رفتن به مطلب

بنچمارک Doom نسخه نهایی منتشر شد!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان برای دیدن ریویوی این بازی به لینک استیم پیج این بازی برید http://store.steampowered.com/app/379720/ بازی نمره ی 9 رو از مردم دریافت کرده که برای استیم بسیار بالا هست 

ریویو های استیم دقیق ترین ریویو ها هستن من 5 سالی هست توی استیم هستم و هر وقت قصد خرید بازی اوریجینالی رو دارم فقط به ریویو های استیم نگاه می کنم ریویو های سایت ها به هیچ دردی نمی خوره 

لینک به دیدگاه

دوستان برای دیدن ریویوی این بازی به لینک استیم پیج این بازی برید http://store.steampowered.com/app/379720/ بازی نمره ی 9 رو از مردم دریافت کرده که برای استیم بسیار بالا هست 

ریویو های استیم دقیق ترین ریویو ها هستن من 5 سالی هست توی استیم هستم و هر وقت قصد خرید بازی اوریجینالی رو دارم فقط به ریویو های استیم نگاه می کنم ریویو های سایت ها به هیچ دردی نمی خوره

اقا بذار اين dlc ويچر منتشر بشه بعد بخر pre order كردى lol :D

لینک به دیدگاه

اقا بذار اين dlc ويچر منتشر بشه بعد بخر pre order كردى lol :D

من فعلا بوجه ی بازی هام ته کشید بتل 1 رو پیش خرید کردم دیگه رفت برای 2 یا 3 ماه دیگه تا قیمتش بیاد پایین بعد

الان هم Mirror's Edge Catalyst هم هست که برام از همشون مهم تر هست البته  اخرین بازی AAA که گرفتم fallout 4 بود و الان بیشتر 6 ماه هست که هیچ بازی AAA رو انجام ندادم ( و دیگه هم کرکی بازی نمی کنم ) من الان بیشتر بازی های مستقل انجام می دم برای من خیلی جالب هستن تا بازی های تکراری AAA 

و ویچر من سیزن پسش رو دارم به شدت منتظر هستم 

لینک به دیدگاه

من فعلا بوجه ی بازی هام ته کشید بتل 1 رو پیش خرید کردم دیگه رفت برای 2 یا 3 ماه دیگه تا قیمتش بیاد پایین بعد

الان هم Mirror's Edge Catalyst هم هست که برام از همشون مهم تر هست البته  اخرین بازی AAA که گرفتم fallout 4 بود و الان بیشتر 6 ماه هست که هیچ بازی AAA رو انجام ندادم ( و دیگه هم کرکی بازی نمی کنم ) من الان بیشتر بازی های مستقل انجام می دم برای من خیلی جالب هستن تا بازی های تکراری AAA 

تایید میکنم ...خصوصا superhot که یکی از بی نظیرترین بازی های تاریخ بشریته !

لینک به دیدگاه

سيزن پس دارى پس! رفتم ديدم كلا يه نفر خريده دى ال سيو اونم تو بودى!

من وايسادم Premium Edition بتل١ بياد پيشخريد كنم. از يه نفرى تاييد دارم كه مياد همين زوديا! ;)

درباره كرك نگرفتن هم ايول. لايك (Y)

لینک به دیدگاه

یه لیست خوب بازی مستقل بدین پس!

اول و اخرش Rocket League

حالا كه بازم شده! http://zoomg.ir/2016/05/14/129907/play-rocket-league-online-google-sanctions/

ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

نمرات بازی منتشر شده یک عنوان متوسط رو به پایین البته هنوز بیشتر نقد ها مونده :متا اسکور 74 تا به این لحظه :

http://gamefa.com/314531/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-doom-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%86/

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

آبروی 280x رو بردن از gtx 660 کمتر فریم گرفته :(

فک کنم درحال مقرون بصرفه ترین کارت ها برای بازی های جدید 960 و 380 باشه :clapping:

