رفتن به مطلب

ارتقا سیستم یا کنسول؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز بنده یه سیستم نصفه و نیمه ناقص دارم حالا میپرسید چرا ناقص؟به خاطر این که بنده حدودا یک سال پیش یه عدد گرافیک 970 خریدم ولی به خاطر این که دیگه بودجه نداشتم نتونستم مادربرد و سی پی یو بگریم به خاطر همین الان گلوگاه شدیدی تویه سیستم فعلی دارم که تقریبا 970 رو برام بی فایده و بی استفاده کرده چون استفاده بیشترم گیم هست و مشکل گلوگاه هم که خودتون بهتر میدونید.حالا از یک طرف هم کنسول PS4 هست که چون بازی های انحصاری خوبی داره منو دو دل کرده که سیستم فعلی رو ارتقا بدم یا کنسول بگیرم.ممنون میشم که برای ارتقا با توجه به گرافیک مادربورد و سی پی یو خوب معرفی کنید مشکل بودجه تا اون حد ندارم ولی نمیخوام زیاد گرون بشه.

لینک به دیدگاه

بستگی به بازی  داره

ویرایش شده توسط DANTER
لینک به دیدگاه

بستگی به بازی که میخوای بازی کنی داره

والا عزیز من اکثره بازی هارو بازی میکنم یعنی از انحصاری های PC و استراتژیک بگیر تا بازی های روز.فقط میخوام بدونم که ارزش ارتقا داره این سیستم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با شرایط فعلی پول کارت دادن اصلا کار درستی نیست

بهتره برای کنسول هزینه کنید

من خودم اول و اخرم pcهست ولی امیدی دیگه به pcگیمینگ ندارم 

نه بازی درست درمونی و نه ....

لینک به دیدگاه

شما 970 داری چه کاری هست بری کنسول بخری

بهترین راه خرید یک مادربورد h170 گیمینگ هست و یک پردازنده core i5 6500 بعد به راحتی گیم بازی کنید

لینک به دیدگاه

با شرایط فعلی پول کارت دادن اصلا کار درستی نیست

بهتره برای کنسول هزینه کنید

من خودم اول و اخرم pcهست ولی امیدی دیگه به pcگیمینگ ندارم 

نه بازی درست درمونی و نه ....

والا داداش کنسول هم زیاد وضعیت خوبی با توجه به این سخت افزارش نداره.اگه منظورت گرافیک هست که گرافیک رو دارم مشکلم سی پی یو و مادربورد هستش.

شما 970 داری چه کاری هست بری کنسول بخری

بهترین راه خرید یک مادربورد h170 گیمینگ هست و یک پردازنده core i5 6500 بعد به راحتی گیم بازی کنید

اخه این پورت کردن بازی های پیسی هم داستانی شده برای خودش به خاطر همین منو دو دل کرده نسبت به کنسول.البته این 970 رو هم نمیتونم همینجوری ولش بکنم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مطمئن باشید سیستمتون رو با 970 کامل کنید نتیجه خیلی بالاتری میگیرید! چون که کنسول ها اولا اینکه بازی هارو با 900p و 30 فریم اجرا میکنن که روی مانیتور های 1080 توی ذوق تون میزنه(970 فعلا بازی هارو فول اچ دی با متوسط 50 فریم اجرا میکنه) و دوم اینکه خبر هایی بابت اینکه سونی و مایکرو داره روی کنسول های جدید کار میکنن زیاده و از نظرم باید منتظر بمونید تا ببینید که نتیجه چی میشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مطمئن باشید سیستمتون رو با 970 کامل کنید نتیجه خیلی بالاتری میگیرید! چون که کنسول ها اولا اینکه بازی هارو با 900p و 30 فریم اجرا میکنن که روی مانیتور های 1080 توی ذوق تون میزنه(970 فعلا بازی هارو فول اچ دی با متوسط 50 فریم اجرا میکنه) و دوم اینکه خبر هایی بابت اینکه سونی و مایکرو داره روی کنسول های جدید کار میکنن زیاده و از نظرم باید منتظر بمونید تا ببینید که نتیجه چی میشه!

