رفتن به مطلب

راهنمایی بستن سیستم فقط برای وب گردی

Recommended Posts

سلام من  نیاز به یک سیستم دارم که فقط بتونه وصل شه به اینترنت و بدون هنگی و گیر مرورگرهارو تا حدود ده تب همزمان باز کنه...

نکته ای که بسیار مهمه میخوام اینکار با کمترین مصرف برق انجام بشه چون 24 ساعته باید روشن باتشه

لطفا معرفی کنید بودجه هم زیاد مهم نیست ولی هرچی کمتر بهتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین مورد واسه شما خرید مینی کیس هستش که قیمتهای حدودی 300 الی 400 دارن

لینک به دیدگاه

بهترین مورد واسه شما خرید مینی کیس هستش که قیمتهای حدودی 300 الی 400 دارن

مینی کیس؟ چرا مینی کیس؟؟

!Dictator!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه فقط برای وب گردی قصد خرید سیستم دارین یه سیستم کارکرده سوکت 775 هم نیاز شما را به خوبی برآورده میکنه

همچنین میتونین از مینی کیس های hp ویا dell که در بازار موجودن و آداپتور دارن و برای استفاده 24 ساعته طراحی شدن هم استفاده کنین

hp-compaq-elite-8000-usdt-253-1422461884

لینک به دیدگاه

این مینی کیس هارو من برسی کردم جالب بود،روی ایناهم میشه فتوشاپ یا ویژوال استادیو رو نصب کرد؟؟؟

مینی کیس؟ چرا مینی کیس؟؟

!Dictator!

پس چی؟؟چیزی بهتر سراغ دارید؟

لینک به دیدگاه

شما اگه ميخواى هزارتا تب رو راحت باز كنى بايد سيستمى بگيرى كه حتما در سريعترين حالت باشه

اس اس دى واجبه + ساده ترين بورد از سوكت 1151 هم كفايت ميكنه + رمش ddr4 باشه نه اين مدلهايى كه ddr3 هستن

لینک به دیدگاه

درود

یه حد وسطی برای بودجتون تعیین کنید تا بشه راهنمایتون کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

این مینی کیس هارو من برسی کردم جالب بود،روی ایناهم میشه فتوشاپ یا ویژوال استادیو رو نصب کرد؟؟؟

پس چی؟؟چیزی بهتر سراغ دارید؟

واسه وب گردی مینی کیس کافیه ، شما مدل dell 780 یا hp بود بگرد 4 گیگ رم ddr3

cpu e8400 3m cash داره ، خوبه و نیاز شما را کامل برطرف میکنه ، دوستم گیم نت داره از اینا گرفته  و یه گرافیک 630 انداخته روشون دارن گیم میزنن ، وبگردی که با سیستم داغون میشه انجام داد ،

ترجیحا ، هارد مینی کیس رو با هاردهای ساتا 3 7200 دور تعویض کنید که از نهایت سرعت لذت ببرید .

خرید سیستم نو و بخصوص اسکای لیک خرج اضافست که بالای 1.5 میلیون باید پیاده بشین

من سیستم 12 سال پیش که ddr1 هستش واسه وبگردی استفاده میکنم بودن هیچ مشکلی اونم با سی پی یو و هارد و رم قدیمی و داغون ، این مینی کیس حکم 980ti مقابل 760 داره

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

cpu e8400 3m cash داره ، خوبه و نیاز شما را کامل برطرف میکنه ،

دوست عزیز Core 2 Duo E8400 دارای 6 مگ کش هست

اکثر این مینی کیس ها سی پی یو E8400 دارن که سی پی یو خوبیه

لینک به دیدگاه

برای هزارتا تب باز کردن رم زیاد نیاز داری چون اکثر مرورگرایی که معروف شدن تمام تبهارو داخل رم نگه میدارن و یه اس اس دی هم نیاز دارید

نیازی به گرافیک نیست

پاور و کیس ارزونترین . کیس دست دوم دونه 10 نومن هست تو مغازه های دست دوم فروشی پاورم یه دست دوم گرین از اقای شعبانی بگیر

یه اس اس دی 120 گیگ سامسونگ evo بگیر حتما که اینم تاثیر زیادی توی باز کردن تعداد صفخات زیاد و سوئیچ کردن بینشون داره

مین h81  و سی پی یو G3240 یا G3260

رم دوتا 4 گیگ

البته اگه واقعا بخوای خیلی زیاد تب باز کنی و منظورت از هزارتا ده بیستا نباشه که همین مینی کیسا کارتو راحت را میندازه یا یدونه لپتاپ دست دوم زپرتی با قیمت سیصد چهارصد که دیگه مانیتورم نخوای و راحت همه جا ببری با خودت و از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشی

