رفتن به مطلب

مشکلno Internet در ویندوز 10...!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من مودمم با کابل به کامپیوتر وصله کابل هم اطمینان دارم ک سالمه درایور مودم و همه چی هم تکمیله فقط نميدونم چرا no Internet میزنه و ميگه limited هستش...!!!

لطفا اگ کسی میدونه مشکل از کجاس بگه؟؟؟ تشکرررر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چک کنید ببینید ترافیک دارین و اینترنتتون وصله ؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

بله با وایفای هم میتونم وصل شم. .. اما با کابل خیر...

ترافیک هم دارم. .

Sent from my C5502 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

شما اول از آدرس زیر
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Change Adapter Settings

ببینید آپپی روی Ethernet یا Local Area Connection ست نشده ..
یکبار Diagnose کتید ..

اگر نشد .. پیشنهاد میکنم مودم رو یکبار بصورت سخت افزاری ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

مودمتون چی هست اینم بگین شاید بقیه دیدن یه کمکی کردن ... من خودم گاهی مودم رو ریست می کنم دوباره تنظیم می کنم و از اینجور کارا تا وصل بشه ... قبلش کار میکرده الان از کار افتاده یبا نه از همین اول کاری قطعه ؟؟؟ اینترنت چیزی بالا میاره یا نه گاهی میزنه اون علامت تعجب رو و بعدش رفع میشه اما اینترنت کار میکنه... تو تنظیمات مودم ببین مودم میشناسه سیستم رو، ببین چراغ لنی که به سیستم وصل کردی روشنه ! 

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

مودممtplinkهست...

مشکل اینجاس ک تو تنظیمات مودم هم ک میخوام برم ميزنه there is no internet connection... و تو تنظیمات مودم نمیتونم برم!!!

ن قبلا کار میکرده اما الان کلا قطع شده و ب هیچ وجه وصل نمیشه حتی لحظه ای... فکر کنم از وقتی ک قندشکن رو نصب کردم اینطوری شده نمیدونم بخدا...حذفشم کردم اما باز اثری نداشت و علامت تعجب رو آنتن همچنان باقیه...

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

Diagnose هم میزنمproblem foundsمیده. راستی اگ بخوام دوباره کانفیگ کنم نیاز به یوزر و پسوورد دارم؟؟؟

چون پسووردش رو گم کردم و فقط یوزر رو بلدم الان...

چکار باید کنم؟؟؟

Sent from my C5502 using Tapatalk

Problem Founds چیه دقیقا ؟!

بله نیازمند پسورد هم هستید . اگر از کانفیگ کردن مودم آگاه نیستید پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید ..

پسورد رو با تماس با پشتیبانی میتونید بگیرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...