رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک intel core i5 6600K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان عزیز انجمن لیون کامپیوتر .

بنده این پردازنده و مادربورد ASUS H110M-C را در اختیار دارم می خواستم برای اورکلاک راهنماییم کنید . بنده جستجو که می کردم ، نوشته بود فقط با چیپست سری Z میشه پردازنده های ضریب باز را اورکلاک کرد اما از چند دوست که تحقیق کردم فهمیدم که با سری H هم میشه تا حدودی پردازنده را اورکلاک کرد . بنده ضریب مولتی پلیر را در بایوس افزایش دادم اما فرکانس پردازنده از 3500 مگاهرتز بالاتر نمیره ، تست هم گرفتم با نرم افزار PRIME 95 فرکانس بالا نمیره ، ضریب ثبت شده اما اعمال نمی شود . مشکل از کجاست ؟

post-18367-0-25234800-1463241535_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

@BehzadTak از آقا بهزاد عزیز کمک بگیرید =)

ویرایش شده توسط Parhaam
لینک به دیدگاه

@BehzadTak از آقا بهزاد عزیز کمک بگیرید =)

ممنون .

هم ایشون و هم دیگر عزیزان متخصص در زمینه اورکلاک کمک کنند ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

با سلام ای سی پی یو Intel® Core™ i5-6400 Skylake Processor با این مادربورد 

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboardقابلیت اورکلاک داره ---دوستان اگه میشه کمک کنن

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

لینک به دیدگاه

بنده این پردازنده و مادربورد ASUS H110M-C را در اختیار دارم می خواستم برای اورکلاک راهنماییم کنید . بنده جستجو که می کردم ، نوشته بود فقط با چیپست سری Z میشه پردازنده های ضریب باز را اورکلاک کرد اما از چند دوست که تحقیق کردم فهمیدم که با سری H هم میشه تا حدودی پردازنده را اورکلاک کرد . بنده ضریب مولتی پلیر را در بایوس افزایش دادم اما فرکانس پردازنده از 3500 مگاهرتز بالاتر نمیره ، تست هم گرفتم با نرم افزار PRIME 95 فرکانس بالا نمیره ، ضریب ثبت شده اما اعمال نمی شود . مشکل از کجاست ؟

attachicon.gif1.JPG

اورکلاک CPU شما با اون برد پیشنهاد نمی شه چون اورکردن از روی ضریب با اورکلاک های معمول که با اقزایش فرکانس و ولتاژ هسته انجام می شه متفاوته...روی این برد ها شما نمی تونید ولتاژ بیشتر از 1.2 بدید و برای اورکلاک کردن باید از روی فرکانس بیس این کار رو انجام بدید که خیلی محدود خواهد بود...مگه اینکه CPU شما خیلی Low Voltage باشه...ضمن اینکه اگه از یه کولر ارزون قیمت استفاده می کنید باز هم اورکلاک پیشنهاد نمی شه.چون این سری از CPU ها نسبت به Haswell مصرف و دمای بالاتری دارن.

با سلام ای سی پی یو Intel® Core™ i5-6400 Skylake Processor با این مادربورد 

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboardقابلیت اورکلاک داره ---دوستان اگه میشه کمک کنن

ASUS Z170 Pro Gaming LGA1151 Z170 Mainboard

شما هم CPU تون ضریب بسته هستش و بعید می دونم بتونید اورکلاکش کنید.مگه اینکه بشه با فرکانس پایه حدود 100mghz اورش کنید که ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

attachicon.gif1.JPG

توضیح رو عزیزان دادند.... اما همانطور که دوستان گفتند بهتره از عزیزانی که در این راه دستی بر اتش دارند راهنمایی دقیق تری بگیرید اما تا انجایی که من اطلاع دارم روی سری H اور نمیشه کرد بلکه میشه میزان ضریب  تغییر داد همانند کاری که شما میکنید با مولتی پلیر 

