رفتن به مطلب

مشکل با سایه در بازی های!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

شاید یعضی از دوستان یادشون باشه که من حدود 3 ماه پیش درباره کم فریم گرفتن از بازی ها با سیستم زیر ازشون سوال کرده بودم:

Cpu : i5 3570

Vga : R9 290

Ram = 8

1600*900 بازی میکنم.

جواب های متفاوت و خوبی از دوستان شنیدم ولی متاسفانه هیچکدوم راه گشا نبود.

بازی ها واسه من تو بعضی از صحنه ها به شدت افت فریم داشت.مثلا تو تام رایدر تو بعضی از مناطق بیش از 20 فریم افت داشتم و همینطور فالوت.

امروز نشستم و یکی یکی تنظمات بازی فالوت رو تغییر دادم تا ببن مشکل از کجاست و وقتی Shadow Distance رو گذاشتم رو مدیوم 15 فریم ناقابل تقدیم کرد و مشکل حل شد.

جالبه وقتی این Shadow Distance رو High باشه ولی بقییه تنظیمات پایین, بازم بازی به 60 فریم نمیرسه.

تو تامب رایدر تنظیم Shadow Distance نیست و وقتی بازی رو پایینترین حالت هم باشه تو بعضی از مناطق بازی 60 فریم نمیشه.

حالا به نظرتون چرا سیستمه من با مسافت سایه مشکل داره؟ :) 

لینک به دیدگاه

اگه براتون مقدوره با یک کارت گرافیک دیگه تست کنین ببینین چی میشه؟ :-?

آخه سیستم شما همه چیزش خوبه و حتی تو فول اچ دی هم نباید تو حالت طبیعی مشکلی داشته باشین. :|

لینک به دیدگاه

مشکل سایه رو که اشاره کردید. افراد دیگری هم هستند که در این بازی این مشکل رو دارند.

shadow distance پردازش سنگینی نیاز داره و کاهش اون روی پرفرمنس بازی خیلی اثر گذاره.

اینکه در بعضی از مناطق بازی FPS ثابت 60 نیست اونقدرها عجیب هم نیست. ممکنه بازی در حال لود محیط/کاراکتر باشه. یا پردازش سی پی یو در اون لحظه سنگین باشه.

لینک به دیدگاه

طول سایه ( نه خود سایه ) تو بازی ای مثل gta v تا یک پنجم هم فریم رو کم میکنه. تو تنظیمات بازی gta تو قصمت advance gerafic فکر کنم اسمش همینه یه تیک هست مال طولانی کردن سایه ها که باید غیر فعال باشه یا خود سایه های اصلی روی high باشن نه بیشتر و گر نه اگه تیک باشه و سایه ها بیشتر از highباشه فریم وحشتناک کم میشه خصوصا اگه یه کارت قدیمی باشه. احتمالا بازی شما هم همینطوره.

لینک به دیدگاه

اگه براتون مقدوره با یک کارت گرافیک دیگه تست کنین ببینین چی میشه؟ :-?

آخه سیستم شما همه چیزش خوبه و حتی تو فول اچ دی هم نباید تو حالت طبیعی مشکلی داشته باشین. :|

خودمم تو همین موندم.تو سایت های مختلف هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

متاسفانه هیچ کس تو اطراف ما کارت درست حسابی نداره.مگر اینکه ببرم یه سخت افزاری جایی.

مشکل سایه رو که اشاره کردید. افراد دیگری هم هستند که در این بازی این مشکل رو دارند.

shadow distance پردازش سنگینی نیاز داره و کاهش اون روی پرفرمنس بازی خیلی اثر گذاره.

اینکه در بعضی از مناطق بازی FPS ثابت 60 نیست اونقدرها عجیب هم نیست. ممکنه بازی در حال لود محیط/کاراکتر باشه. یا پردازش سی پی یو در اون لحظه سنگین باشه.

