رفتن به مطلب

خرید سیستم تا 6 میلیون

Recommended Posts

سلام خدمت کارابرن عزیز

یکی از رفقام می خواد سیستم تا 6 میلیون برای کارهای اتوکد و 3dmax بخره و بازی نمی کنه اصلا و حالا چی بخره به نظرتون؟و یا خیلیه برای کار با اتوکد و 3dmax و اصلا لازم نیست؟

هاردهم براش مهمه با ظریفت 6 یا 8 خوبشون می خواد و آیا cpu هشت هسته ای هم داریم؟چون هی می گفت منم گفتم نداریم :D

ممنون

موفق باشین :x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام خدمت کارابرن عزیز

یکی از رفقام می خواد سیستم تا 6 میلیون برای کارهای اتوکد و 3dmax بخره و بازی نمی کنه اصلا و حالا چی بخره به نظرتون؟و یا خیلیه برای کار با اتوکد و 3dmax و اصلا لازم نیست؟

هاردهم براش مهمه با ظریفت 6 یا 8 خوبشون می خواد و آیا cpu هشت هسته ای هم داریم؟چون هی می گفت منم گفتم نداریم :D

ممنون

cpu هشت هسته ای هم داریم

12 هم داریم

24 هسته ای هم داریم .

لینک به دیدگاه

باقی موارد رو سایر دوستان جواب میدن

اما این CPU هشت (واقعی) هسته ای برای مثال !:

Intel® Core™ i7-5960X

ویرایش شده توسط rn4j1m1
لینک به دیدگاه

cpu هشت هسته ای هم داریم

12 هم داریم

24 هسته ای هم داریم .

سلام تو ایران فکر کنم تا هم 4 هسته اش باشه تو لیون هم 4 هسته داره

ممنونم داداش :x

باقی موارد رو سایر دوستان جواب میدن

اما این CPU هشت (واقعی) هسته ای برای مثال !:

Intel® Core™ i7-5960X

ممنن داداش @};-

لینک به دیدگاه

سلام تو ایران فکر کنم تا هم 4 هسته اش باشه تو لیون هم 4 هسته داره

ممنونم داداش :x

ممنن داداش @};-

fx 8350 موجوده و 8 هسته ای هست .

سری fx 8000 و fx 9000 همه 8 هسته ای هستند.

AMD Opteron هم در تعداد هسته حالب هستند .

اینتل هم که هم با تعداد هسته فیزیکی و هم با تعداد هسته مجازی به راحتی مدلهای 8 هسته ای و بالاترش گیر میاد .

هسته ها رو ول کن .

عکسای من رو تائید کن بره !!!!!!!!!!!!!!!!

http://cpuboss.com/cpu/AMD-Opteron-6380

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام خدمت کارابرن عزیز

ممنون

DeepCool DQ750ST 80Plus Gold PSU

RaidMax SCORPIO V Case

GIGABYTE R9 380X G1 Gaming WF 2X OC 4GB GDDR5

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4 Ram

WD Blue 4TB 64MB Buffer HDD * 2

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

GIGABYTE X99P-SLI LGA2011-3 X99 Mainboard

DeepCool Gamer Storm Maelstrom 240T AiO Liquid CPU Cooler

مجموع قیمت

6.060میلیون تومان

برای کاهش هزینه پیشنهاد میشه گرافیک رو از این مدل یا در این سری در بازارچه تهیه کنید تا هزینه کم بشه

با توجه به پر بودن بازارچه هم اکنون مدل های خوبی رو میتونید با قیمت های مناسب پیدا کنید

پ.ن پیشنهاد میشه هارد رو یک عدد 2 ترا یا 4 ترا تهیه کنید و برای ارشیو از هارد های اکسترنال استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

DeepCool DQ750ST 80Plus Gold PSU

RaidMax SCORPIO V Case

GIGABYTE R9 380X G1 Gaming WF 2X OC 4GB GDDR5

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

Geil SUPER LUCE 16GB 8GBx2 3200Mhz CL16 DDR4 Ram

WD Blue 4TB 64MB Buffer HDD * 2

Intel® Core i7-5820K Haswell-E Processor

GIGABYTE X99P-SLI LGA2011-3 X99 Mainboard

DeepCool Gamer Storm Maelstrom 240T AiO Liquid CPU Cooler

مجموع قیمت

6.060میلیون تومان

برای کاهش هزینه پیشنهاد میشه گرافیک رو از این مدل یا در این سری در بازارچه تهیه کنید تا هزینه کم بشه

با توجه به پر بودن بازارچه هم اکنون مدل های خوبی رو میتونید با قیمت های مناسب پیدا کنید

پ.ن پیشنهاد میشه هارد رو یک عدد 2 ترا یا 4 ترا تهیه کنید و برای ارشیو از هارد های اکسترنال استفاده کنید.

سلام و تشکر داداش

راستی کارت گرافیک ازش پرسیدم میگه انودیا باشه

و دی وی دی رایترم نیازه نداره داداش

ازت ممنونم برای کمکت :x

لینک به دیدگاه

کارت به نظرم سری کوادرو بگیره بهتره. انویدیا وضعیتش جالب نیس همون amd بچسبه بهتره باز مونده به سلیقه.

لینک به دیدگاه

حالا كه براى كار ميخواد نه بازى بهتره سمت x99 باشى و سمت چيز ديگه نرى...

