رفتن به مطلب

کمک در مورد مالیات عمر (سربازی)

lucky luke
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه پزشک متخصص هم خدمتی داشتیم..به فرمانده تیپ گفت بزار من برم بیرون کار کنم ماهی 200-300 میلیون میدم به تیپ!!فرمانده گفت نه ما دکتر لازم داریم نه پول =))

به جاش کلی سرباز بدبخت زیر دستت میاد!هر بلایی سرشون بیاری صداشون در نمیاد :D

کلا سربازی اش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته

من که از معافی ناامید شدم 

تازه اگه کلی سرباز بدخت هم زیر دستم بیوفته اذیتشون نمی کنم 

لینک به دیدگاه

دوستان این همه در مورد خدمت سربازی منفی فکر نکنید

لازم هست که یه مدتی از خانواده دور بمونید تا پخته تر و آماده تر بشید برای زندگی

این دوستمون هم مشکلی نداره ، 10 الی 7 روز مونده به خدمت سربازی یه برگه آبی رنگ با پست میاد به خونتون که اونجا کد محل آموزش شما مشخص میشه

روز اعزام به خدمت هم با همون کد یه گرهان میشید و سوار بر اتوبوس به محل خدمت اعزام میشید.

فقط یه چند روز اولش براتون سخت میاد بعد عادت میکنید و هیچ مشکلی نیست

فقط قبل از اعزام وسایلی رو که باید همراه داشته باشید و همراه نداشته باشید مطلع بشید تا در حین اعزام به مشکل برنخورید (مثل مسواک،حوله صورت،قاشق،بشقاب و....)

تلفن همراه و سیگار (و برخی داروها) هم به هیچ عنوان نباید داشته باشید وگرنه میتونه منجربه تجدید دوره بشه

درضمن به کد محل خدمت هم دقت کنید که اگه 226 یا 256 باشه اونوقت شما نیروی مازاد هستید (یعنی تو هیچ رسته ای اسمتون نیست) و اگه بموقع اقدام کنید(تو همون 7 روز مونده به خدمت) میتونید به هر رسته ای که خودتون میخایید و نیرو احتیاج داشته باشه اونجا خدمت کنید.

(البته منظور از خودتون خاستن این هست که هر تصمیمی که نیروی انتظامی محل اعزامی بگیره اونجا میرید ولی ...)

لینک به دیدگاه

همون روز اول...سخترین روزه...اگه اونو رد کنین بقیش تقریبا راحته)

اگه از خانواده دور باشی بیشتر قدرشونو می دونی!

ویرایشیدمو ترفند های خفنو پاک کردم!بهتره چیز غیر مجاز نبرین

ویرایش شده توسط arashdehghan
لینک به دیدگاه

دوستان در مورد امریه هم توضیح بدید.

چند تا معافیت از رزم معاف معافیت دائم هست؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

خیلی ها فکر می کنن که اموزشی اضافه خدمت نمی خوری! منم همین طور فکر می کردم....موقع تسویه افسره بهم گفت:ههههم یه روز تو اموزشی غیبت داشتی!ولی چون فقط همون یه روز بوده می بخشم :D

اتفاقا هم شما درست فکر میکنید هم خیلی ها :)

طبق قوانین نظامی آموزشی شامل اضافه خدمت نمیشه و هر نوع بی انظباطی در دوران آموزشی فقط شامل تنبیه میشه (مثل پست نگهبانی بیشتر)و به هیچ عنوان نمیتونه اضافه خدمت داشته باشه

حالا گاهاٌ بنا به بعضی دلایل میگن که اموزشی هم اضافه خدمت داره تا سربازان نظم رو بیشتر رعایت کنن و ......

نگران نباشین اضافه خدمت انضباتی نمی خورین(تو اموزشی)یعنی اگه تونستین گوشی ببرین تو..بهتره جاسازش کنین زیر پاتون :clapping: من همیشه همینجوری گوشی رو رد می کردم(که اخرش داشتم راه میرفتم گوشی ویبره میزد...افسره گقت چرا پات تکون می خوره؟!گفتم ارثیه!!!!! :laughing: دست خودم نیس....اونم گفت اره جون امت پوتینو در بیار..منم درش اوردم دست کرد تو پوتین دید چیزی توش نیست..گفت e! برو پسر)تو جورابم بود..حرفه ای دراوردمش نفهمید)..........ولی شب خوابیدم فرداش دیدم نیس!(یعنی مواظب باشین!)