Multiplier *FSB = سرعت پردازنده

به عنوان مثال

اگر Multiplier 20 باشه

سرعت 133 Mhz

سرعت پردازنده میشه ...> 2.66 GHz

لینک به دیدگاه

اورکلاک CPU شما با اون برد پیشنهاد نمی شه چون اورکردن از روی ضریب با اورکلاک های معمول که با اقزایش فرکانس و ولتاژ هسته انجام می شه متفاوته...روی این برد ها شما نمی تونید ولتاژ بیشتر از 1.2 بدید و برای اورکلاک کردن باید از روی فرکانس بیس این کار رو انجام بدید که خیلی محدود خواهد بود...مگه اینکه CPU شما خیلی Low Voltage باشه...ضمن اینکه اگه از یه کولر ارزون قیمت استفاده می کنید باز هم اورکلاک پیشنهاد نمی شه.چون این سری از CPU ها نسبت به Haswell مصرف و دمای بالاتری دارن.

شما هم CPU تون ضریب بسته هستش و بعید می دونم بتونید اورکلاکش کنید.مگه اینکه بشه با فرکانس پایه حدود 100mghz اورش کنید که ارزش نداره.

ممنون ، ولتاژ از یک حدی بالاتر نمیره درسته ، اما غیر از افزایش ضریب و افزایش bclk طریقه اورکلاک دیگری نداریم ، سوال من اینجاست که چرا با اینکه من ضریب را افزایش دادم باز روی 35 قفل شده . کولر هم دیپکول آرچر هستش .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

ممنون ، ولتاژ از یک حدی بالاتر نمیره درسته ، اما غیر از افزایش ضریب و افزایش bclk طریقه اورکلاک دیگری نداریم ، سوال من اینجاست که چرا با اینکه من ضریب را افزایش دادم باز روی 35 قفل شده . کولر هم دیپکول آرچر هستش .

والا من خودم تا حالا با ضریب BCLK  اور نکردم ولی تا جایی که می دونم بین ضریب رم و ضریب CPU و CPU کنترولر باید هماهنگی کامل باشه...باید از کسایی که اور حرفه ای انجام می دن بپرسید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

ببخشید... یعنی ضریب مولتی رو از 35 به عددی بالاتر تغییر دادید ولی در عمل بالاتر نمیره؟ آخه 6600k که فارق از بحث اورکلاک تا 3.9 باید خودش turbo کنه که..

لینک به دیدگاه

ببخشید... یعنی ضریب مولتی رو از 35 به عددی بالاتر تغییر دادید ولی در عمل بالاتر نمیره؟ آخه 6600k که فارق از بحث اورکلاک تا 3.9 باید خودش turbo کنه که..

بله در عکس معلومه ، هم در حالت روشن توربو امتحان کردم و هم در حالت خاموش فرقی نداره ضریب روی 35 قفل شده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام 

تا آنجا که شنیدم بردهای سری H در پلتفرم 1151 دارای امکانات اورکلاک برای سی پی یو نمیباشد ( البته خودم تست نکردم )

در پلتفرمهای قبلی مانند 1150 در بردهای سری H امکان افزایش مولتی وجود داشت و فقط گزینه BCLK فعال نبود ولی ظاهرا در این پلتفرم این امکان وجود ندارد .

حالا اگر برد سری H گیرم اومد و تست کردم و غیر از این بود نتیجه را همینجا اعلام میکنم . 

اصولا در بایوس مادربردها گزینه وجود دارد ولی تغییرات اعمال نمیشود .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سلام 

تا آنجا که شنیدم بردهای سری H در پلتفرم 1151 دارای امکانات اورکلاک برای سی پی یو نمیباشد ( البته خودم تست نکردم )

در پلتفرمهای قبلی مانند 1150 در بردهای سری H امکان افزایش مولتی وجود داشت و فقط گزینه BCLK فعال نبود ولی ظاهرا در این پلتفرم این امکان وجود ندارد .

حالا اگر برد سری H گیرم اومد و تست کردم و غیر از این بود نتیجه را همینجا اعلام میکنم . 

اصولا در بایوس مادربردها گزینه وجود دارد ولی تغییرات اعمال نمیشود .

ممنون بهزاد عزیز .  @};-

من هم از این موضوع متعجب شدم که در نسل قبل در مادربورد های H81 امکان افزایش ضریب مولتی پلیر وجود داشت اما ظاهراً در این سری وجود نداره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...