بیش از 20 فریم کاهش زیاد نیست؟

جالبیش اینه که اگه تمام تنظیمات هم در پایینترین حالت باشه ولی SD بالا, بازم بازی 60 نمیشه.

کارتت throttle نمی کنه؟؟؟ فرکانساش Ok هست؟؟؟

با afterburner تست کردم وقتی بازی 60 فریم نیست نه گرافیک و نه cpu هیچ کدوم 100 درصد نیستن ~x( .

درمورد فرکانسش چیزی نمیدونم.میشه راهنمایی کنید؟

طول سایه ( نه خود سایه ) تو بازی ای مثل gta v تا یک پنجم هم فریم رو کم میکنه. تو تنظیمات بازی gta تو قصمت advance gerafic فکر کنم اسمش همینه یه تیک هست مال طولانی کردن سایه ها که باید غیر فعال باشه یا خود سایه های اصلی روی high باشن نه بیشتر و گر نه اگه تیک باشه و سایه ها بیشتر از highباشه فریم وحشتناک کم میشه خصوصا اگه یه کارت قدیمی باشه. احتمالا بازی شما هم همینطوره.

جالبیش اینه که اگه تمام تنظیمات هم در پایینترین حالت باشه ولی SD بالا بازم بازی 60 نمیشه.

الان مثلا بازی تام رایدر وقتی از بالا به شهری که داخله کوهه نگاه میکنم حدود 40 فریم میگرم :(  و وقتی حدود 40 درجه میچرخم روبه منظره ای دیگه فریم به 85 میره :wacko:

45فریم افت وحشتناک بده.

ویرایش شده توسط akbar74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز مشکل افت فریم شما در بازی تام رایدر مربوط به حافظه سیستم شماست برای این بازی بر رویه درجه high که بازی میکنید 8 گیگ رم کافی نیست بنده خودمم همین مشکل رو دارم این بازی بر رویه تنظیمات بالا تا 9ونیم گیگ فضای رم میخواد

لینک به دیدگاه

بیش از 20 فریم کاهش زیاد نیست؟

جالبیش اینه که اگه تمام تنظیمات هم در پایینترین حالت باشه ولی SD بالا, بازم بازی 60 نمیشه.

این راه حل رو چک کنید لطفاً:

Amd catalyst control center > set your power limit to 90 or max 

موفق باشید  @};-

لینک منبع راه حل

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

این راه حل رو چک کنید لطفاً:

Amd catalyst control center > set your power limit to 90 or max 

موفق باشید  @};-

لینک منبع راه حل

پاور لیمیتش یه درصدی میتونستی انتخاب کنی بین 50 تا منفی 50.من گذاشتم رو 50 درصد ولی مشکل حل نشد. :(

لینک به دیدگاه

مشکل شما رو تو فروم های خارجی چک می کردم . خیلی ها دارند.

این راه حل رو هم چک کنید: (غیر فعال کردن vsync گلوبال در تنظیمات AMD)

