رفتن به مطلب

مشکل واقعا جدی کمک (دوباره سوخت

amin8speed
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

سلام دوستان من قصد اوورکلاک داشتم خوب نه جدی بلکه معمولی اقا من رفتم بایوس مثل همیشه فرکانس ببرم بالا مین من تا ۳\۲بیشتر نمیشد یعنی بیشتر میزدم میشد مقدار خودش و قبول نمیکرد من این دفعه فرکانس دادم همون ۳/۲ رم رو هم system memory multiper رو هم گزاشتم ۳/۳ لعد هم f10 اومد که بوت بشه بوت نشد حالا مادربرد سوخت؟ یا نسوخت من الان چه کنم

پردازنده رو عوض کردم رم عوض کردم بازم بالا نیومد کلا هیچ تصویری نمیده اون بوق‌مربوط به بوت رو هم نمیزنه ولی فن CPU کار میکنه من الان چه کار کنم برم یه مادربرد دیگه بخرم؟

قطعات هم امضام هستن بایوس هم ابدیت بود

فوری خواهشا

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

بهتر اول بایوس رو یک بار کلیر کنید اگه دکمه داره .اگه نه باطری رو دربیارید و دوشاخه برق رو از پریز جدا کنید برای چند دقیقه و دوباره تست کنید.

لینک به دیدگاه

به نام خدا

سلام دوستان من قصد اوورکلاک داشتم خوب نه جدی بلکه معمولی اقا من رفتم بایوس مثل همیشه فرکانس ببرم بالا مین من تا ۳\۲بیشتر نمیشد یعنی بیشتر میزدم میشد مقدار خودش و قبول نمیکرد من این دفعه فرکانس دادم همون ۳/۲ رم رو هم system memory multiper رو هم گزاشتم ۳/۳ لعد هم f10 اومد که بوت بشه بوت نشد حالا مادربرد سوخت؟ یا نسوخت من الان چه کنم

پردازنده رو عوض کردم رم عوض کردم بازم بالا نیومد کلا هیچ تصویری نمیده اون بوق‌مربوط به بوت رو هم نمیزنه ولی فن CPU کار میکنه من الان چه کار کنم برم یه مادربرد دیگه بخرم؟

قطعات هم امضام هستن بایوس هم ابدیت بود

فوری خواهشا

تمام کابل هارو جدا و دوباره وصل کنید ( تمام کابل ها )

شاید هم با ریست باتری مادربرد درست بشه ( تو گوگل سرچ کنید )

لینک به دیدگاه

تمام کابل هارو جدا و دوباره وصل کنید ( تمام کابل ها )

شاید هم با ریست باتری مادربرد درست بشه ( تو گوگل سرچ کنید )

با باطری ریست شد

خیلی ممنون  :x  :x  :x  

بهتر اول بایوس رو یک بار کلیر کنید اگه دکمه داره .اگه نه باطری رو دربیارید و دوشاخه برق رو از پریز جدا کنید برای چند دقیقه و دوباره تست کنید.

نه داداش با کشیدن هر چی بود انجام دادم تعویض همه قطعات فقط با در اوردن باطری و کشیدن کابل پاور ریست شد بایوس شد مثل اول تنظیمات پیشفرضش 

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

از یه جا خوشحال شدم سوخت که دکور اتاق ام دست میشه =))  =))  میرم یه ddr3  میخرم قیمتی هم نداره که دکور اتاق میبینید جای یه مین اونطرف خالیه =)) 
post-16104-0-38787200-1460289583_thumb.jpg
از یه جا هم دلم سوخت 7 8 سال این مادربرد برام ککارکرد حالاسوخت

بازم دم بچه ها گرم سریع جواب دادن 

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

اقا بچه ها داشتم اهنگ از ویگن کبیر گوش میدادم این یه باره خاموش شد دیگه هم روشن نشد با پردازنده e8400 که روش بود میزنم روشن بشه روشن میشه و به محض خاموش میشه ولی cpu رو عوض میکنم روشن میشه ولی نه بوق داره نه تصویر رم گرافیک هر چی هم بگید جا به جا کردم درست نشد دو تا خازن هم باد کرده بودن عوضشون کردم باز هم فرقی نکرد الان چی شده

مین سوخته پردازنده چی؟

فوری بگید من چه کنم

لینک به دیدگاه

سلام

cpu که خیلی کم پیش میاد بسوزه مثلا cpu های اینتل تو ایران گارانتی نداره

پس مشکل از مین است یا داداش ببر مغازه جایی درست کنند و یا اگه گارانتی داره بفرست برات درست کنند

چون تمامی راحلی ها که بالا گفت شد باید درست بشه

بازم صبر کن ببین کسی می تونه بیشتر کمک کنه که بعید می دونم

ممنون

موفق باشی @};- @};-

لینک به دیدگاه

خودمم نظرم اینه سوخته اگر میشد فهمید چی سوخته

Cpuهم داغ نمیشه

لینک به دیدگاه

cpu داغ نشه یعنی برد اصلا با cpu ارتباط نداره اگر خازن هم بادکردگی پیدا کرده باشه احتمال هم هست چیز دیگه ای روی برد این وسط آسیب دیده باشه

به این شکل نمیشه فهمید مشکل از کجاست بدید تعمیرکار معتبر براتون تست بگیره

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه اصلا کاری نمیکنه مین نه بوق نه تصویر هیچی جالب تر این که با e8400 به محض روشن شدن خاموشش میکنه این چه مدلیه دیگه خدا میدونه دوتا خارن 1000 میکرو فاراد کنار پورت گرافیک میخوره باد کرده بودن عوض کردم از ظاهر چیزی به نظر نمیرسه سوخته باشه شانس ما تو این بی پولی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...