رفتن به مطلب

سوال در مورد زیرنویس فیلم

kenzo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان اگه محل اشتباهی تاپیک زدم جابجا کنید ممنونم

یه سوال داشتم بعضی زیرنویس ها هست که خود به خود تایمش عوض میشه مثلا جلو میزنه از فیلم بعد از گذشت چند دقیقه یا بلعکس عقب می مونه مثل دیشب که هرچی دنبال زیرنویس هماهنگ قسمت دوم فصل جدید بازی تخت و تاج گشتم پیدا نکردم اول سریال هماهنگه زیرنویس بعدش به مرور زیرنویس جلوتر از فیلم حرکت میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

زیرنویس حرکت نمی کنه بلکه مشکل تایم بندی داره ...

اول و اخر زیرنویس با اول و اخر تایم اون قسمت از سریال هماهنگ نیست...

راه حلش استفاده از نرم افزار های ادیت زیرنویس هست و تایم بندی رو خودتون انجام بدین و یا این که در تلاش برای پیدا کردن زیرنویس مناسب باشید.

لینک به دیدگاه

هرچی گشتم پیدا نکردم اگه بخوام خودم تنظیم کنم که دیگه همه صحنه های سریال و می بینم اینجوری ارزش نداره

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

1)اگه با KM Player باز کنی فیلمو با دکمه های آکلاد بسته و باز تایمینگ زیرنویس عقب و جلو میشه اینقدر امتحان کنید تا زمان مطلوب بیاد.

2) یا اینکه بسته به فرمت فیلم زیرنویس مخصوصشو پیدا کنی

مثلا اگر فیلم دانلودشده  720 با کدک 265 اگه زیرنویس با کد 264 بزاری از یه تایمی به بعد عقب یا جلو میمونه

لینک به دیدگاه

هرچی گشتم پیدا نکردم اگه بخوام خودم تنظیم کنم که دیگه همه صحنه های سریال و می بینم اینجوری ارزش نداره

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

خودم برای مینی سریال The Company این مشکل رو داشتم و هیچ زیرنویسی رو نتونستم پیدا کنم که باهاش مچ باشه .... تا این که با استفاده از این اموزش تونستم زمان تاخیر زیرنویس رو کمی کم تر کنم...

دوست عزیز یک نگاهی به این تایپیک بندازید شاید مفید به فایده بود...

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-1-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87.403481/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

اینجور مشکلات معمولا وقتی پیش میاد که شما فایلی رو دانلود می کنید که بر اساس اون فرمت زیرنویس تنظیم نشده... در نتیجه یا از سایت دیگری مناسب با فرمت زیرنویس دانلود کنید سریال رو یا اینکه بشینید پا فیلم هر چند ثانیه یه دکمه بزنی نیم ثانیه زمان زیرنویس رو کمو زیاد کنی و تا ته فیلم رو همینجوری ببینی...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...