دوست عزیز آموزشی اضافه خدمت درسته نداره ولی تجدید دوره داره که کل آموزش رو باید دوباره ببینه

حالا شما درسته شانس آوردین ولی به بقیه یاد ندین چون عواقبش خیلی سنگینه

موبایل ، سیگار ، مواد مخدر ، داروهای روانگردان ...... بدون هیچ تعارفی منجربه تجدید دوره میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

منم اول اردیبهشت اعزامم اراک افتادم (نیرو انتظامی)

درمورده امریه الان خیلی کمتر شده

من خیلی دنباله امریه بودم ولی نتونستم بگیرم چون حدوده یه ساله سازمانهایی که سرباز امریه میگیرن باید سالی دوسه میلیون تومان به نظام وظیفه بدن که هیچ سازمانی نمیاد اینکارو بکنه

مدت زمان امریه هم دوساله و ساعت کارشم بستگی به اون سازمان داره

ولی  سربازی خیلی راحتتر شده نسبت به کذشته از مدرسه هم راحتتره ساعت 7 میری تا 2 بعدازظهر فقط دوسال از عمرو شیرین تلف میکنه

راحتیه کار بصورته زیره

اول سپاه بعد ارتش بعدم نیرو انتظامی

البته زیاد باهم فرقی هم ندارن

مطمعنا اگه مدرکت پایین باشه و پارتی نداشته باشی سخترین شرایط میوفتی مثله مرزبانی

بالای 80 درصد از مشمولان میوفتم شهره خودشون

ارشد داشته باشی 100 درصد شهره خودت میوفتی

معاف از رزم باشی(مثله من) کارهای میزی بهت میدن(نگهبانی و پست نمیدی و تو اموزشی رژه نمیری و ...)

و سلامتی

ویرایش شده توسط zanyar11
لینک به دیدگاه

یه سوال

کسی که معاف از خدمت باشه و شرایط خدمت رو هم نداشته باشه آیا امکانش هست که داوطلبانه بره خدمت؟ قسمتی که خودش دوست داشته باشه؟

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

من که قصد ندارم برم .

چه 2 روز چه 2 سال .از همین الان تکلیف خودم رو میدونم و اصلا براش استرس ندارم .

اما اگر هم یه روزی خواستم برم براش عزا نمیگیرم . تجربه ای در این موزد ندارم اما اطمینان دارم که مهم ترین عامل خود آدمه .

درس خوندن توی یه شهر دیگه هم سخته . ضمن این که توی پادگان آدم فکر فرداش رو نمیکنه اما توی دانشگاه فکر درس و نمره و ... هست . یه جورایی آدم سرش رو که میزاره زمین خوابش میبره چون فرداش هم مثل امروزش ازبین میره و کاریش نمیشه کرد اما توی دانشگاه اینطور نیست و یک امتحان خراب کردن آدم رو کلی عقب میندازه .

لینک به دیدگاه

من که قصد ندارم برم .

چه 2 روز چه 2 سال .از همین الان تکلیف خودم رو میدونم و اصلا براش استرس ندارم .

اما اگر هم یه روزی خواستم برم براش عزا نمیگیرم . تجربه ای در این موزد ندارم اما اطمینان دارم که مهم ترین عامل خود آدمه .

درس خوندن توی یه شهر دیگه هم سخته . ضمن این که توی پادگان آدم فکر فرداش رو نمیکنه اما توی دانشگاه فکر درس و نمره و ... هست . یه جورایی آدم سرش رو که میزاره زمین خوابش میبره چون فرداش هم مثل امروزش ازبین میره و کاریش نمیشه کرد اما توی دانشگاه اینطور نیست و یک امتحان خراب کردن آدم رو کلی عقب میندازه .

این حرفا چیه؟!تو خدمت اینقدر وقت داری که به همه دنیا فکر میکنی!باز دانشگاه خوبه که اینقدر درس میریزه سرت که وقت فکر کردن نداری!تازه تا حالا پست نبودی که بدونی وقتی نگهبان بعدیت غیب میشه و نمیاد سر پست باید چکار کنی؟!