disable global v-sync in the AMD settings

• بعد هم لطفاً لینک تاپیک قبلیوتون رو هم به من بدید. راه حلی که بقیه دوستان ارایه کردند رو بخونم. راه حل تکراری به شما ندم .  :)
  • مشخصات دقیق تر سیستمتون رو لطف کنید بگید. مادربرد/رم/سی پی یو/برند گرافیک/هارد/پاور.
  • درایورتون هم آپدیت باشه. ویندوز هم تر و تازه!  :big hug:
ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در کل تنظیمات مربوط به کیفیت سایه ها (چه نوع پردازش سایه ها ، چه همون شادو دیستانس چه کیفیت سایه ها) به همراه برخی مدل های آنتی الیازینگ ها از سنگین ترین آپشن های گرافیکی هستن ، به عنوان مثال من با کارت 980 نمیتونم سایه ها رو توی بازی witcher یا GTA V بالاتر از مدیوم بذارم(در رزولوشن 1920 در 1080 الی 2560در 1080) و پیوسته 60 فریم داشته باشم ، اگه روی های یا بالاتر بذارم وقتی جاهای شلوغ برم که گیاهان زیادی هم هستن پردازش سایه های جزئی به شدت سنگین میشه (سایه های مجزا برای هر شاخه و برگ) و فریم تا 20 یا 30 هم ممکنه افت کنه(حالا چه بصورت لحظه ای و چه بصورت چند ثانیه تا وقتی که در اون قسمت هستم) اما وقتی کارت دوم رو هم سوار میکنم بصورت Sli به راحتی مشکل حل میشه و به جز کیفیت بالای سایه ها میتونم آنتی آلیازینگ خوبی هم بزنم... جایی هم خونده بودم در گذشته (پارسال بود فکر کنم) که وجود Sli بیشتر به خاطر قابلیت بالابردن کیفیت سایه ها و آنتی آلیازینگ ها هست که قابل توجیهه و این تنظیمات با Sli کارتهای خوب هست که خودشون رو نشون میدن _این یه چیز کلی بود که بد نبود توضیح داده باشم_

اما رزولوشن مورد استفاده شما 1600 در 900 هست که دیگه نباید این همه افت فریم پیش بیاد و به نظرم زیاد طبیعی نیست... تنظیمات ویرچوال مموریتون به چه شکل هست؟ ایا ویرچوال مموریتون بر روی هارد ست شده یا SSD ؟

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

بنچمارک Fallout 4 رو نگاه کنید. من حدسم اینه که این بازی مثل خیلی بازی های دیگه واسه کارت های انویدیا اپتیمایز شده.

حداقل فریم R9 290x رو ببینید. افت فریم در صحنه هایی که سایه و آیتم های زیادی برای پردازش وجود داره چیز عجیبی نیست.

همون طور که دوست عزیزFarjam اشاره کردند حتی کارت هایی مثل GTX 980 TI هم افت فریم تو بعضی از صحنه های بازی دارند. بیشتر میشه گفت مشکل برنامه نویسی بازی و اینجین بازی هستش.

post-21762-0-69989700-1461702737_thumb.png

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

مشکل شما رو تو فروم های خارجی چک می کردم . خیلی ها دارند.
این راه حل رو هم چک کنید: (غیر فعال کردن vsync گلوبال در تنظیمات AMD)
disable global v-sync in the AMD settings
  • بعد هم لطفاً لینک تاپیک قبلیوتون رو هم به من بدید. راه حلی که بقیه دوستان ارایه کردند رو بخونم. راه حل تکراری به شما ندم .  :)
  • مشخصات دقیق تر سیستمتون رو لطف کنید بگید. مادربرد/رم/سی پی یو/برند گرافیک/هارد/پاور.
  • درایورتون هم آپدیت باشه. ویندوز هم تر و تازه!  :big hug:

این مورد رو وقتی از دانشگاه برگشتم حتما چک میکنم.

تایپیک قبیلی یادم نیست...فک کنم تایپیک مربوط به فریم دهی بازی fallout بود.

مادربوردم گیاگا p75 هستش.

هارد 500 گرین.

پاور 600.

گرافیک هم مدل r9 290 trix sapphire هستش.