لینک به دیدگاه

نمرات بازی منتشر شده یک عنوان متوسط رو به پایین البته هنوز بیشتر نقد ها مونده :متا اسکور 74 تا به این لحظه :

http://gamefa.com/314531/اولین-امتیازات-doom-نویدی-از-یک-بازی-عالی-ن/

74 يعنى متوسط رو به خوب نه بد

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

متاسافانه خیلی بده که موتور این بازی تحت OpenGl هستش و SLI رو پشتیبانی نمیکنه

بتسدا و id software باید در استفاده از این موتور در اینده تجدید نظر کنن....تا قبل از این بازی های ولفنشتاین هم همینگونه بودن و از 2 پردازنده گرافیکی استفاده نمیکردن که بنظرم امروزه دیگه این مورد چیزیه که جای توجیه نداره

لینک به دیدگاه

زیاد دنبال متا نباشین اگه دووم سه رو بازی کردین لذت بردین اینو هم بازی کنید لذت می برین منتقد دنبال شخصیت وداستان می گرده همین دو مورد متا میاره زیر 8  اگه تو بازی دنبال منطق می گردین همین الان دانلود قطع کنید پول وحجم به فنا ندین ولی اگه دلتون واسه یه fps کلاسیک تنگ شده اگه از ولفنشتاین لذت بردین  بزار دروازه جهنم دوباره باز بشه.  بزار خیالتون راحت کنم تا چند سال دیگه همچین fps نمی بنین 

لینک به دیدگاه

بتزدا به نظرم توی این چند بازی ضعیف عمل کرده

fallout 4

doom 4

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این همه تبلیغ کردن پاسکال پاسکال حالا که میبینیم 980ti گرفته 158 فریم تازه پاسکال با نسخه 2.1 نزدیک 200 فریم گرفته پس اونقدر که انتظار داشتیم قوی نبوده همش الکیه فقط انویدیا با تضعیف سری 900 میتونه فروش کنه اونم با درایو هایی که میده

کاملا درسته عزیز، نمیدونم که تا حالا چرا کسی توجه نکرده بود، در ویدیویی هم که ارائه شده بود، 200 فریم شاید چند لحظه بیشتر اتفاق نیوفتاد وتقریبا بیش از 90 درصد ویدیو، فریم بین 150-130 بود، با توجه به بنچمارکهایی که از این بازی بیرون هم اومده، مشخص میکنه که رسما 1080 که در این بازی تست شده، دارای پرفورمنسی در حد یک کارت 980Ti رفرنس و شاید حتی کمتر هستش، چون این 145 و 148 فریم که از این بنچمارکها مشخص هستش، فریم میانگین هستش:

https://www.youtube.com/watch?v=80KheY_8E6s

این هم آپارات که کیفیت پایینی داره:

http://www.aparat.com/v/Z4pt8

این چند اسکرین از اجرای بازی با 1080 واسه دوستانی که از کیفیت بد آپارات، چیزی از فریم متوجه نمیشن :

post-10788-0-17850500-1463422929_thumb.jpgpost-10788-0-00462100-1463422934_thumb.jpgpost-10788-0-99173100-1463422938_thumb.jpgpost-10788-0-73049800-1463422943_thumb.jpgpost-10788-0-50917100-1463422949_thumb.jpg

البته بحث این میمونه که از کدوم مدل 1080 برای این بنچمارک استفاده کردن، که اون رو هم با توجه به اینکه در کنفرانس انویدیا بوده و حتی اسکرینهایی از فرکانس 2.1 گیگاهرتزی کارت بیرون اومده، پس با این حساب کارت با فرکانس بسیار بالا تونسته پرفورمنسی در حد 980ti رفرنس داشته باشه...

یه نکته دیگه ای که هست، این هستش که آیا این بنچمارکهایی که تا الان بیرون اومده با DX11 گرفته شده یا Vulkan، چون حداقل قرار بوده که Vulkan پرفورمنس رو بالاتر ببره...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تست با درایور جدید

44421745394931381240.png44920408225174033136.png

1+

واسه بنده هنوز سوال هستش که چرا هیچکدوم از سایتهای معتبر، بنچمارکی رو واسه این بازی نزدن؟؟؟

حداقل Techpowerup (Nvidia.com) باید یه چیزی میزده تا الان؟؟؟

خیلی مشکوکم، فکر میکنم چون نزدیک به Unveiling هر دو شرکت هستش، هیچ اطلاعاتی رو نمیخوان، بیرون بیاد که به فروشها ضربه بزنه، این برداشت بنده هستش...