تو خدمت یه شعار دارن: چون میگذرد غمی نیست...تا بگذرد کمی نیست (اولش سخته....اخرش هم سخته)

به نظر من سپاه راحت تره ولی ارتش از 12 ماه به بعد بایه بالا میشی و دیگه هیچ کاری نمی کنی!(البته من مخالف این مورد هستم)(مثلا خودم از بس خوابیدم  و از خوابیدن متنفر شده بودم که به جای همه پست میدادم!!!!!)

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد امریه هم توضیح بدید.

چند تا معافیت از رزم معاف معافیت دائم هست؟؟؟؟؟

دوست عزیز الان میزان پذیرش امریه خیلی کم هست

ولی اونطور که تجربیات نشون داده سربازی عادی بهتر از امریه هست

چون اولندش مسئولیت کاری تو سربازی خیلی کمتره دومندش الان (برای کاهش هزینه های خدمتی ) تقریبا 70 درصد اشخاص تو شهرخودشون خدمت میکنن و بعد از ساعت کاری میرن خونشون

در کل سربازی های الان بیشتر شبیه کارمندی هست تا سربازی والا ....

معاف از رزم باشی(مثله من) کارهای میزی بهت میدن(نگهبانی و پست نمیدی و تو اموزشی رژه نمیری و ...)

و سلامتی

مشکل اینجاست که تقریبا از نیمه دوم شهریور سپاه دیگه سربازان معاف از زرم رو قبول نمیکنه و این گونه اشخصاص در ارتش و نیروی انتظامی خدمت میکنن

مشکل دوم اینجاست که اگر مدرک تحصیلی پایین باشه اونوقت به جای کارهای میزی ، کارهای نظافتی رو باید انجام داده بشه مثل .....

یه سوال

کسی که معاف از خدمت باشه و شرایط خدمت رو هم نداشته باشه آیا امکانش هست که داوطلبانه بره خدمت؟ قسمتی که خودش دوست داشته باشه؟

امکان خدمت سربازی داوطلبانه (فکر کنم بعد از سال 72) وجود ندارد.

ضمن این که توی پادگان آدم فکر فرداش رو نمیکنه اما توی دانشگاه فکر درس و نمره و ... هست . یه جورایی آدم سرش رو که میزاره زمین خوابش میبره چون فرداش هم مثل امروزش ازبین میره و کاریش نمیشه کرد اما توی دانشگاه اینطور نیست و یک امتحان خراب کردن آدم رو کلی عقب میندازه .

والا قصد دادن استرس ندارم بهتون اما انشاالله وقتی تشریف بردین خدمت ، اگر یک بار ترتیب رژه رو به هم بزنید و خراب کنید اونوقت میبینید چقدر عقب میفتید ..... @};-

لینک به دیدگاه

عزیز من خدمتم تموم شده!!!!!خودم لب مرز خدمت کردم..تو رژه هم همیشه باید خراب کنی(درسته تنبیه میشی ولی فرمانده از بس خراب میکنی دیگه نمی برت تو رژه.....ولی تبیه ممکنه از رژه سخت تر باشه)(مثلا منو گذاشتن نگهبان افتابه باشم) =))

لینک به دیدگاه

راه در رفتن از تنبیه اینه: جوری تنبیه رو انجام بده که انجام ندانش بهتر باشه!اونا حق کتک زدن ندارن!!!ولی یهو دیدی اضافه خدمت زدن که بازم بخشش می خوری!

کلا اینا تجربس ولی انجام ندین!(خدمت رو بی دردسر بگذرونین بهتره)(مورد داشتیم طرف 6 سال اضافه خدمت داشت به خاطر چندین مورد حمل مواد مخدر!!!)