@};-

در کل تنظیمات مربوط به کیفیت سایه ها (چه نوع پردازش سایه ها ، چه همون شادو دیستانس چه کیفیت سایه ها) به همراه برخی مدل های آنتی الیازینگ ها از سنگین ترین آپشن های گرافیکی هستن ، به عنوان مثال من با کارت 980 نمیتونم سایه ها رو توی بازی witcher یا GTA V بالاتر از مدیوم بذارم(در رزولوشن 1920 در 1080 الی 2560در 1080) و پیوسته 60 فریم داشته باشم ، اگه روی های یا بالاتر بذارم وقتی جاهای شلوغ برم که گیاهان زیادی هم هستن پردازش سایه های جزئی به شدت سنگین میشه (سایه های مجزا برای هر شاخه و برگ) و فریم تا 20 یا 30 هم ممکنه افت کنه(حالا چه بصورت لحظه ای و چه بصورت چند ثانیه تا وقتی که در اون قسمت هستم) اما وقتی کارت دوم رو هم سوار میکنم بصورت Sli به راحتی مشکل حل میشه و به جز کیفیت بالای سایه ها میتونم آنتی آلیازینگ خوبی هم بزنم... جایی هم خونده بودم در گذشته (پارسال بود فکر کنم) که وجود Sli بیشتر به خاطر قابلیت بالابردن کیفیت سایه ها و آنتی آلیازینگ ها هست که قابل توجیهه و این تنظیمات با Sli کارتهای خوب هست که خودشون رو نشون میدن _این یه چیز کلی بود که بد نبود توضیح داده باشم_

اما رزولوشن مورد استفاده شما 1600 در 900 هست که دیگه نباید این همه افت فریم پیش بیاد و به نظرم زیاد طبیعی نیست... تنظیمات ویرچوال مموریتون به چه شکل هست؟ ایا ویرچوال مموریتون بر روی هارد ست شده یا SSD ؟

و وقتی مانیتور full hd وصل میکنم بهش فریم تغییر خاصی نمیکنه. :(

تظیمات مموری هم به صورت اتوماتیک هستش و روی هارد ست شده.

بنچمارک Fallout 4 رو نگاه کنید. من حدسم اینه که این بازی مثل خیلی بازی های دیگه واسه کارت های انویدیا اپتیمایز شده.

حداقل فریم R9 290x رو ببینید. افت فریم در صحنه هایی که سایه و آیتم های زیادی برای پردازش وجود داره چیز عجیبی نیست.

همون طور که دوست عزیزFarjam اشاره کردند حتی کارت هایی مثل GTX 980 TI هم افت فریم تو بعضی از صحنه های بازی دارند. بیشتر میشه گفت مشکل برنامه نویسی بازی و اینجین بازی هستش.

attachicon.giffallout-4-gpu-bench-1080-ultra.png

این پنچمارک کمی امیدوارم کرد. :cool:

ولی فک کنم این واسه حالت 1080 و ultra باشه.

من AO رو گذاشتم رو SSAO و GodRays هم رو Ultra نیست.

ویرایش شده توسط akbar74
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امکانش هست چندتا عکس از تنظیمات بازیتون برامون بذارید تا بررسی کنیم به همراه دیگر دوستان؟

و اینکه اگر بتونید گزینه های زیر رو:

http://lioncomputer.ir/uppic/images/wl5ypvvuekl61i41x9le.jpg

(منتها در بخش CPU من فقط یک هسته رو انتخاب کردم و شما هر 4 هسته رو تیک بزنید تا بشه فعالیت هر 4 هسته رو در زمان افت فریم مشاهده کرد)

از طریق afterburner و Rivatuner فعال کنید و در لحظه ای که افت فریم شدید رخ میده اسکرین شات بگیرید تا بشه بررسی کرد که در زمان افت شدید فریم ، میزان استفاده از منابع سخت افزاریتون به چه شکل هست

پ ن

معمولا وقتی قرار باشه بازی از ویرچوال مموری استفاده کنه و این ویرچوال مموری سرعت پایینی داشته باشه میتونه باعث افت فریم هم بشه در مواردی...اگر بتونید با 16 گیگ حافظه هم تست کنید در حالت ویرچوال مموری غیر فعال شده شاید مشکلتون حل بشه(یعنی یا هزنیه کنید و بخرید یا از کسی قرض بگیرید)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

امکانش هست چندتا عکس از تنظیمات بازیتون برامون بذارید تا بررسی کنیم به همراه دیگر دوستان؟

