رفتن به مطلب

مراحل تعویض خمیر sapphire r9 290 tri-x oc

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه

آقا ما امروز دل به دریا زدیم خمیر کارت رو با CF3 عوض کردیم

البته تفاوت زیادی ایجاد نشد ولی خمیر خودش خشکه خشک شده بود و به مرور داشت افزایش دما پیدا میکرد

با تعوض خمیر دما و دور فن در یه حدی هست و اصلا بالا پایین نمیشه مثل قبل

از مراحل کارم عکس گرفتم شاید کمکی باشه برای عزیزی که خواست اینکارو انجام بده

تست دوم در شرایط محیطی یکسان با تست اول اضافه شد

راستی دوستان جا داره من از عزیزه بزرگوار آقا فرجام بابت راهنمایی و همراهی من در این کار تشکر کنم ، ایشون واقعا خدمت من لطف داشتن @};-  :x 

sk67_my_p_thumb.jpg

gd7x_test1_thumb.jpg

ugmx_1_thumb.jpg

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ممنون بابت زحمتی که کشیدید

فقط دوتا سوال

علت باز کردن فنها چی بوده؟ بخاطر تمیز کاری بوده صرفا

واینکه خمیر رو با کارتک  پخش نکردید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ممنون بابت زحمتی که کشیدید

فقط دوتا سوال

علت باز کردن فنها چی بوده؟ بخاطر تمیز کاری بوده صرفا

واینکه خمیر رو با کارتک  پخش نکردید ؟

خواهش میکنم

بله ، از اونجایی که جدا کردن فن ها فقط با باز کردن 2تا پیچ همراه بود از فرصت استفاده کردم و اونارو هم تمیز کردم.

خیر ، بنده با کارتکش نمیتونم درست پخش کنم خمیر رو ، البته نمیدونم مشکل از منه یا کارتک ولی یه بار روی cpu رو میخواستم باهاش پخس کنم که خوب در نیومد.

من اینو از روی کلیپ یوتیوب انجام دادم به این صورت که یه رشته مورب روی gpu زدم بعد با گوش پاک کن پخشش کردم البته باید دقت کرد پنبه های گوش پاک کن کنده نشه.

بعدشم که یه بار برای تست بُرد رو روی هیت سینک گزاشتم که ببینم تمام صطح gpu رو پُر میکنه یا نه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خسته نباشی دلاور اما دما که 4 درجه زیاد شده بنظر تو عکس ها و از 76 به 80 رسیده؟؟؟  اما دمای gpu بهتر شده... میگم رم هاشم خمیر زدی یا نه؟؟؟ در کل زیاد توفیری نکرده  :-?

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

خسته نباشی  جات خالی منم یه کارت داشتم فکر کردم خمیر و عوض کنم جون میگیره  ولی هیچ تغییری نکرد و نهایتا حال خودم گرفته شد

البته من احساس میکنم که اون سنسور دما نزدیک چیپست هم میتونه مشکل پیدا کنه  پس خیلی حساس نشو

نمیدونم که اون مایه داخل لوله ها چقدر عمر مفید داره  ولی اونم یه عامل هست تو نتیجه بهتر خنک سازی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم

بله ، از اونجایی که جدا کردن فن ها فقط با باز کردن 2تا پیچ همراه بود از فرصت استفاده کردم و اونارو هم تمیز کردم.

خیر ، بنده با کارتکش نمیتونم درست پخش کنم خمیر رو ، البته نمیدونم مشکل از منه یا کارتک ولی یه بار روی cpu رو میخواستم باهاش پخس کنم که خوب در نیومد.

من اینو از روی کلیپ یوتیوب انجام دادم به این صورت که یه رشته مورب روی gpu زدم بعد با گوش پاک کن پخشش کردم البته باید دقت کرد پنبه های گوش پاک کن کنده نشه.

بعدشم که یه بار برای تست بُرد رو روی هیت سینک گزاشتم که ببینم تمام صطح gpu رو پُر میکنه یا نه.

زدن خود خمیر هم نقشش تو موثر بودنش کم نیست  بهترین حالتم  پخش کردنش رو سطح بصورت یک لایه یک دسته

روی خود هیت سینگم میشه اینکارو کرد و بعضی وقتها بهترهم جواب میده 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خسته نباشی دلاور اما دما که 4 درجه زیاد شده بنظر تو عکس ها و از 76 به 80 رسیده؟؟؟  اما دمای gpu بهتر شده... میگم رم هاشم خمیر زدی یا نه؟؟؟ در کل زیاد توفیری نکرده  :-?

بله خودمم متوجه این موضوع شدم ولی نمیدونم چرا ، مگه روی رماشم باید خمیر بزنیم؟؟؟ :(

درود

خسته نباشی  جات خالی منم یه کارت داشتم فکر کردم خمیر و عوض کنم جون میگیره  ولی هیچ تغییری نکرد و نهایتا حال خودم گرفته شد

البته من احساس میکنم که اون سنسور دما نزدیک چیپست هم میتونه مشکل پیدا کنه  پس خیلی حساس نشو

نمیدونم که اون مایه داخل لوله ها چقدر عمر مفید داره  ولی اونم یه عامل هست تو نتیجه بهتر خنک سازی

آره یه جورایی خودمم خورد توی ذوقم ولی آخه وقتی کلیپشو توی یوتیوب میدیدم که اون شخص با همین کارت این کارو انجام میداد دمای gpuش از 82درجه با 56 درصد چرخش فن رسید به  70درجه با 43 درصد چرخش فن.