در مورد تنبیه به خاطر یه عده هم باید بگم که اینجا باید مثل خیار بفروشیشون :laughing:

لینک به دیدگاه

عزیز من خدمتم تموم شده!!!!!خودم لب مرز خدمت کردم..تو رژه هم همیشه باید خراب کنی(درسته تنبیه میشی ولی فرمانده از بس خراب میکنی دیگه نمی برت تو رژه.....ولی تبیه ممکنه از رژه سخت تر باشه)

دوست عزیز منظور من شما نبودی آقایی بود که میگفت 

اما توی دانشگاه اینطور نیست و یک امتحان خراب کردن آدم رو کلی عقب میندازه

من قبلا توی پادگان آموزشی بودم ، خراب کردن رژه هیچ فایده ای نداره ، درسته بعد از یه مدت خراب کردن کنار گذاشته میشی ولی بعد از کنار گذاشته شدن هم بعنوان نیروی خدماتی به سراغ نظافت سرویس بهداشتی میری !!!!!!!! اینجاش رو هم حساب بکنید :x

لینک به دیدگاه

راه در رفتن از تنبیه اینه: جوری تنبیه رو انجام بده که انجام ندانش بهتر باشه!اونا حق کتک زدن ندارن!!!ولی یهو دیدی اضافه خدمت زدن که بازم بخشش می خوری!

کلا اینا تجربس ولی انجام ندین!(خدمت رو بی دردسر بگذرونین بهتره)(مورد داشتیم طرف 6 سال اضافه خدمت داشت به خاطر چندین مورد حمل مواد مخدر!!!)

در مورد تنبیه به خاطر یه عده هم باید بگم که اینجا باید مثل خیار بفروشیشون :laughing:

درسته که حق کتک زدن ندارن، اما اگه بزنن، شما فکر میکنی کسی طرف شما رو میگیره؟

یه بنده خدایی بود زیر حرف زور و بی منطق نرفته بود، با پوتین کاسه زانوشو خرد کرده بودن! رفته بود شکایت، گفته بودن دوتا شاهد بیار شهادت بدن که فلانی زدتت! فکر میکنی کسی رفته بود؟!

راه دیگشم دوستان اشاره کردن، کلاغ پر، پا مرغی و... به میزانی که .......

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

درباره " آزمایش زندان استنفورد" مطالعه کنید، متوجه میشید محیط هایی مثل پادگان و زندان چه تاثیرات مخربی روی  روح و روان افراد می ذاره...

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

درسته که حق کتک زدن ندارن، اما اگه بزنن، شما فکر میکنی کسی طرف شما رو میگیره؟

یه بنده خدایی بود زیر حرف زور و بی منطق نرفته بود، با پوتین کاسه زانوشو خرد کرده بودن! رفته بود شکایت، گفته بودن دوتا شاهد بیار شهادت بدن که فلانی زدتت! فکر میکنی کسی رفته بود؟!

راه دیگشم دوستان اشاره کردن، کلاغ پر، پا مرغی و... به میزانی که .......

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

درباره " آزمایش زندان استنفورد" مطالعه کنید، متوجه میشید محیط هایی مثل پادگان و زندان چه تاثیرات مخربی روی روح و روان افراد می ذاره...

اون طرف اشتباه کرده که کاری انجام نداده ، من جای اون بودم گردن کسی که این کار را کرده بود میشکستم تا درس عبرتی بشه برای بقیه گردن کلفتان . هیچ وقت زیر بار زور نباید رفت اونم تو پادگان .
لینک به دیدگاه

کسانی که میگند میزدن گروهبان و اینا رو فکر میکنن یه آدم ورزیده و ارتشی رو میشه زد طرف همون جا به حکم دفاع از خود چنان میگیره میزنتتون که دیگه پا نشید تازه ده سال هم اضافی میخورید ولی کلا من که نرفتم هنوز چهار سالم مونده برای لیسانس یک سال و نیم هم برای فوق

لینک به دیدگاه

کسانی که میگند میزدن گروهبان و اینا رو فکر میکنن یه آدم ورزیده و ارتشی رو میشه زد طرف همون جا به حکم دفاع از خود چنان میگیره میزنتتون که دیگه پا نشید تازه ده سال هم اضافی میخورید ولی کلا من که نرفتم هنوز چهار سالم مونده برای لیسانس یک سال و نیم هم برای فوق

شما هنوز مونده خیلی چیزها را یاد بگیرید ، انشاالله بعد از اینکه لیسانس یا فوق لیسانس گرفتید و اعزام شدید برای سربازی می فهمید چقدر پدر صاحب بچه را درمیارن تو سربازی . بحث دعوا و نزاع کردن نیست اما باید جلوی کسی که زور میگه ایستاد ، چطور اون شخص اجازه میده به خودش که هر بلایی دوست داشت سر شما بیاره و شما هیچ کاری انجام ندید ؟! آدم پر رو باید ادب بشه فرق نداره چه کسی باشه .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