تو سایت دیوار زیاد اینجور لپتاپا

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

درود هزینه ش تقریبا 400 تومن میشه

مادربورد گیگابایت یا ایسوس 775 DDR3

پردازنده E8400

گرافیک 1G 128Bit DDR3

رم 4G DDR3

هارد 320G

پاور گرین 380W

لینک به دیدگاه

شما تا هزینه مشخص نکنی دوستان نمیدونن و نمیتونن کمکی بکنن به سیستمی که در ذهن شماس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز Core 2 Duo E8400 دارای 6 مگ کش هست

اکثر این مینی کیس ها سی پی یو E8400 دارن که سی پی یو خوبیه

درسته اشتباه از من بود دارای 6 مگ کش هستش با یه سی پی یو دیگه اشتباه گرفته بودم :)

شما تا هزینه مشخص نکنی دوستان نمیدونن و نمیتونن کمکی بکنن به سیستمی که در ذهن شماس

میخوان با حداقل هزینه کارشون راه بیوفته ، بهترینش همینی که من پیشنهاد دادم

استارتر عزیز میتونن تو انجمن پرشین تولز بگردن اونجا پیدا میشه

و توجه کنن که با این مینی کیس ها دوستم داره گیم نت میگردونه ، چند تا تب مرورگر که چیزی نیست مقابلش

موفق باشید

لینک به دیدگاه

واسه وب گردی مینی کیس کافیه ، شما مدل dell 780 یا hp بود بگرد 4 گیگ رم ddr3

cpu e8400 3m cash داره ، خوبه و نیاز شما را کامل برطرف میکنه ، دوستم گیم نت داره از اینا گرفته  و یه گرافیک 630 انداخته روشون دارن گیم میزنن ، وبگردی که با سیستم داغون میشه انجام داد ،

ترجیحا ، هارد مینی کیس رو با هاردهای ساتا 3 7200 دور تعویض کنید که از نهایت سرعت لذت ببرید .

خرید سیستم نو و بخصوص اسکای لیک خرج اضافست که بالای 1.5 میلیون باید پیاده بشین

من سیستم 12 سال پیش که ddr1 هستش واسه وبگردی استفاده میکنم بودن هیچ مشکلی اونم با سی پی یو و هارد و رم قدیمی و داغون ، این مینی کیس حکم 980ti مقابل 760 داره

درود

پیشنهاد دوست گرامی Starkiller متین هست.  مینی‌کیسهای dell,hp,lenovo که توی بازار ما هستند قیمت بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ دارند و نهایتا افزودن ssd لازم دارند. بهتره از جایی بخری که قطعه‌ها حتی‌الامکان اصلی باشند. هارد البته تعویضی باشه مهم نیست. توی p.t چند تا فروشنده هستند که با پیکربندی‌های گوناگون می‌فروشند. کاربر troy هم توی همین انجمن چند تایی داشت.

لینک به دیدگاه

مینی کیس نو که جواب گوی کارم باشه حدود 300 گیرم میاد؟؟

برای هزارتا تب باز کردن رم زیاد نیاز داری چون اکثر مرورگرایی که معروف شدن تمام تبهارو داخل رم نگه میدارن و یه اس اس دی هم نیاز دارید

نیازی به گرافیک نیست

پاور و کیس ارزونترین . کیس دست دوم دونه 10 نومن هست تو مغازه های دست دوم فروشی پاورم یه دست دوم گرین از اقای شعبانی بگیر

یه اس اس دی 120 گیگ سامسونگ evo بگیر حتما که اینم تاثیر زیادی توی باز کردن تعداد صفخات زیاد و سوئیچ کردن بینشون داره

مین h81  و سی پی یو G3240 یا G3260

رم دوتا 4 گیگ

البته اگه واقعا بخوای خیلی زیاد تب باز کنی و منظورت از هزارتا ده بیستا نباشه که همین مینی کیسا کارتو راحت را میندازه یا یدونه لپتاپ دست دوم زپرتی با قیمت سیصد چهارصد که دیگه مانیتورم نخوای و راحت همه جا ببری با خودت و از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشی

تو سایت دیوار زیاد اینجور لپتاپا

بله نهایتش20 تا تب همزمان

لینک به دیدگاه

مینی کیس نو که جواب گوی کارم باشه حدود 300 گیرم میاد؟؟

بله نهایتش20 تا تب همزمان

سلام

مینی کیس نو فکر نکنم با این قیمت پیدا بشه

ولی کارکرده فراوان در بازار موجوده ترجیحا از برند Dell و یا HP بگیرین و از فروشنده هایی بخرین که کیس را تا چند ماه گارانتی میکنن ...

لینک به دیدگاه

سلام

مینی کیس نو فکر نکنم با این قیمت پیدا بشه

ولی کارکرده فراوان در بازار موجوده ترجیحا از برند Dell و یا HP بگیرین و از فروشنده هایی بخرین که کیس را تا چند ماه گارانتی میکنن ...

میشه چندتا معرفی کنید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...