بنچمارک کلی از رزولوشن های دیگه نیست؟ منظورم منبعش؟

هنوز سری 290 برای خودش خدایی میکنه... :(

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

1+

واسه بنده هنوز سوال هستش که چرا هیچکدوم از سایتهای معتبر، بنچمارکی رو واسه این بازی نزدن؟؟؟

حداقل Techpowerup (Nvidia.com) باید یه چیزی میزده تا الان؟؟؟

خیلی مشکوکم، فکر میکنم چون نزدیک به Unveiling هر دو شرکت هستش، هیچ اطلاعاتی رو نمیخوان، بیرون بیاد که به فروشها ضربه بزنه، این برداشت بنده هستش...

بنچمارک کلی از رزولوشن های دیگه نیست؟ منظورم منبعش؟

هنوز سری 290 برای خودش خدایی میکنه... :(

چون سايتا بى حوصله تر از اينان كه براي يه هات فيكس دوباره كلى كارتو تست كنن!

بعدم جدا از اون دليل نميشه وقتى يه سايتى بنچمارك بازي اي رو بده بيرون و توش انويديا بهتر باشه سايته پاچه خوار انويدياست اينجورى كه شما نوشتى Nvidia.com!

چون خودمون همه ميدونيم تو يكى دو سال اخير ٩٠٪‏ بازيايي كه تاحالا اومده روي انويديا مساوى/بيشتر از AMD فريم داده جز dx12 ها. پس علنا بگيم سال 2014و 2015 هم پاچه خوار انويديا بودن نه؟ lol =))

حكم بازى فوتبالاي ايرانيه هر وقت تيم حريف ميبره داوره بده.

لینک به دیدگاه

Nano-1-635x357.png

Fury-X-1-635x357.png

عملا هر کی کارت Fury خریده رفته تو پاچش، البته تعدادشون زیاد نیست به طوری که خود AMD هم فهمیده پرچمدار بیخیال شده چسبیده به همون R9 390 و R9 390X چون فروشش در بدترین حالت سه چهار برابر Fury بوده!

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Nano-1-635x357.png

Fury-X-1-635x357.png

عملا هر کی کارت Fury خریده رفته تو پاچش، البته تعدادشون زیاد نیست به طوری که خود AMD هم فهمیده پرچمدار بیخیال شده چسبیده به همون R9 390 و R9 390X چون فروشش در بدترین حالت سه چهار برابر Fury بوده!

@};-

حالا خوبه سری فیوری عرضه به داخل بازارش کم بوده تعدادش محدود بود افراد زیادی به قول شما ضرر نمی کنن ولی وای به حال اون بیچاره هایی که 780ti خرید  (که تعدادشون میلیونیه ) و تازه اون بیچاره هایی که تایتان نسل اول و یا نسخه بلکش رو خریدن که بازم تعدادشون میلیونیه  و الان در90 درصد بازیهای جدید که میاد میبینی کارتشون زیر 970 و بعضا دیده شده زیز 960 قرار گرفته

حالا حداقلش اینه amd برای سری فیوری شعارش 4k بوده و شما تستی پیدا نمیکنی که مثلا 390x در رزولوشن 4k بزنه بالا دست فیوری x ولی این کار ازدست انودیا بر میاد خیلی از تستها در 4k و بازیهای جدید 970 بالاتر از 780ti هست

این بلا رو انودیا با اومدن سری 900 به سر سری 700 اورد والان هم با اومدن سری 1000 دوباره به سر سری 900 میاره