شما هنوز مونده خیلی چیزها را یاد بگیرید ، انشاالله بعد از اینکه لیسانس یا فوق لیسانس گرفتید و اعزام شدید برای سربازی می فهمید چقدر پدر صاحب بچه را درمیارن تو سربازی . بحث دعوا و نزاع کردن نیست اما باید جلوی کسی که زور میگه ایستاد ، چطور اون شخص اجازه میده به خودش که هر بلایی دوست داشت سر شما بیاره و شما هیچ کاری انجام ندید ؟! آدم پر رو باید ادب بشه فرق نداره چه کسی باشه .

بعضی از جاها بهتر آدم قد بازی در نیاره اینطوری توی دردسر نمیوفته البته بنده بدلیل مشکلی که دارم معاف از رزم صد درصد هستملی هنوز معافیت رو شک دارم احتمال خیلی بالایی هم معاف باشم

ولی کلا اگر هم برم آموزشی کار خاصی نمیخواد بکنم و همچنین چون معاف از رزم و انجام کارهای بدنی سنگین هستم فکر کنم بیشتر کارهای آموزشی رو نمیخواد بکنم بیشتر میشه گفت یا میفرستند کارهای اداری یا کارهای مرتبط با رشتم

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

عزیز من بیماری نادر قوز قرنیه داشتم...معافیت 100% بود(یعنی تو هر 1 ملیون نفر یکی قوز قرنیه داره!)ولی ما بعد از خدمت فهمیدیم =))

در مورد ضرب و شتم هم باید بری بازرسی و اگه یکی دو تا هم شاهد ببری....

لینک به دیدگاه

اون طرف اشتباه کرده که کاری انجام نداده ، من جای اون بودم گردن کسی که این کار را کرده بود میشکستم تا درس عبرتی بشه برای بقیه گردن کلفتان . هیچ وقت زیر بار زور نباید رفت اونم تو پادگان .

وقتی کسی به عنوان شاهد نرفت، چه کاری میتونست بکنه؟

لینک به دیدگاه

وقتی کسی به عنوان شاهد نرفت، چه کاری میتونست بکنه؟

گفتم باید چکار میکرده ، کلا" وقتی یه اتفاقی برای آدم میافته تو ایران همه تماشاچی هستند البته در بعضی مواقع حق هم دارن چون اگر کمک کنند مشکل برای خودشون درست میشه . کلا" برای کمک به هم دیگر اتحاد نداریم .

لینک به دیدگاه

آموزشی کلا سخت هست ولی این کارا رو بکنید آسون تر میگذره :

1- به هیچ عنوان برای هیچ کاری داوطلب نشید.

2- داخل پادگان سعی کنید یجوری معاف از رزم یا معاف از پوتین بگیرین که رژه نرید و پست ندین و اگر نتونستین موقع رژه رفتن خاک برداین بزنید سر زانوهاتون بگین خوردم زمین تا رژه نرید.

3- اولش وظایف رو مشخص میکنن تو آموزشی به هیچ وجه مسئول دیگ یا نظافت نشین و ارشد گروهان نشید،منشی شدن بهترین کاره.

4- همش شمارو از لغو مرخصی و تجدید دوره می ترسونن که به هیچ عنوان همچین اتفاقی نمیوفته،تنها دلیلی که ممکنه تجدید دوره بشین غیبت بیشتر از سه روز تو آموزشی هستش.

5- امتحان های عملی و علمی که ازتون میگیرن و نمره میدان تیر که میگن تو درجه و جایی که میوفتین تاثیر داره به هیچ وجه تاثیر نداره،خودتون رو اذیت نکنید.

6- آموزشی تشویقی و اضافه خدمت نداره پس به هیچ عنوان نه کسی رو بفروشین و زیاد دستمال بازی در بیارین که بچه های دیگه نسبت بهتون بدبین بشن و اذیتتون کنن.

7- تا اونجایی که میتونید بپیچونید و هیچ کاری نکنید که فرمانده ها یا مربیا بشناسنتون و بشین گاو پیشونی سفید بشین، کلا به هیچ عنوان تو چشم نباشین، مثلا خودم تا روز آخر هیچ کدوم از مربیا و فرمانده ها حتی فامیلی منو نمیدونستن.

