رفتن به مطلب

درخواست برنامه برای تدوین فیلم های بازی

HolymighT
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

چند وقتیه از صحنه های زیبای بازی بتلفیلد 4 آنلاین فیلم میگیرم و مونتاژ میکنم و در کانال آپارتم قرار میدم .>> Aparat.com/holymight ..

چندتا سوال از اساتید اهل فن داشتم ..

یکی اینکه من با برنامه  Nvidia Shadow Play روی حالت Normal فیلم هامو ضبط میکنم .. که حجمش الکی بالا نره
با برنامه Boilsoft Video Splitter قسمت های خاص رو جدا میکنم و با Boilsoft Video Joiner همه قسمت هارو به یک کلیپ بدون از دست دادن کیفیت تبدیل میکنم ..

یه مشکلی داره اینکه اگر یکی از فایل های شما از نظر نوع فرمت .. اندازه رزولوشن و ..... با دیگری فرق داشته باشه برنامه Boilsoft Video Joiner اینارو به هم  نمیچسبونه .. ( البته یکی از دلیلاش اینه که زدم کیفیت تغییر نکنه و گیج میشه کدوم کیفیت رو بین این دو فرمت و رزولوشن معیار قرار بده )

1. چه برنامه ای برای برش حرفه ای و چسباندن کلیپ ها به هم بدون از دست دادن کیفیت همراه با پتانسیلی که در بالا ذکر کردم معرفی میکنید .. مثل ثانیه 48 الی 52 این کلیپ ( http://www.aparat.com/v/t8UWh )

2. بعضی اوقات به فاصله 20-30 ثانیه چندتا صحنه قشتگ رخ میده ... چطوری میتونم مثلا الان یه صحنه اینجاس 30 ثانیه بعد یکی دیگه ... این ها رو از هم جدا نکنم .. مثلا برنامه ای باشه این 30 ثانیه رو به صورت 4x یا 8x سریع بره جلو که بیننده وقتش تلف نشه و از جذابیت صحنه دور نشه >> مثل این ( لیــــــــنک

3. یه برنامه برای ساخت واتر مارک و اینترو پیشنهاد بدین ...
Intero مثل این ( لینک یو*تو*ب ) یا این ( لینــــــــک ) شیلتر شکن میخواد
ترجیحا برنامه های سبک و دارا آپشن پیشفرض مد نظرمه .. مثلا حوصله کار کردن با Sony Vegas یا Ulead video studio رو ندارم .. و همه این هارو در یک برنامه داشته باشه .. 

پ.ن : طبق سرچی که زدم گویا اکثر موارد رو Wondershare video editor داره .. ولی دوستان لطف کنید یه پکیج کامل معرفی کنید ممنون میشم

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

MAGIX Movie Edit Pro

فقط یکم حجیمه

درود

ممنونم

بله توی یوتوب که سرچ میزدم بعد Sony Vegas و Adobe همه میگفتن Magix پکیج کامل و خوبی هست

امکان داره اگر با Magix کار کردید بفرمایید چند مورد از نیازهای من رو داراس 

لینک به دیدگاه

عزیز دل بردار فایل‌های ویدئویی رو یکجا برام آپلود کن برات مونتاژ کنم حتما فایل‌های ویدئویی با کیفیت باشن

لینک به دیدگاه

عزیز دل بردار فایل‌های ویدئویی رو یکجا برام آپلود کن برات مونتاژ کنم حتما فایل‌های ویدئویی با کیفیت باشن

درود

امین جان ترجیح میدم تجربه شخصی خودم باشه و به علمم اضافه کنم

با Sony Vegas و کمی Adobe کار کردم .. ولی دنبال تجربیات دوستان دیگه هستم

لینک به دیدگاه

درود

امین جان ترجیح میدم تجربه شخصی خودم باشه و به علمم اضافه کنم

با Sony Vegas و کمی Adobe کار کردم .. ولی دنبال تجربیات دوستان دیگه هستم

من جای شما بودم به امین محول می‌کردم! :D

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم به امین محول می‌کردم! :D

من ترجیح میدم ماهی گیری یاد بگیرم  :)

لینک به دیدگاه

سلام عزیز من یه 6 ماهی هست دارم کار ادیت بازی انجام می دم بهترین برنامه برای رکورد 

obs studio هستش https://obsproject.com/ نسخه ی استادیو رو بگیر نه کلاسیک 

البته برای کسانی که انویدیا دارن خوب هست بعد توی تنظیماتش output توی سربرگ recording در قسمت encoder گزینه ی NVENC H.264 رو انتخاب کن در واقع همون CODEC انویدیا شدوپلی هست بعد می تونی با تنظیماتش ور بری من با بیت ریت 50000 رکورد می کنم که یک ساعت و نیم گیم پلی می شه 34 گیگ می تونی چند کانال صدا هم انتخاب کنی صدای بازی جدا / صدای خودت جدا / صدای دوستان توی تیم اسپیک جدا 

البته باید فرمت ویدیو رو به mp4 تغییر بدی تا توی adobe premiere شناخته بشه 

و خیلی امکانات عالی و بهترین برنامه هم برای ادیت adobe premiere باید یه 5 ساعت باهاش کار کنی چندتا ویدیو هم از توی یوتوب ببین تا دستت بیاد بعد راحت می تونی ادیت کنی 