لینک به دیدگاه

حالا خوبه سری فیوری عرضه به داخل بازارش کم بوده تعدادش محدود بود افراد زیادی به قول شما ضرر نمی کنن ولی وای به حال اون بیچاره هایی که 780ti خرید  (که تعدادشون میلیونیه ) و تازه اون بیچاره هایی که تایتان نسل اول و یا نسخه بلکش رو خریدن که بازم تعدادشون میلیونیه  و الان در90 درصد بازیهای جدید که میاد میبینی کارتشون زیر 970 و بعضا دیده شده زیز 960 قرار گرفته

حالا حداقلش اینه amd برای سری فیوری شعارش 4k بوده و شما تستی پیدا نمیکنی که مثلا 390x در رزولوشن 4k بزنه بالا دست فیوری x ولی این کار ازدست انودیا بر میاد خیلی از تستها در 4k و بازیهای جدید 970 بالاتر از 780ti هست

این بلا رو انودیا با اومدن سری 900 به سر سری 700 اورد والان هم با اومدن سری 1000 دوباره به سر سری 900 میاره

اما کو کسی که درس بگیره .

لینک به دیدگاه

دوستان بنچ های 1080 منتشر شد 

قوی تر از 2 تا 980 در sli تازه این مدل رفرنس هست 

vfSzfuFSQ2hCkzi3VcmwYh-650-80.jpg

http://www.pcgamer.com/gtx-1080-review/

توی dx12 هم عالی عمل کرده 

این ویدیو رو ببنید 

https://www.youtube.com/watch?v=2-61Zn4Sb8Q

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

دوستان بنچ های 1080 منتشر شد 

قوی تر از 2 تا 980 در sli تازه این مدل رفرنس هست 

vfSzfuFSQ2hCkzi3VcmwYh-650-80.jpg

http://www.pcgamer.com/gtx-1080-review/

توی dx12 هم عالی عمل کرده 

این ویدیو رو ببنید 

https://www.youtube.com/watch?v=2-61Zn4Sb8Q

مشخص شد دروغگو انویدیا بودیا نه

باز یک بهونه دیگه درمیارن فردا

توهین به هیچ دوست عزیزی نباشه ولی خیلی ها انویدیا رو به بزرگنمایی متهم میکردن

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

مشخص شد دروغگو انویدیا بودیا نه

باز یک بهونه دیگه درمیارن فردا

توهین به هیچ دوست عزیزی نباشه ولی خیلی ها انویدیا رو به بزرگنمایی متهم میکردن

نتایج توی اینترنت پر هست همان طور که انویدیا گفته بود این کارت قوی تر از 2 تا 980 هست تازه این مدل رفرنس هست مدل های غیر رفرنس که به ماند 

درباره ی دما که توی تست doom روی 65 بود باید بگم که اون ویدیو میانگین فرم 140 تا بیشتر نبود و API والکن خیلی وضع خوبی نداره یه بازی دیگه ای هم که فرم کمتری گرفته بود و این موضوع باعث شده بود که کارت لود کامل نشه و روی 65 بماند 

مصرف کارت هم که با توجه به قدرت می بینید 

اینترنت هست کاریش نمی شه کرد دلم برای اینرنت قدیم تنگ شده 

لینک به دیدگاه

بالاخره بنچماركاي رسمى ١٠٨٠ اومد. چند تا نكته :

* كارت در اكثر بازيا تقريبا حدود ٢٠ فريم از TITAN X بيشتر گرفته.

* فريم بازى كم و بيش ٢برابر يه كارت ٩٧٠ هست.

* تو كيفيت 4K نزديك به ٦٠ فريم شده كه ته گيمينگه ديگه.

* موقع ٢٠٠ مگاهرتز اوركلاك ١٠ تا ٢٠٪‏ افزايش كارايي داشته.

اينم بررسى guru3d كه من اين امارو از اونجا گرفتم: http://www.guru3d.com/articles-pages/nvidia-geforce-gtx-1080-review,1.html

در ضمن بنچماركا همه مال نسخه رفرنسه و فقط صفحه اخر چند تا بنچمارك اوركلاك داره. بقيه همش معمولين.

اونايي كه ميگفتن زور بزنه در حد يه ٩٨٠ti عمل كرده..... ديگه نگن. :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...