8- تو سه روز اردو که واقعا جای سخت آموزشی هستش خودتونو بزنید به مریضی (تنگی نفس بهترین روشه که واسه خودم جواب داد و سه روز اردو رو کلا تو آسایشگاه خواب بودم.)

9- به هیچ عنوان گریه نکنید.

10- لباس های زیر سفیدی که بهتون میدن کیفیت خوبی نداره و اکثرا باعث حساسیت پوستی میشه پس لباس زیر سفید با کیفیت خریداری کنید و با خودتون ببرین.

11- با خودتون قاشق اضافه ببرید.

12- با خودتون خوراکی و تنقلات ببرین، روز اول بهتون میگن که نباید بیارین و اگه بیارین نمیذاریم ببرید که اینطور نیست و برای راحتی دژبان هایی که شما رو بازرسی میکنن میگن.

13- اگر سیگاری هستین و انقدر زرنگ نیستین که بتونید سیگار بکشین خودتون رو اذیت نکنید،یا ترک کنید یا سعی کنید تو اون مدت سیگار نکشین.

14- با خودتون حتما قرص اسهال و روان کننده ببرین.

ویرایش شده توسط RxRoham
لینک به دیدگاه

آموزشی کلا سخت هست ولی این کارا رو بکنید آسون تر میگذره :

1- به هیچ عنوان برای هیچ کاری داوطلب نشید.

2- داخل پادگان سعی کنید یجوری معاف از رزم یا معاف از پوتین بگیرین که رژه نرید و پست ندین و اگر نتونستین موقع رژه رفتن خاک برداین بزنید سر زانوهاتون بگین خوردم زمین تا رژه نرید.

3- اولش وظایف رو مشخص میکنن تو آموزشی به هیچ وجه مسئول دیگ یا نظافت نشین و ارشد گروهان نشید،منشی شدن بهترین کاره.

4- همش شمارو از لغو مرخصی و تجدید دوره می ترسونن که به هیچ عنوان همچین اتفاقی نمیوفته،تنها دلیلی که ممکنه تجدید دوره بشین غیبت بیشتر از سه روز تو آموزشی هستش.

5- امتحان های عملی و علمی که ازتون میگیرن و نمره میدان تیر که میگن تو درجه و جایی که میوفتین تاثیر داره به هیچ وجه تاثیر نداره،خودتون رو اذیت نکنید.

6- آموزشی تشویقی و اضافه خدمت نداره پس به هیچ عنوان نه کسی رو بفروشین و زیاد دستمال بازی در بیارین که بچه های دیگه نسبت بهتون بدبین بشن و اذیتتون کنن.

7- تا اونجایی که میتونید بپیچونید و هیچ کاری نکنید که فرمانده ها یا مربیا بشناسنتون و بشین گاو پیشونی سفید بشین، کلا به هیچ عنوان تو چشم نباشین، مثلا خودم تا روز آخر هیچ کدوم از مربیا و فرمانده ها حتی فامیلی منو نمیدونستن.

8- تو سه روز اردو که واقعا جای سخت آموزشی هستش خودتونو بزنید به مریضی (تنگی نفس بهترین روشه که واسه خودم جواب داد و سه روز اردو رو کلا تو آسایشگاه خواب بودم.)

9- به هیچ عنوان گریه نکنید.

10- لباس های زیر سفیدی که بهتون میدن کیفیت خوبی نداره و اکثرا باعث حساسیت پوستی میشه پس لباس زیر سفید با کیفیت خریداری کنید و با خودتون ببرین.

11- با خودتون قاشق اضافه ببرید.

12- با خودتون خوراکی و تنقلات ببرین، روز اول بهتون میگن که نباید بیارین و اگه بیارین نمیذاریم ببرید که اینطور نیست و برای راحتی دژبان هایی که شما رو بازرسی میکنن میگن.

13- اگر سیگاری هستین و انقدر زرنگ نیستین که بتونید سیگار بکشین خودتون رو اذیت نکنید،یا ترک کنید یا سعی کنید تو اون مدت سیگار نکشین.

14- با خودتون حتما قرص اسهال و روان کننده ببرین.

یه لحظه فکر کنین همه این دستورالعمل هارو انجام بدن  :D

چه شود  =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...