لینک به دیدگاه

به نظرم صبر کنه سری برادول ای بیاد بازار

همچنین گرافیک 1070 بیاد الان گرافیک قوی خریدن اشتباه محظه

بعد اینکه برای تری دی مکس و کارهای گرافیکی رم ۳۲ ییشنهاد میشه

در کل نظر من رو اینه

GIGABYTE X99P-SLI LGA2011-3 یا GIGABYTE X99-UD4 LGA2011-3 X99 Mainboard

Intel Core i7 6800k هنوز وارد بازار ایران نشده یه جورایی نسل جدید 5820k هست

Gskill Ripjaws V 32GB 8GBx4 3000Mhz CL15 DDR4

nvidia 1070 که این کلا وارد بازار نشده

WD Blue 2TB

Samsung 850 EVO 250GB

DeepCool DUKASE

Cooler Master V750 80Plus Gold Full Modular PSU 

DeepCool GAMER STORM Maelstrom 240 یا مدل کاپیتان

لینک به دیدگاه

سلام و تشکر داداش

راستی کارت گرافیک ازش پرسیدم میگه انودیا باشه

و دی وی دی رایترم نیازه نداره داداش

ازت ممنونم برای کمکت :x

خواهش میکنم

در خصوص گرافیک دوستان درست میگن برای رندرینگ و کارهای طراحی  سری گرافیک های Quadro پیشنهاد میشه اما از اونجایی که تو این رنج قیمت چیز جالبی که کارایی خوبی داشته باشه پیدا نمیشه بهترین گزینه یک کارت High-end هست

در خصوص انویدیا هم که در بازارچه پرشده از این کارت ها با قیمت های مناسب ...پیشنهاد من تهیه کارت گرافیک به صورت دست دوم هست

لینک به دیدگاه

بچه ها تا اونجایی که بهش گفتم این سیستم 6 میلیون می چسبه برای بازی ولی اون برای کارش می خواد و برای اتوکد و 3dmax که من گفتم با سیستم متوسط کارت راه میافته ولی گوش نمیده و فکر کنم سی جدید گرافیک به دردش نخوره فقط یک چیز کارش راه بیاندازه :D (قرار که نیست بازی کنه حالا صبر کنه جدیدا بیاد :D )اگه خودم 6 میلیون داشتم صد در صد صبر می کردم :D

حالا بجه ها سیستم 1.گرافیک انودیا 2.پاور گرین یا بهتر از اون 3.دی وی دی رام نیاز نداره 4. کیس خوبه 5. cpu خوب هسته اش فرقی نداره چون دیدم 8 و 6 هسته ای خیلی براش گرونه

ممنون از همگی :x

لینک به دیدگاه

بچه ها تا اونجایی که بهش گفتم این سیستم 6 میلیون می چسبه برای بازی ولی اون برای کارش می خواد و برای اتوکد و 3dmax که من گفتم با سیستم متوسط کارت راه میافته ولی گوش نمیده و فکر کنم سی جدید گرافیک به دردش نخوره فقط یک چیز کارش راه بیاندازه :D (قرار که نیست بازی کنه حالا صبر کنه جدیدا بیاد :D )اگه خودم 6 میلیون داشتم صد در صد صبر می کردم :D

حالا بجه ها سیستم 1.گرافیک انودیا 2.پاور گرین یا بهتر از اون 3.دی وی دی رام نیاز نداره 4. کیس خوبه 5. cpu خوب هسته اش فرقی نداره چون دیدم 8 و 6 هسته ای خیلی براش گرونه

ممنون از همگی :x

من به شخصه گیج شدم :D :wacko:

بودجشون تغییر کرده و می خان کمتر هزینه کنن؟ ^_^

لینک به دیدگاه

۱.گرافیک تو رندرینگ بهتر از سی پی یو عمل میکنه

و۲. passmark اگه گرافیک قوی نباشه تو صحنه های رندرینگ با لگ مواجه میشین مخصوصا برای لودش (البته صحنه های سنگین)

و سری پاسکال تو رندرینگ بهتر از سری های قبل عمل میکنه در کل یه نگاه به بنچمارکا بندازین میفهمین(۱۰۷۰ از تایتان ایکس یکمی قوی تره)

در کل بهترین کار صبر کردن و خرید پاسکال هستش شما حتی با 5960x هم نمیتونین به کیفیت رندر و زمان کمتر رندر 1070 برسین

لینک به دیدگاه

من به شخصه گیج شدم :D :wacko:

بودجشون تغییر کرده و می خان کمتر هزینه کنن؟ ^_^

نه حرف های که خودم بهش زدم :D که برای همیچین کاری نمی خواد زیاد هزینه کنه و بقیشو نگه داره :D

۱.گرافیک تو رندرینگ بهتر از سی پی یو عمل میکنه

و۲. passmark اگه گرافیک قوی نباشه تو صحنه های رندرینگ با لگ مواجه میشین مخصوصا برای لودش (البته صحنه های سنگین)

و سری پاسکال تو رندرینگ بهتر از سری های قبل عمل میکنه در کل یه نگاه به بنچمارکا بندازین میفهمین(۱۰۷۰ از تایتان ایکس یکمی قوی تره)

در کل بهترین کار صبر کردن و خرید پاسکال هستش شما حتی با 5960x هم نمیتونین به کیفیت رندر و زمان کمتر رندر 1070 برسین

یعنی شما میگید صبر کنه تا گرافیک پاسکال جدید انودیا بیاد ولی خیلی باید گرون باشه :D

لینک به دیدگاه

اینم اضافه کنم کارهای 3dmax و اتوکد در سطح نقشه کشی ساختمان است و 3d اون بوسیله 3dmax و تو سطح بالا و همین و نقشه کشی ایشون رشتشون معماری هست

ممنون :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...