رفتن به مطلب

راهنمایی برای بازی آنلاین bf4 و cod

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من به تازگی سیستم گیمینگ خودم رو آماده کردم و هیچ اطلاعاتی در مورد بازی آنلاین ندارم و وقتی خواستم آنلاین بازی کنم دیدم نمیشه به سرور ها برای مولتی پلیر وصل شد بعد از پرس و جو گفتند شما باید origin نصب کنی نصب کردم دیدم بتل فیلد رو زده باید دانلود کنی بهد وارد بازی شی چند نفر هم از خرید کد گفتند و قیمتهای متفاوت آن من کاملا گیج شدم من رو راهنمایی کنید یا اگر سایتی مقاله ای پیجی هست من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازی های آنلاین انجام بدم راستی چرا من بعد از نصب bf4 باز هم origin میگه نصب کن ؟! و اینکه بتل فیلد هارد لاین با عادیش چقدر فرق میکنه ؟! و نسخه های دیگه چه فرقی میکنند ؟! آیا باید dvd کرک نشده و اصل خریداری کنم تا بتونم این بازی رو انجام بدم ؟! کل هزینه ای که باید بکنم چقدر هست؟! سایتی برای فروش کد هست یا باید از سایت های خارجی کد خرید؟! ممنون که خوندید

فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام. اول در origin - steam - uplay در هر کدوم یک اکانت بسازی با ایمیل . یادتم نره مشخصاتت رو 

بعد . نصب می کنید  - اکانت میسازی - بعد توی اینترنت از سایت های معتبر cd-key اورجینال میخری-

هز بازی تحت یه شرکتی هستش - پس دقت کن اشتباه نزنی - وقتی بازی روی اکانتت فعال کنی key رو خود به خود بازی میاد برات توی لیست گیم هات - بعد دانلود می کنی 

لینک به دیدگاه

cod 4 انلاینش مجانیه. cd key هم توی اینترنت هست مجانی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...