و اینکه اگر بتونید گزینه های زیر رو:

http://lioncomputer.ir/uppic/images/wl5ypvvuekl61i41x9le.jpg

(منتها در بخش CPU من فقط یک هسته رو انتخاب کردم و شما هر 4 هسته رو تیک بزنید تا بشه فعالیت هر 4 هسته رو در زمان افت فریم مشاهده کرد)

از طریق afterburner و Rivatuner فعال کنید و در لحظه ای که افت فریم شدید رخ میده اسکرین شات بگیرید تا بشه بررسی کرد که در زمان افت شدید فریم ، میزان استفاده از منابع سخت افزاریتون به چه شکل هست

پ ن

معمولا وقتی قرار باشه بازی از ویرچوال مموری استفاده کنه و این ویرچوال مموری سرعت پایینی داشته باشه میتونه باعث افت فریم هم بشه در مواردی...اگر بتونید با 16 گیگ حافظه هم تست کنید در حالت ویرچوال مموری غیر فعال شده شاید مشکلتون حل بشه(یعنی یا هزنیه کنید و بخرید یا از کسی قرض بگیرید)

cub8_fallout4_2016_04_27_21_01_19_847.jp

liy6_fallout4_2016_04_27_21_02_05_962.jp

اینم دوتا عکس.

یکی در حالت 60 فریم یکی هم در حالت 40 فریم.

لینک به دیدگاه

چه بازی نگفتین که :|

GTAV منم مشکل داشتم ... با اومدن به رزولوشن 2K که اصلا کارت های ای ام دی با رزولوشن بالا راحت ترند تا پایین :دی + خرید اورجینال GTAV این مشکل سایه برطرف شد کاملا!!

فریم ریتم هم اخرین تنظیمات 60-120 میانگین 80 فریم میگیرم :cool:

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

چه بازی نگفتین که :|

GTAV منم مشکل داشتم ... با اومدن به رزولوشن 2K که اصلا کارت های ای ام دی با رزولوشن بالا راحت ترند تا پایین :دی + خرید اورجینال GTAV این مشکل سایه برطرف شد کاملا!!

فریم ریتم هم اخرین تنظیمات 60-120 میانگین 80 فریم میگیرم :cool:

گفتم که با فال اوت و تایم رایدر...gta هم مشکل داشتم...witcher هم مشکل داشتم.

شما کارتتون چییه؟

لینک به دیدگاه

گفتم که با فال اوت و تایم رایدر...gta هم مشکل داشتم...witcher هم مشکل داشتم.

شما کارتتون چییه؟

290 trix master race :D

منم گفم با اینکارا مشکل رفع شده

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

290 trix master race :D

منم گفم با اینکارا مشکل رفع شده

شما با این بازی های که گفتم اصلا مشکل نداشتید؟ :(

لینک به دیدگاه

شما با این بازی های که گفتم اصلا مشکل نداشتید؟ :(

SaeedSYS عزیز سی پی یوشون مثل اینکه CORE i7 4770K هستش. مقایسه شاید زیاد عادلانه نباشه. 

تصویر زیر رو ببینید:

post-21762-0-73023900-1461858789_thumb.jpg

کارت گرافیک همه ی تست های  فوق تایتان ایکس 12 گیگ هستش. تفاوت حداقل فریم در CPU های 3570K ( که از مال شما قویتره) و سی پی یوی i7 محسوس هستش. دلیلش هم اینه که بعضی از پردازش های یک بازی CPU محور هستش. (به عنوان نمونه پردازش اکثر انواع سایه ها در بعضی از بازی ها بیشتر وابسته به CPU است. )

بعضی از افت فریم ها میتونه با آپدیت درایور کارت گرافیک یا آپدیت خود بازی بر طرف بشه.

من منتظرم Farjam گرامی هم نظرشون رو در مورد اسکرین شات هاتون بفرمایند.

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

دوستان اگه میشه یه نتیجه گیری بکنید ببینیم سیستم مشکل داره یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...