لینک به دیدگاه

@};- خیلی ممنون  @};-  چرا  دمای vrm  افزایش داشته اینجا رو ببینید 78c   ؟     http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-and-290x,3728-6.html

vrm temperature  1         77c     80c

vrm temperature    2      56c     58c

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

@};-  محل  vrm  در کارت r9 290x فقط مدلش فرق داره   میمونه دما :-? امکان داره خوب نبسته باشید :-?  ؟

post-20622-0-27563100-1462647014_thumb.jpg

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@};-  محل  vrm  در کارت r9 290x فقط مدلش فرق داره   میمونه دما :-?

attachicon.gif7697489.jpg

با تشکر از دوست عزیز

اما مگه باید روی رم هارو هم خمیر زد؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان با یه مقدار خیلی جزعی دست کاریه تنظیمات فن توسط برنامه Afterburner که زیاد هم نه نویزی ایجاد شد و نه فکر میکنم مشکلی برای فنا پیش بیاد به این نتیجه زیر رسیدم.

میزان افزایش دور فن حداثر تا 55 بالا میره یعنی فقط 15 درصد بیشتر از قبل

نتایج به دست اومده:

دمای gpu حدود 9 تا 10 درجه افت کرده

دمای 1Vram هم حدود 10 تا 11 درجه افت کرده

دمای 2Vram هم حدود 8 تا 10 درجه افت کرده

post-10820-0-55805200-1462680594_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز

اون دما مال  vrm  که قطعه تنظیم کننده ولتاژ هست، می باشد نه مموری کارت

خمیر هم نباید روش بزنید vrm ها رو اگر دقت کنید اون لاستیک های طوسی رنگ دراز حکم ناقل حرارت بین اونها و هیت سینک رو بازی می کنن، ببینید اون پیچهاش خوب سفت شده؟

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوست عزی

اون دما مال  vrm  که قطعه تنظیم کننده ولتاژ هست، می باشد نه مموری کارت

خمیر هم نباید روش بزنید vrm ها رو اگر دقت کنید اون لاستیک های طوسی رنگ دراز حکم ناقل حرارت بین اونها و هیت سینک رو بازی می کنن، ببینید اون پیچهاش خوب سفت شده؟

درست ،   احتمالا  خوب بسته نشده ، به نظرم چسب سیلیکون یا پد سیلیکون

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خمیر فابریک یا باید با نمونه های خیلی عالی مثل Liquid Pro , Ultra عوض بشه یا اینکه این خمیرهای متداول تو بازار ما مثل CFIII و Z9 و NTH1 خیلی توفیری با فابریکش نمی کنه!

معمولا خمیری که به کولر ها میزنن هم با کیفیت هست و هم استقامتی زیادی داره.

سلام به همه

آقا ما امروز دل به دریا زدیم خمیر کارت رو با CF3 عوض کردیم

البته تفاوت زیادی ایجاد نشد ولی خمیر خودش خشکه خشک شده بود و به مرور داشت افزایش دما پیدا میکرد

با تعوض خمیر دما و دور فن در یه حدی هست و اصلا بالا پایین نمیشه مثل قبل

از مراحل کارم عکس گرفتم شاید کمکی باشه برای عزیزی که خواست اینکارو انجام بده

راستی دوستان جا داره من از عزیزه بزرگوار آقا فرجام بابت راهنمایی و همراهی من در این کار تشکر کنم ، ایشون واقعا خدمت من لطف داشتن @};-  :x 

sk67_my_p_thumb.jpg

gd7x_test1_thumb.jpg

دمای محیط (مجاور کارت) در حین هر دو تست (قبل و بعد) ثابت بوده ؟

اون افزایش دمایی هم که گفتید به مرور داشتید معمولا در بهار حس میشه بخاطر گرم شدن هوا و محیط نسبت به گذشته هست.

لینک به دیدگاه

درست ،   احتمالا  خوب بسته نشده ، به نظرم چسب سیلیکون یا پد سیلیکون

درسته پد سیلیکون هست تو بازار هم جنس خوبش سخت گیر میاد

ولی در کل کمی عجیبه با توجه به عمر کارت و احتمال خشکی خمیر قبلی باید نتیجه بهتر می بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان فکر میکنم مشکل حل شد

اولا که بله اون لاستیک ها کاملا سالم و در جای خودشون محکم بودن.

دومندشم بنا بر نظر آقا معینه گل یه تست دیگه در شرایط محیطی قبل گرفتم و نتیجه به شکل زیر در اومد:

post-10820-0-38426600-1462688634_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ثابت بودن دمای محیط در حین تست خیلی مهم هست.

