو انتخاب کنید بعد به سراغ تنظیمات دیگه برید.

من عموما این کارها رو میکنم  و هربار فریم رو نگاه میکنم در بازی شوتر حتما بین 50 تا 60 فریم برای غیر شوتر 40 تا 60 فریم بشه اگر اوکی شد ادامه نمیدم .

1 _ رزولیشن رو روی رزولیشن مانیتور ست میکنم .

2 _ بسته به کارتم و این که مال کدوم شرکته ( AMD هست یا انویدیا ) تمام گزینه های گرافیکی که مخصوص شرکت رقیب هست رو خاموش میکنم ( مخصوصا اگر کارت AMD داشته باشم ) البته این یه حرکت کلی و همه جا صدق نمیکنه.

3 _ وی ساینس و تمام گزینه های Anti-aliasing رو خاموش میکنم .

4 _ به سراغ سایر گزینه ها میرم

یک نکته رو رعایت میکنم

اگر مموری گرافیکم کاملا پر شد حتما با دستکاری گزینه ها مخصوصا تکسچر مشکل رو حل میکنم .

http://www.pcgamer.com/pc-graphics-options-explained/1/ ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

اون film grainرو بردار اون تکنیک گرافیکی نیست اون افکته برفک هست!برشداری صفحه شفاش و زیبا میشه هیچ تاثیری هم در روند کارت گرافیک نداره چیز بیخودیه!

تو بازی order1886چون همین افکت film grainیه عده اعتراض کردند بعدا سازنده یه آپدیت داد تا بتونین فقط موقع گرفتن عکس افکت film grainرو برداری چون خیلی بازی رو بد جلوه میده

اون filterهم بزار رو x2

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

بچه ها ممنون از همگی

رو این تنظیمات خوبه فقط یکم لک داره چیشو تغییر بدهم درست بشه بدشانسی هیچ نرم افزاری هم عمل نمی کنه که بتونم توش فریمو ببینم تا اونجایی که می دونم بیشتر بازی ها اینطوریه

post-18126-0-74213300-1460212203_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

من خودم هیچوقت دست به تنظیمات گرافیک بازی ها نمیزنم. از geforce experience استفاده میکنم اصلا هم دردسر نداره.بهترین فریم رو نسبت به کیفیت بازی میده.اموزشش هم تو نت هست خیلی اسونه.نرم افزاری هم که گفتم با نصب درایو کارت گرافیک نصب میشه روی سیستم.

حرف نداره یه بار استفاده بکنی معتادش میشی  =))

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

گرافیک رو همه چیزشو very higt کن بجز تکستور کوآلیتی رو higt کن و آنتی الیاسینگ رو of کن .

البته در صورتی که گرافیکت 970 باشه

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...