رفتن به مطلب

پرینتر چند کاره خانگی

T_L_O_T_D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان یک پرینتر چند کاره می خواستم بگیرم برای خونه. فکس واسم مهم نیست ولی اسکنر و پرینتر رو می خوام داشته باشه ترجیحا wifi هم داشته باشه. میزان پرینتم هم زیاد نیست.

یک مدل باشه کارتریجش تو بازار گیر بیاد و سقف بودجه هم حدود 500-600 هزارتومن

ویرایش شده توسط T_L_O_T_D
لینک به دیدگاه

من به شما خرید کنون رو پیشنهاد میکنم  چند ساله دارم واقعا راضیم من  mf 4140 دارم کاتریج ریخته تو بازار  اینجا شهرستانه براش گیر اومد به راحتی
http://www.digikala.com/Product/DKP-65277/Canon-i-SENSYS-MF212W-Printer-Multifunction-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A-%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%84-i-SENSYS-MF212W#!/tab-techspecs/
این مدل وایفای داره و به نظرم این رو بردارید برا کاتریج هم تحقیق باید بکنید دیگه ببینید هست یا نه این مدل بدون فکس اش هست مدل با فکس اش هم هست 

لینک به دیدگاه

دوست گرامی من هم به شما دو مورد زیر رو پیشنهاد می کنم:

- Canon MF212w

- HP M125nw

موفق باشید  @};-

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

دوست عزیز من به شما فکس های 4 کاره یا لیزری پاناسونیک رو معرفی میکنم. اما باید بگم که wifi ندارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...