برای رندر گرفتن هم بیت ریت 10 تا 15 عالی هست البته برای یوتوب برای اپارات 7 کافی هست البته من تنظیمات خاص دیگه ای رو روشن کردم که حجم کمتری می ده ولی خیلی طول می کشه رندر بشه که ارزش داره مثلا یه ویدیو 30 دقیقه ای نزدیک به 20 دقیقه رندر می کنه و حجمش می شه 1.6 گیگ برای یوتوب عالی هست فرمت هم mp4

این ویدیو من هست تازه کار هستم هنوز یه 2 سال کار داره تا یه کانال خوب بشه و به امیدخدا یه پولی هم دربیاد نخندین خدایش خیلی کار سختی هست تا انجام ندید متوجه نمی شید  =))  =))

قندشکن لطفا و سوالی بود من در خدمت هستم 

https://www.youtube.com/watch?v=kpR4_lE1xOs

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

سلام عزیز من یه 6 ماهی هست دارم کار ادیت بازی انجام می دم بهترین برنامه برای رکورد 

البته برای کسانی که انویدیا دارن خوب هست بعد توی تنظیماتش output توی سربرگ recording در قسمت encoder گزینه ی NVENC H.264 رو انتخاب کن در واقع همون CODEC انویدیا شدوپلی هست بعد می تونی با تنظیماتش ور بری من با بیت ریت 50000 رکورد می کنم که یک ساعت و نیم گیم پلی می شه 34 گیگ می تونی چند کانال صدا هم انتخاب کنی صدای بازی جدا / صدای خودت جدا / صدای دوستان توی تیم اسپیک جدا 

البته باید فرمت ویدیو رو به mp4 تغییر بدی تا توی adobe premiere شناخته بشه 

و خیلی امکانات عالی و بهترین برنامه هم برای ادیت adobe premiere باید یه 5 ساعت باهاش کار کنی چندتا ویدیو هم از توی یوتوب ببین تا دستت بیاد بعد راحت می تونی ادیت کنی 

برای رندر گرفتن هم بیت ریت 10 تا 15 عالی هست البته برای یوتوب برای اپارات 7 کافی هست البته من تنظیمات خاص دیگه ای رو روشن کردم که حجم کمتری می ده ولی خیلی طول می کشه رندر بشه که ارزش داره مثلا یه ویدیو 30 دقیقه ای نزدیک به 20 دقیقه رندر می کنه و حجمش می شه 1.6 گیگ برای یوتوب عالی هست فرمت هم mp4

این ویدیو من هست تازه کار هستم هنوز یه 2 سال کار داره تا یه کانال خوب بشه و به امیدخدا یه پولی هم دربیاد نخندین خدایش خیلی کار سختی هست تا انجام ندید متوجه نمی شید  =))  =))

قندشکن لطفا و سوالی بود من در خدمت هستم 

درود

ممنونم عزیز

در مورد برنامه رکورد حتما تست میکنم ممنون  @};- 

از وقتی آپلود دیگه از حجم نت کم نمیشه ..ویدیو رو با بالاتری کیفیت آپلود میکنم خود youtube یا Aparat تبدیل میکنه و دو حالت HD و معمولی میده راضی کننده اس .. ( البته بیشتر برای رعایت حال دوستانی که میبینن اینکارو میکنم )

Adobe premiere هم یکم دستو پا شکسته باهاش در حد رفع نیازم کار کردم .. بیشتر Sony Vegas نظرم رو جلب کرده .. ولی همچنان دنبال برنامه با تنظیمات پیشفرض روی خودش هستم .. به نتیجه نرسم هر دو رو دانلود میکنم و دوباره نصب میکنم

در مورد ویدیو هم باید بگم که

your english is quite well .. همین فرمون برو جلو.. :x

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

سلام میخواستم این نرم افزارو تست کنم بنظر سبک میاد برای کپچر اما یک پیغام برای MSI AB میده چطوری کاری کنم که پیغام نده بدون بستن msi ab؟  (گزینه صرف نظر بزنم کپچر میکنه اما میخوام پیغام نده چون باید سویچ کنم!)

xhzkbi6pogfi9lqro2nl.jpg

میشه کاری کرد که نشون بده داخل بازی کپچر میکنه یا نه؟

-------------------------

سوال اولم حل شد تو advance گزینه " disable encoding while previewing " رو زدم فعلا که پیغام نمیده... 

----------

:|

تو استارت منو 32 بیتی بود که اجرا کرده بودم رفتم 64 بیتی رو اجرا کردم تیک هم preview رو هم زدم دیگه گیر نداد :mad: حالا این مونده!  :) 

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

سلام میخواستم این نرم افزارو تست کنم بنظر سبک میاد برای کپچر اما یک پیغام برای MSI AB میده چطوری کاری کنم که پیغام نده بدون بستن msi ab؟  (گزینه صرف نظر بزنم کپچر میکنه اما میخوام پیغام نده چون باید سویچ کنم!)

xhzkbi6pogfi9lqro2nl.jpg

-------------------------

سوال اولم حل شد تو advance گزینه " disable encoding while previewing " رو زدم فعلا که پیغام نمیده... 

----------

:|

تو استارت منو 32 بیتی بود که اجرا کرده بودم رفتم 64 بیتی رو اجرا کردم تیک هم preview رو هم زدم دیگه گیر نداد :mad: حالا این مونده!  :) 

اول از همه این نسخه ی کلاسیک رو پاک کن و نسخه ی استودیو رو دانلود کن 

دومی دقیق نمی دونم باید باشه این برنامه بیشتر برای کسانی که 2 مانیتور دارن خوبه که بتونن همزان ببین چی دارن رکورد می کنن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...