رفتن به مطلب

مشاوره تمیز کردن مادربرد_فن سیپیو_ کل گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان محترم لیونی

خدمتتون عرض کنم که میخواستم کل سیستمم رو مثل روز اوله خریدش تمیزشون کنم لطفا بگین از چه اسپری یا لوازمی و برای کدوم قسمت کدوم هاشو میشه استفاده کرد کدوم هاشو نمیشه استفاده کرد.

از کمکتون سپاس گزارم

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ظاهرا باید برم یک جا دیگه حرفمو بزنم[emoji17]

لینک به دیدگاه

اسپری ناهید خشک اب دستمال بی پرز پارچه 
برای زیر اجزا و جایی دست نمیره اسپری ناهید 
برا فن  دستمال جاهای شیشه ای و شفاف دستمال بی پرز و اب 
عزیز شما هم خیلی زیادی تاپیک میزنی نیاز نداره اینقد تاپیک بزنی سوالت رو تو بخش مشکلات یا از یه نفر میپرسیدی اینقد موضوعات زیادی باشه تو انجمن خوب نیست اگر قابلیت حذف شدن داشتن خوب بود

لینک به دیدگاه

@};- فن سیپیو اینتل چون از پشت بسته هست رو اگر اسپری روغنی ناهید بزنید بدتر خاک میگیره از من که اینطوری بود .فقط میتونید هد سینک و فن رو که خاک گرفته با بلوور یا اسپری هوای فشرده تمیز کنید فقط حواستون باشه در زمان استفاده از بلوور حتما فن ها رو ثابت نگه دارید که با سرعت نچرخند چون باعث خرابیشون میشه .برای مادر برد بعد از تمییز کردن به نظرمن میتونید با یک برس خیلی نرم تاکید میکنم خیلی نرم چون اگر زبر باشه خط می اندازه خاک های نشسته روی مادر برد رو به ارامی پاک کنید .برای فن های کیس اصلاح میکنم در صورتی که صدا میده بعد از تمیز کردن از گریس مخصوص یا گریسی که من استفاده کردم خوب بود :گریس چرخ دنده سفید رنگ هست قوطی سفید رنگ داره. @};-  برای تمیز کردن اینجا رو میتونید مطالعه کنید http://lioncomputer.ir/article/43/

ویرایش شده توسط **ahmad**
لینک به دیدگاه

ممنون دوستان بابت تاپیک هم چشم

درضمن بعضی وقت ها جواب نمیدن

لینک به دیدگاه

@};- فن سیپیو اینتل چون از پشت بسته هست رو اگر اسپری روغنی ناهید بزنید بدتر خاک میگیره از من که اینطوری بود .فقط میتونید هد سینک و فن رو که خاک گرفته با بلوور یا اسپری هوای فشرده تمیز کنید فقط حواستون باشه در زمان استفاده از بلوور حتما فن ها رو ثابت نگه دارید که با سرعت نچرخند چون باعث خرابیشون میشه .برای مادر برد بعد از تمییز کردن به نظرمن میتونید با یک برس خیلی نرم تاکید میکنم خیلی نرم چون اگر زبر باشه خط می اندازه خاک های نشسته روی مادر برد رو به ارامی پاک کنید .برای فن های کیس بعد از تمیز کردن از گریس مخصوص یا گریسی که من استفاده کردم خوب بود :گریس چرخ دنده سفید رنگ هست قوطی سفید رنگ داره. @};- http://lioncomputer.ir/article/43/

کی گفت اسپری چرب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اسپری چرب نری بخریا داغون میکنه هر ی هست اسپری خشک 

قوطی قرمز دوستمون هم گفت برس نرم مسواک بهترین چیزه   گریس هم انچنان واجب نیست برا فنی که باز نشده فن کار میکنه انچنان اصطحلاکی نداره که گریس داخلش خراب بشه

لینک به دیدگاه

این اسپری هوای فشرده کجا گیر میاد طرف ما اصلا نیست

اگه کیس هر دوماه یه بار با برس نرم واسپری هوای فشرده تمیز کنید حتی نیاز به اسمبل دوباره هم پیدا نمی کنید 

لینک به دیدگاه

این اسپری هوای فشرده کجا گیر میاد طرف ما اصلا نیست

اگه کیس هر دوماه یه بار با برس نرم واسپری هوای فشرده تمیز کنید حتی نیاز به اسمبل دوباره هم پیدا نمی کنید 