تقریبا اکثر سایت ها که از نظر حرارتی قطعات رو می سنجن با استفاه از دلتا T این کار رو انجام میدن که به نظر من یکم به این روش ایراد وارد هست.

مکانیزم کاری در این روش به این صورت هست که دمای محیط هر چقدر باشه ؛ میزان افزایش دمای قطعه رو به دمای محیط اضافه می کنن. شاید در نگاه اول منطقی ترین روش برای سنجش دما باشه ولی ایرادی که به این روش وارده اینه که با افزایش دمای محیط، دما قطعات خیلی راحت تر و با شتاب بیشتری بالا میره.

پس میشه گفت حتی المقدرو باید شرایط تست و عوامل محیطی رو تا حد ممکن کنترل کرد که نتایج درست و قابل اتکایی داشته باشیم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

ثابت بودن دمای محیط در حین تست خیلی مهم هست.

تقریبا اکثر سایت ها که از نظر حرارتی قطعات رو می سنجن با استفاه از دلتا T این کار رو انجام میدن که به نظر من یکم به این روش ایراد وارد هست.

مکانیزم کاری در این روش به این صورت هست که دمای محیط هر چقدر باشه ؛ میزان افزایش دمای قطعه رو به دمای محیط اضافه می کنن. شاید در نگاه اول منطقی ترین روش برای سنجش دما باشه ولی ایرادی که به این روش وارده اینه که با افزایش دمای محیط، دما قطعات خیلی راحت تر و با شتاب بیشتری بالا میره.

پس میشه گفت حتی المقدرو باید شرایط تست و عوامل محیطی رو تا حد ممکن کنترل کرد که نتایج درست و قابل اتکایی داشته باشیم.

موفق باشید.

بله .

یه جاهای در این مورد خوندم

گمونم با یک مثال موضوع بهتر روشن بشه :

اگر مثلا دمای محیط 0 درجه باشه

و دمای کارت در فول لود 30 درجه بشه

وقتی دما محیط مثلا 20 درجه بشه

دمای کارت در فول لود از 50 درجه عبور میکنه .

این موضوع هم بیشتر برمیگرده به این که با افزایش دما مقاومت رسانا هم افزایش پیدا میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عالیع بود...ممنون

خواهش میکنم :x

بله .

یه جاهای در این مورد خوندم

گمونم با یک مثال موضوع بهتر روشن بشه :

اگر مثلا دمای محیط 0 درجه باشه

و دمای کارت در فول لود 30 درجه بشه

وقتی دما محیط مثلا 20 درجه بشه

دمای کارت در فول لود از 50 درجه عبور میکنه .

این موضوع هم بیشتر برمیگرده به این که با افزایش دما مقاومت رسانا هم افزایش پیدا میکنه .

پس با این حساب چطور دمای دقیق رو در میارن؟

لینک به دیدگاه

درود بسیار عالی

رد پای فرجام همه جا هست خخخخخخخخخخخخ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

بس که فعال این بشر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بسیار عالی

رد پای فرجام همه جا هست خخخخخخخخخخخخ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

بس که فعال این بشر

آقا فرجام یه دونه باشه ، واقعا این عزیز اگر افتخار بدن دوست خیلی خوبی هستن من خیلی مزاحمشون میشم ولی ایشون با خونسردی و به بهترین نحو ممکن جواب میدن و راهنمایی میکنن.

لینک به دیدگاه

آقا فرجام یه دونه باشه ، واقعا این عزیز اگر افتخار بدن دوست خیلی خوبی هستن من خیلی مزاحمشون میشم ولی ایشون با خونسردی و به بهترین نحو ممکن جواب میدن و راهنمایی میکنن.

بله داداش میدونم

من به شخصه شخصیتشو دوسدارم، شاید کسی باشه که اکثر قطعات های اند و رده بالا از زیردستش رد شدن

اما ادعایی نداره، و اگه اطلاعاتی هم داشته باشه در اختیار دیگران قرار میده.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم :x

پس با این حساب چطور دمای دقیق رو در میارن؟

درستش اینه که تمام تست ها توی یک شرایط استاندارد انجام بشه .

برای بیشتر آزمایش ها دمای 25 درجه که به دمای اتاق معروفه رو دمای استاندارد در نظر میگیرن .

دما محیط تاثیر زیادی در دمای قطعه داره .

چون هم در میزان انتقال حرارت هم در میزان مقاومت الکتریکی تاثیر داره .

مثلا یک سیم مسی در دمای منفی 100 درجه سانتی گراد کمتر از 1 درصد از انرژی رو به گرما تبدیل میکنه اما همین سیم در دمای مثبت 100 درجه 5 درصد رو به گرما تبدیل میکنه . از طرف دیگه در دمای منفی 100 درجه ضریب انتقال دما در حدود 1 هست ( یعنی تقریبا همه گرما رو منتقل میکنه و سرد باقی میمونه ) اما در دمای 100 درجه در حدود 0.1 هست ( یعنی فقط ده درصد از گرما رو منتقل میکنه و دما افزایش پیدا میکنه ) .

هر دوی این عوامل در دمای نهایی و میزان تغییر دما تاثیر گذار هستند .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...