رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد انتقال هارد از یک PC به PC دیگر (به صورت روزانه)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من توی شرکتم یک PC دارم که کارهای شرکت رو با اون انجام میدم اما معمولا کارهام طوری هست که باید ادامه کارهامو توی PC خونه هم انجام بدم

و یک مشکلی که هست ممکنه به هر یک از فایل های روی هارد نیاز داشته باشم (اینطور نیست که از پروژه بک آپ بگیرم ببریم خونه و ...)

برای همین میخواستم یک راه حلی پیشنهاد بدین که بتونم کل هاردهای کامپیوتر اصلی رو در آرم و انتقال بدم روی PC خونه و توی خونه عین همون ویندوز و ... بالا بیاد (این روند رو باید هر روز که میرم خونه تکرار کنم)

چنین چیزی امکان پذیر هست؟ با توجه به اینکه قطعات از نوع های مختلف روی PC ها قرار دارن و نیاز به درایورهای مختلف دارن؟

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اونطوری که بنده متوجه شدم، شما احتیاج به همون ویندوزی دارید که با اون کار میکنید، خوب اگه درست گفته باشم، فقط در یک حالت همونطور که خودتون هم گفتید، امکان استفاده یک ویندوز برای هر دو سیستم وجود داره، سخت افزار کاملا یکسانی داشته باشن، تازه اون هم بعضی وقت ها مشکل پیدا میکنه که زیاد جدی نیست...

اما یه راه میشه پیشنهاد داد و اون هم استفاده TeamClient یا یه چیزی شبیه این هستش که از تو خونه بتونید دسترسی داشته باشید به سیستم تو شرکت از طریق اینترنت، در غیر اینصورت که چیزی به ذهن بنده نمیرسه...

لینک به دیدگاه

بله به نظر من اسون ترین راه استفاده ریموت هست

ولی امکان هک شدن وجود داره و سیستم باید روشن باشه و به اینترنت هم وصل باشه

لینک به دیدگاه

بله به نظر من اسون ترین راه استفاده ریموت هست

ولی امکان هک شدن وجود داره و سیستم باید روشن باشه و به اینترنت هم وصل باشه

بله متاسفانه من این تجربه رو دارم

قبلا از team viewer استفاده میکردم که متاسفانه هک شد (نمی دونم چطوری) و یک دزدی اومد و تمامی فایل ها رو انکد کرد و برای دیکد کردنشون 1.5 بیتکوین خواست که مجبور شدم بدم

برای همین چشمم ترسیده از ریموت و همیشه مودم رو خاموش میکنم بعد از تعطیلی شرکت

لینک به دیدگاه

درود

اگر ویندوز 8 و بالاتر داری با پاراگون گزینه migrate os سیستم عامل و برنامه ها رو می تونی منتقل کنی به هارد دیگه و معمولا روی رایانه ی دیگه بالا می آد.

برای دیتا می تونی از نرم افزارهای synchronizer استفاده کنی، مثل vice versa یا flexible synch.

اینها دو تا پارتیشن رو مقایسه می کنند و تغییرات اولی رو روی دومی اعمال می کنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...