جل الخالق هوای فشرده چیه 

خدا به انسان ریه و شش داده خودت فشرده کن 

تازه اسپری ناهید و اینا هم همش چرته من جایگزین بهتری استفاده میکنم برا مانیتور و هر چی بگی :D 

همه چیز خدا به انسان داده  :) 

شوخی میکنم  طرف شما باز این گیر نمیاد طرف ما جاییه که میری تو کامپیوتری بنده خدا با افتضخار میگه من بالاترین سیستم رو برات میبندم با 2 تومن ادم میگه معلوم چی میبنده مین1155 CPU سلرون گرافیک از این 4 های DDR3   رم هم یه 8 لخت و پتی کیس هم که از این 30 تومنیا :laughing:

لینک به دیدگاه

کیس رو ببر یه جا  توی کیسو قشنگ باد بگیر _ کف کیس رو هم با دستمال خیس تمیز کن  -اسپری  خشک و اسپری چرب رو هم  بی خیال شو

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

کی گفت اسپری چرب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اسپری چرب نری بخریا داغون میکنه هر ی هست اسپری خشک 

قوطی قرمز دوستمون هم گفت برس نرم مسواک بهترین چیزه   گریس هم انچنان واجب نیست برا فنی که باز نشده فن کار میکنه انچنان اصطحلاکی نداره که گریس داخلش خراب بشه

کی گفت برس نرم مسواک !!!!! :D شوخی کردم @};-اینجا اسپری هوای فشردهhttp://www.bamilo.com/acme-cl51-air-pressure-cleaner-400ml-1166671.html

اینم قیمت بلوور.

http://www.mihanmarket.com/Categories/18000403/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%85%D9%86%D8%AF%D9%87-Blower

ویرایش شده توسط **ahmad**
لینک به دیدگاه

جل الخالق هوای فشرده چیه

خدا به انسان ریه و شش داده خودت فشرده کن

تازه اسپری ناهید و اینا هم همش چرته من جایگزین بهتری استفاده میکنم برا مانیتور و هر چی بگی :D

همه چیز خدا به انسان داده :)

شوخی میکنم طرف شما باز این گیر نمیاد طرف ما جاییه که میری تو کامپیوتری بنده خدا با افتضخار میگه من بالاترین سیستم رو برات میبندم با 2 تومن ادم میگه معلوم چی میبنده مین1155 CPU سلرون گرافیک از این 4 های DDR3 رم هم یه 8 لخت و پتی کیس هم که از این 30 تومنیا :laughing:

هوای فشرده شش[emoji3] بعضی وقت ها آب دهن میپره بیرون[emoji3] همه چیز رو خراب میکنه تازه چیزی که هست ، یک بار باید همچی تمیز کنیم که دیگه تا چند وقتی راحت باشیم

کیس رو ببر یه جا توی کیسو قشنگ باد بگیر _ کف کیس رو هم با دستمال خیس تمیز کن -اسپری خشک و اسپری چرب رو هم بی خیال شو

اینم میشه مگر ماشین داشته باشی و الا ضرب میخوره

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

بهترین پیشنهاد:

کل سیستمو ور دار ببر تعمیرگاه سر کوچه!یه باد با تلمبه که تایرو باد میکنه بگیر توش!!!!!فقط حواست باشه فن ها رو با دست بگیری که سا سرعت وحشتناکی نچرخه!

لینک به دیدگاه

بهترین پیشنهاد:

کل سیستمو ور دار ببر تعمیرگاه سر کوچه!یه باد با تلمبه که تایرو باد میکنه بگیر توش!!!!!فقط حواست باشه فن ها رو با دست بگیری که سا سرعت وحشتناکی نچرخه!

آره خوب باید ماشین داشته باشی

لینک به دیدگاه

آره خوب باید ماشین داشته باشی

نه عزیز 2 تومن بده بهش بگو می خوام اینو باد کنم! =))

لینک به دیدگاه

نه عزیز 2 تومن بده بهش بگو می خوام اینو باد کنم! =))

نه قربونت برای جابجاکردن کیس میگم

مگه کیست خیلی با ارزش نباشه وگرنه یا با دست باید ببری یا با ماشین.

با موتور یک بار بردم منم بی تجربه زدم لبه هاشو خراب کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...