رفتن به مطلب

مشاوره در خرید کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امید وارم حالتون خوب باشه

من به دنبال یه کیس خوب و قیمت زیر 200 تومن برای سیستمم هستم

پارسال یه کیس خریدم از لیون به نام green x+ eagle که باید بگم گول عکسش رو خوردم... یعنی وقتی که میخوای سیستم رو روش ببندی متوجه مشکلاتش میشی

مثلا سیم های front panel خیلی کوتاهه و اسمبل تمیز رو متخل میکنه یا سوراخ هایی که در زیر کیس برای ورود هوای پاور تعبیه شده خیلی عقب تر از خود پاور هستش به نوعی که فن پاور به نصف اون سوارخا دسترسی داره و...

حالا تصمیم گرفتم که این کیس رو عوض کنم ضمن این که کولر ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme Cooler به زور توی کیس فعلیم جا شده

انتخاب فعلی من DeepCool KENDOMEN Ti Case هستش ولی میخواستم نظر شما دوستان عزیز در مورد این کیس چیه؟ این کولر من توش جا میشه؟ و مهم تر این که مشکلات بنیادی ( :D )  مثل این کیس فعلیم رو نداره؟

ممنون و متشکرم

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

امید وارم حالتون خوب باشه

من به دنبال یه کیس خوب و قیمت زیر 200 تومن برای سیستمم هستم

پارسال یه کیس خریدم از لیون به نام green x+ eagle که باید بگم گول عکسش رو خوردم... یعنی وقتی که میخوای سیستم رو روش ببندی متوجه مشکلاتش میشی

مثلا سیم های front panel خیلی کوتاهه و اسمبل تمیز رو متخل میکنه یا سوراخ هایی که در زیر کیس برای ورود هوای پاور تعبیه شده خیلی عقب تر از خود پاور هستش به نوعی که فن پاور به نصف اون سوارخا دسترسی داره و...

حالا تصمیم گرفتم که این کیس رو عوض کنم ضمن این که کولر ThermalRight Silver Arrow IB-E Extreme Cooler به زور توی کیس فعلیم جا شده

انتخاب فعلی من DeepCool KENDOMEN Ti Case هستش ولی میخواستم نظر شما دوستان عزیز در مورد این کیس چیه؟ این کولر من توش جا میشه؟ و مهم تر این که مشکلات بنیادی ( :D )  مثل این کیس فعلیم نداره؟

ممنون و متشکرم

من این کیس رو ندیدم از نزدیک ولی خیلی از دوستان  سیستم پیشنهادی خواستن این کیس رو گفتم به نظرم خوبه

کلا محصولات دیپ کول به نظر من از همه نظر از گرین سر دارن  جز پاور نمیدونم

کیس deep cool ducase  اگر با چهره اش کنار بیاید به نظر من عالیه سلیقه فرق داره به نظرم انتخاب بهتریه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باسلام

فکر کنم فقط کندومن و دوکاس از برند دیپ کول رو بتونید تهیه کنید

کندومن هم کیس قابل قبولی هست مخصوصا نسب به قیمتی که براش میدین

لینک به دیدگاه

پس به نظرتون کندومن خوبه بخرم ؟ از طراحیش که خوشم اومده ولی میترسم بازم گول عکساشو بخورم و وقتی که بخرمش با جنس بدنه ضعیف یا مشکلات دیگه رو به رو بشم ...

دوستان عزیز اگه تایید میکنید این کیس رو فردا سفارشش بدم :)

لینک به دیدگاه

خیلی از دوستان کندومن و دوکاس  خریدن میتونن بیان نظر بدن من که برند دیپ کول رو واقعا قبول دارم 

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوستان از نظراتتون
فردا این کیس رو سفارش میدم :)

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوستان از نظراتتون

فردا این کیس رو سفارش میدم :)

داداش فقط یه لطف کن خریدی به نظرم اگر بتونی یه REWIVE چیزی توضیحی نظری دربارش بزاری عالی میشه همه با محصولات اشنا میشیم

لینک به دیدگاه

داداش فقط یه لطف کن خریدی به نظرم اگر بتونی یه REWIVE چیزی توضیحی نظری دربارش بزاری عالی میشه همه با محصولات اشنا میشیم

چشم حتما دوست عزیز :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...