رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید موس Asus ROG sica

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیزم. موس گیمینگ تا بودجه نهایتا 200 تومن میخوام بگیرم. این موس Asus Rog sica توجه منو جلب کرد با توجه به مشخصاتی که داره نسبت به قیمتش به نظرم خوب اومد. حالا میخوام ببینم میتونم تو این قیمت چیز بهتری بگیرم یا مدل خاصی مد نظر دوستان هست؟ 

لینک به دیدگاه

سلام چه سبکی بازی می کنید؟

ایا طراحی و ... هم مد نظر دارید یا فقط گیم و فیلم و اینا هست؟

این مواردو بگید که دوستان بهتر راهنمایی کنند

لینک به دیدگاه

بیشتر برای گیم. همه سبک ها هم بازی میکنم ولی بیشتر RPG و MMORPG 

فعلا Division  :D  روون بودن Aim و Tracking پلیرها به خصوص در بازیهای آنلاین برام مهمه.

لینک به دیدگاه

موس خوبیه سنسورشم pwm 3310 هست ...

به نظر من ضعفش دکمه های کمشه .... حتی دکمه ی back هم نداره که به شخصه منو از خریدش منصرف میکنه...(البته یکم هم انگار cheap هست متریالای بکار رفته توش)....

اگر بتونی بیشتر هزینه کنی و یه موس با pwm 3366 بتونی بگیری که بهترین سنسور موجوده  خیلی خوب میشه... مثلا logitech g502

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

به نظر من هم بهتره یه دونه g502 بگیری، چون سیکا هیچ دکمه اضافی نداره لااقل دکمه back داشت قابل خرید تر بود.

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی. 

ماوس مورد نظر شما ماوس خوبیه. 

بد نیست موارد زیر رو هم نگاه کنید شاید بیشتر خوشتون اومد:

زیر 200:

Logitech G402 با قیمت 165 لینک

Tt eSPORTS THERON با قیمت 175 لینک

Logitech G302 با قیمت 135 لینک

بالای 200:

Logitech G502 با قیمت 285 لینک

Razer DeathAdder Chroma با قیمت 285 لینک

لازم به ذکر است که DeathAdder  ریزر و G502 لاجیتک از برترین ماوس های گیمینگ از دید وب سایت تخصصی pcgamer می باشد. لینک

خرید خوبی داشته باشید  @};-

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان 2 تا موس داره ولی کار کرده و تمیز Logitech G700 & Gigabyte M8000X که Gigabyte  را 160 با جعبه و متعلقاتش میفروشه و Logitech را که نمیدونم جعبع داره یا نه چون نپرسیدم ...میگه 200

اگر بخوای باید ازش بپرسم

لینک به دیدگاه

با سلام.

من این موسها رو توی هر برند پیشنهاد میکنم با توجه به بودجتون.

از لاجیتک G402 خیلی خوبه. ضمن اینکه G302 هم جالبه ولی  ممکنه از هندگریپ و شمایلش خوشتون نیاد.

از کوگار بدون شک 700M بسیار عالی هست.

از استیل سریز اگه کمی بودجه رو افزایش بدین Rival و در غیر اینصورت Kana V2 بسیار عالی و استاندارد. Kana V2 یکی از معدود موسهایی هست که توی رقابتهای مختلف حرف اول رو میزنه.

در مورد Sica اینرو بگم مثل G302 هست طراحیش و موس خوبی هست فقط باید به هندگریپش عادت کنید.

یکی از دوستان 2 تا موس داره ولی کار کرده و تمیز Logitech G700 & Gigabyte M8000X که Gigabyte  را 160 با جعبه و متعلقاتش میفروشه و Logitech را که نمیدونم جعبع داره یا نه چون نپرسیدم ...میگه 200

اگر بخوای باید ازش بپرسم

سلام. آدرس از دوستتون میدین؟

لینک به دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان. با مقداری افزایش بودجه Logitech G502 رو از لیون سفارش دادم. با توجه به راهنمایی های دوستان فکر میکنم ارزش افزایش بودجه رو داشت.

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

من خودم 700M کوگار رو خیلی دوست دارم

دوستان نظری در موردش دارن؟

لینک به دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان. با مقداری افزایش بودجه Logitech G502 رو از لیون سفارش دادم. با توجه به راهنمایی های دوستان فکر میکنم ارزش افزایش بودجه رو داشت.

بسیار هم عالی. از بهترین سنسورها بهره میبره و مورد استفاده تیم Cloud9.

لینک به دیدگاه

من این موس رو دارم و خیلی از موس های دیگه رو هم تست کردم ولی هنوز هیچ موسی به خوبی g502 پیدا نکردم 

بهترین رو گرفتید مبارک باشه 

لینک به دیدگاه

موس خوبیه عزیز. کمی مشکل در ارگونومیک بودن داره. ولی در خوب بودنش شکی نیست. اگر بخوایم عمومی قضاوت کنیم به خوبی G502 یا DeathAdder  ریزر نیست. 

ولی خوبی و بدی تا حد زیادی سلیقه ای هستش. پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید دارید. از نزدیک مشاهده کنید. یا داخل یوتیوب ویدیوهاش رو ببینید.

در این لینک هم کلی از موس دلخواه شما تعریف کرده دوست داشتید یه نگاهی بهش بندازید.

موفق باشید  @};-

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

700m عیبی که میشه ازش گرفت سنسورشه که مشکل شتابدهی داره(خیلی کم در واقع هر موسی که این سنسور روش باشه این عیبو داره جدا از برند و هر چیز دیگه بهترین سنسور هم pwm 3366 هست که کلا روی هر موسی بود ok هست از لحاظ سنسور و دیگه بقیه ی بحثا مثل ارگونومی و دکمه های اضافی و اینا میاد وسط....)

در کل من به شخصه 700m رو موس خیلی خوبی میدونم خصوصا با قیمتی که داره اون قضیه ی سنسور هم اگر خیلی بخای competitive بازی کنی به چشمت میاد.....

لینک به دیدگاه

درود در حدود ۲ ماه برای تست این ماوس رو داشتم؛ در عملکرد بسیار عالی بود و نرم افزار نسبتا کاملی هم داشت اما موردی که خیلی اذیت می کرد کوچک بودنش بود. این ماوس اصلا برای دست های بزرگ توصیه نمیشه.

در ضمن ماوس Rog Gladius رو هم همین مدت داشتم و به شدت عالی بود! چه از نظر اندازه و چه از نظر کارایی و راحتی

یه انتخاب بسیار خوب میتونه باشه ؛)

ماوسی بسیار عالی هست و در خریدش شک نکنید!
لینک به دیدگاه

سلام.

سری بلادی دوباره موجود شدن (تو سایت اسارایان) من یه V7m خریدم چند روز پیش 70 تومن (پول پستم رایگانه تازه) دیروز رسید دستم و واقعا نصبت به قیمتش خیلی موس خوبیه ...

نرم افزارم کرکی استفاده میکنم انگار موس V7ma هست ...

ویرایش شده توسط soltanmasoud2
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...