رفتن به مطلب

::::.. فـــــــــــروش فـــــوق العــــــــــــاده XFX Radeon 6950 ..:::

Reza-sony
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یکعدد گیگابایت 5870 برد مرجع گارانتی تا 2013

قصد تعویض با کارت شما رو دارم، لطفا شرایطتون رو برام پ خ کنید

متشکرم @};-

لینک به دیدگاه

قیمتتو بگو

کمی دقت کنید تو پست اول قیمت رو گفتم .

یکعدد گیگابایت 5870 برد مرجع گارانتی تا 2013

قصد تعویض با کارت شما رو دارم، لطفا شرایطتون رو برام پ خ کنید

متشکرم @};-

ما که تو پی ام با هم صحبت کردیم ، به نتیجه نرسیدیم .

بازم ممنون از پستتون .

ویرایش شده توسط Reza-sony
لینک به دیدگاه

کمی دقت کنید تو پست اول قیمت رو گفتم .

ما که تو پی ام با هم صحبت کردیم ، به نتیجه نرسیدیم .

بازم ممنون از پستتون .

450 که قیمت بازاریشم بالا تره البته مالته اختیارشو داری من اخرش 400 میخام اگر پا بودی در خدمتم

لینک به دیدگاه

شما هم اونی که رو سیستمت هست انلاک کردی در ضمن من قصد ندارم جنس شما رو خراب کنم اینم یکی از اشنا ها بهم داد توی بازار دیگه اصلا گیر نمیاد 6950 میگن متوقف شده پس هر کی کارت اقا رضا رو بخره برد کرده

لینک به دیدگاه

شما هم اونی که رو سیستمت هست انلاک کردی در ضمن من قصد ندارم جنس شما رو خراب کنم اینم یکی از اشنا ها بهم داد توی بازار دیگه اصلا گیر نمیاد 6950 میگن متوقف شده پس هر کی کارت اقا رضا رو بخره برد کرده

فقط تولید سری اول 6950 آنلاک میشد (فرقی نمیکنه ، همه برندها آنلاک میشه) . بعدش که AMD دید همه رفتن 6950 خریدن ، دیگه با این وضع کسی 6970 نمیخره ، تولید 6950 رو حدود یکماه متوقف کرد و PCB با Design جدید رو تولید کرد که دیگه آنلاک نمیشه .

بله آنلاک شده. این کارت از سری اول هست که راحت آنلاک میشه . من از این کارت سه تا داشتم ، یکیش رو خودم برداشتم ، یکیش رو دادم به دوستم . جفتش رو هم آنلاک کردم ، بدون هیچ مشکلی کار میکنه . میتونم 100% تضمین کنم که این یکی هم که برای فروش گذاشتم آنلاک میشه .

یه چیز جالب درباره برند XFx بگم ، من با چند برند مختلف 6950 کار کردم ، تنها برندی که دیدم وقتی آنلاکش میکنی ، احتیاجی نیست فرکانس مموری رو کم کنی ، همین xfx بود . فکر کنم چیپهایی که تو 6970 کار شده ، تو 6950 xfx هم از همین چیپها استفاده شده . فرکانس دیفالت 6970 = 1375 Mhz و فرکانس دیفالت 6950 = 1250 MHz هست .

اگه تا اینور عید هم فروش نره ، احتمالا بیخیال فروشش میشم ، کراس فایر میکنم با اون یکی ;) کرایسیس 2 میزنیم حالشو میبریم :) . (با توجه به اینکه دیگه سری جدید ها هم آنلاک نمیشه)

ویرایش شده توسط Reza-sony
لینک به دیدگاه

منم این msi که گرفتم انلاک شده فرکانسشم کم نکردم اینقدر مترو بازی کردم ترکیدم کراس کنی که خیلی خفن میشه اره حرفت دقیقا درسته تو بازار رضا و ایرانیان اصلا نبود همشون میگفتن بعد از عید که عمرا سری جدیدا انلاک شه

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...