رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی در خصوص iphone 5s

kingac
 اشتراک گذاری

سوال

سلام به همه دوستان و مدیران گرامی,

بنده یه سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین:

اینکه آیا iphone 5s ریفربیش زود خراب میشه,بعد اینکه اگه این گوشی های ریفریش خراب بودن و بعدا به کارخونه برده شدن و قطعاتشون عوض شده,آیا تو اون مدت استفاده از لحاظ ظاهری سالم اند؟ ودیگه کلا معایب 5s ریفربیش چیه؟ممنون 

لینک به دیدگاه

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

تا جایی من میدونم  گوشی ریفرش که ایفونش هم زیاده گوشی کارکرده ایه که قابش عوض شده و مثل نو هست ولی دیگه از برخورد صاحب قبلی نمیتونید چیزی بفهمید بستگی داره چقدر اختلاف قیمت داشته باشن به نظر من دست دوم سالم از شخص بخرید بهتره و مورد اطمینان تره باز دوستان بهتر میدونن :)

لینک به دیدگاه

• 0

ایفون ریفربیش و ریپک بازار فاقد لوازم جانبی اصلی (شارژر-سیم-هنزدفری) میباشن.

صفحه - قاب - دوربین و ... تعویض شده هستن و معمولا هم توسط شرکت هایی بغیر از خود ایفون ریفر میشن.

--------------------------------------------

خواستی یدونه اصلی 5s گری 32 گیگ دارم.

لوازم کامل و اصلی.

p.m

ویرایش شده توسط m.mohebbi
لینک به دیدگاه

• 0

ریفربیش همون جنس تعمیری که به جای سالم بدون تعمیر میفروشن و اغلب هم اعلام نمیکنه فروشنده

ایفون ریپک یعنی خود گوشی اصلی و بدون تعمیره ولی لوازم داخل جعبه با کپی درجه یک تا سه تعویض میشه حتی کارتن بعضی ایفون های ریپک رو همینجا شبیهه نمونه اصلی میسازن و پشت اون لیبل شماره imei میزنن

گوشی ریفربیش هم طوری نیست که خریداری بشه و حتما زود خراب بشه اغلب مشکلات دوربین و بازر صدا دارن که برای تعمیر مرجوع میشن ولی از شانس بد خریدار ممکنه ایراد اولیه گوشی جزئی نباشه و برای تعمیر مشکلی که از برد گوشی بوده قبلا مرجوع شده باشه

ایفون 5 32 گیگ مشکی با لوازم اصلی دارم خواستید پخ بزنید

لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز واژه ای که شما میفرمایید ریفربیشد هست و به مهنی گوشی کارکرده ای نیست که قاب عوض کردند و میفروشند بلکه یعنی گوشی که در خط مونتاژ ایراد تولیدی داشته به دست خریدار رسیده خریدار جعبه رو باز کرده دیده ایراد داره کالا رو تعویض کردند برای شخص و اون گوشی رو دوباره در کارخانه مونتاژ کردند و ایراد رو گرفتند و بسته بندی کردند با قیمت پایین تر ولی

واژه رفرش که شما میفرمایید یعنی قاب و ادوات و دکمه های معیوب رو عوض میکنند و به عناوین دیگر میفروشند.

لینک به دیدگاه

• 0

الان یک ایفون ریفربیش حداقل 1000/000 تومن پولشه ! در جایی که خود 5s اصلی هم قدیمی شده و در اینده کارایی انچنانی نداره ! در نتیجه شما با این پول (یکم بالا و پایین تر ) میتونی یه LG G3 نو و با گارانتی معتبر بخری ! یا گوشی های دیگه 

لینک به دیدگاه

• 0

سلام به دوستان عزیز

دوستمون   kingac  موضوع خوبی رو شروع کردند چون فکر کنم سوال خیلی ها باشه  همونطور که سوال من هم بود

ولی سوال دیگه ای که بهش پرداخته نشد اینه که چطور میشه فهمید یه گوشی 5s رفرشه یا نه ؟

یا اینکه چطور بفهمیم که هنسویری اصله یا نه ؟ و یا بقیه لوازم

لینک به دیدگاه

• 0

سلام به دوستان عزیز

دوستمون   kingac  موضوع خوبی رو شروع کردند چون فکر کنم سوال خیلی ها باشه  همونطور که سوال من هم بود

ولی سوال دیگه ای که بهش پرداخته نشد اینه که چطور میشه فهمید یه گوشی 5s رفرشه یا نه ؟

یا اینکه چطور بفهمیم که هنسویری اصله یا نه ؟ و یا بقیه لوازم

با سلام

مورد اول جعبه هست که آیفون های رفر فرق داره جعبه شان ولی تو ایران جعبه رو هم عوض میکنند که اگر احساس کردید برچسب شماره سریال یکبار کنده شده و بعد چسبانده شده از خریدش صرف نظر کنید

راه بعد این است که از طریق کد #۰۶#* شماره IMEI یا شماره سریال گوشی خود را به دست آورید و آن را با شماره سریال درج شده روی کارتن گوشی چک کنیدو بعد روی لینک http:/ / iphoneimei.info کلیک کنید و کد را وارد کنید تا مشخصات گوشی خود را ببینید.

و مورد بعدی هم قبل از خرید شماره سریال پشت جعبه را چک کنید اگر رقم اول و دوم با 5K شروع می‌شود از خرید آن صرف نظر کنید.ولی امکان داره جعبه با شماره سریال تقلبی ساخته و فروخته شود در این صورت بعد از باز کردن جعبه و از داخل دستگاه از قسمت Settings > General > About قسمت Serial Number را چک کنید که حتما با پشت جعبه باید یکی باشد و رقم اول آن با 5 شروع نشود.

در مورد محتویات نظری ندارم به نظرم زیاد نمیشه تشخیص داد.

ویرایش شده توسط Mr.Ekaba
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...