بله اینم درسته خودم هم فکر کنم سیستم رو کامل بکنم بهتره و به صرفه تره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز CPU تون چیه الان که میفرمایید گلوگاه هستید؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز CPU تون چیه الان که میفرمایید گلوگاه هستید؟

AMD A8 6600K APU :|

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

AMD A8 6600K APU :|

دوست عزیز چند درصد گلوگاهید و اینکه CPU قابل اور شدنه؟ چند درصد؟ مانیتورتون چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چند درصد گلوگاهید و اینکه CPU قابل اور شدنه؟ چند درصد؟ مانیتورتون چیه؟

والا خیلی گلوگاه هستم.شخصا خودم اعتقاده به سی پی یو های AMD ندارم.ولی مثلا تو بازی مثله دارک سولز3 اخرین باری که چک کردم از سی پی یو نهایت 60 درصد استفاده میکرد.و قابلیت اور هم فکر نکنم داشته باشه یعنی فرکانس و توان سی پی یو اصلا اونقدری نیست که بخوای به اورکلاک فکر کنی چون همینجوریشم دمای سی پی یو خیلی زیاده مخصوصا وسط بازی که صدای فنش اعصاب ادمو خورد میکنه.مانیتور هم BENQ RL2455HM هم هست که چند روز دیگه اونم میخوام بخرم

ویرایش شده توسط amir ja
لینک به دیدگاه

اصلا سراغ کنسول نرید .

عمر این نسل از کنسولها سر اومده .

با یک i5 تپل یه سیستم خوب دارید .

پیشنهاد میکنم رو رو 16 گیگ کنید .

لینک به دیدگاه

اصلا سراغ کنسول نرید .

عمر این نسل از کنسولها سر اومده .

با یک i5 تپل یه سیستم خوب دارید .

پیشنهاد میکنم رو رو 16 گیگ کنید .

والا اخه کدوم مدل i5 چون الان سری اسکای لیک 6400 فک کنم مناسب باشه ولی 6600 هم خوبه که 100 تومن حدودا گرون تره رم هم بعدا میشه اضافه کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز راهنمایی نبود؟

شما یه i5 6500 بگیر با یه برد سری b یا h ،حیف اون گرافیک که ازش کار نکشی ، من با گرافیک فسقلی بازی میکنم

لینک به دیدگاه

اگه چیزی میخواید که تا چند سال جواب بده بدون نیاز به ارتقا قطعا کنسول بهتره چون 970 فوقش بتونه تا 2سال دیگه کارایی بده ولی ps4 حداقل 5سال راحت ازش پشتیبانی میشه. البته باید به دسته در بازی شوتر عادت کنید.

ولی اگه براتون آینده نگری مهم نیست 6600 با مین بورد b150 بگیرید البته 6400 هم جواب میده.

کنسول ها اولا اینکه بازی هارو با 900p و 30 فریم اجرا میکن

کنسول ها؟ بهتره اینجوری بگید:

کنسول xbox1 بازی ها رو با 900p و 30فریم اجرا میکنه.

لینک به دیدگاه

اگه چیزی میخواید که تا چند سال جواب بده بدون نیاز به ارتقا قطعا کنسول بهتره چون 970 فوقش بتونه تا 2سال دیگه کارایی بده ولی ps4 حداقل 5سال راحت ازش پشتیبانی میشه. البته باید به دسته در بازی شوتر عادت کنید.

ولی اگه براتون آینده نگری مهم نیست 6600 با مین بورد b150 بگیرید البته 6400 هم جواب میده.

کنسول ها؟ بهتره اینجوری بگید:

کنسول xbox1 بازی ها رو با 900p و 30فریم اجرا میکنه.

والا عزیز خودم هم به این موضوع فکر کردم.ولی این وسط یه چیزی میمونه الان اگه کنسول بگیرم سیستم فعلیم چی میشه؟یعنی 970 بی استفاده میشه برام به هر حال باید تکلیفشو مشخص بکنم یا بفروشمش یا سیستم رو کامل کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز. خیلی شرمندتم که کمک زیادی نمیتونم بهت بکنم چون پلتفرمت قدیمیه یه طرف منم با AMD تجربه درخشانی ندارم طرف دیگه.

الان مشکل شما با ارتقا پلتفرم چی هست؟ چرا PC رو ارتقا نمیدین؟ مشکل بودجس؟

لینک به دیدگاه

سلام. بازی های ps4 خیلی گرونن حتی نسبت به بازی های اورجینال PC. اما یک سری از فروشنده ها هستند که اکانت های هک شده ps4 و xbox one می فروشند به قیمت خیلی خوب(حدود یک دهم ارزش بازی های داخل اکانت). الان دوست من که ps4 داره، ده تا اکانت خریده و بهشون sign in کرده بعد از طریق اکانت خودش می تونه بازی های اکانت های دیگه رو انجام بده. اون هم بصورت آنلاین!!! به نظر من خیلی مفته! ولی من از این کار خوشم نمیاد. اگه ps4 خریدید میتونید با این کار در هزینه های بازی خریدنتون صرفه جویی خیلی زیادی کنید. یک نکته هم بگم که اخباری قوی بر آمدن یک نسخه جدیدتر از ps4 به اسم ps4.5 هست. به نظر من اگه پول دستتونه، الکی تا اون موقع که اون کنسول بیاد و تازه ارزون بشه صبر نکنید الان کنسولو بخرید. ضرر زیادی متحمل نمی شید.

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...