رفتن به مطلب

Recommended Posts

سیستم گیمینگ
مودینگ شده توسط لیون کامپیوتر

برای گیم(بازی) و رندر گیری

1kij1uvnhretziu4cozr.jpg
6nx8el44bsc5o6ba14.jpg

mv08qto2brheq7ff2e7.jpg

a58ujdirkoslkn9e40o.jpg

h1a5c2dlubznf0aq2y.jpg

qh0b16weiewcz7ahxl.jpg

1b5o7wyn892bg5arld6.jpg

orcn760pchy15g8v1gs.jpg

مشخصات:

CPU: i5 6600K
RAM: Trident z 16GB 3000 Mhz (8GB
× 2)
VGA:ZOTAC  GTX 980 AMP
MainBoard: msi Z170A GAMING M7
FANCPU: GREEN GLACIER 240

POWER:COOLER MASTER B700 PLUS
CASE: Bitfenix Pandora ATX core
4× FAN CASE:CORSAIR SP120 High Performance
SSD:SAMSUNG 850EVO 120GB
H.D.D:WD BLUE 1TB 64MB
Cable: Bitfenix alchemy sleeved 

Modding Team: Lion Computer

سیستم به صورت آکبند و تمامی قطعات دارای گارانتی می باشند
لازم به ذکر است که قیمت کیس 5.800.000
(پنج میلیون هشتصد هزار تومان) می باشد.

ویرایش شده توسط pouya lion
لینک به دیدگاه

ببخشید از روی کنجکاوی میپرسم، نقش اون ماشین توی کیس چیه؟ اونم فروشی هس؟

لینک به دیدگاه

این کیس اسمبل شده؟یا باید سفارش داد؟

سلام دوست من،

این کیس توسط لیون کامپیوتر اسمبل،و برای فروش گذاشته شده،اگر شما سیستم یا مشخصات دیگه ای در نظر دارید،قطعات رو سفارش که دادید مودینگ هم به لیست اضافه میکنید و روی سیستم شما اجرا میشه،

بد نیست که بگم مودینگ روی سیستم کارکرده شما هم اجرا میشه،

بازم اگه سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

هزینه مودینگ چنده

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk

برای این کیس ۳۰۰هزار تومان هزینه مودینگ گذاشته شده
لینک به دیدگاه

سلام سوال دارم درباره سیستم گیمینگ یعنی فووول گیمینگ.میخواستم هزینه این سیستم که من سفارش میخوام بدم چقدر میشه با مودینگ و طراحی.بورد چیپست x99 msi gameng g1

Cpu پیشنهادی از سمت شما چون من خیلی سعبپی کردم بهترین پردازنده رو پیدا کنم برای کاربری فول گیمنگ میخوام پردازنده رو شما بگید با توجه به کارت های گرافیگ sli gtx 980ti

کارت گرافیک ۲ عدد کارت گرافیک gtx 980ti به صورت sli

Power پیشنهاد شما

ذخیره ساز دو عدد ssd یک عدد 1t و ssd بهدی ۵۱۲g

رم ۳۲ گیگ به انتخاب و پیشنهاد شما فقط ۳۲g

گیس حتمااا سوپر فول تاور

قسمت مهم واسه من سیستم خنک کننده هستش در این قسمت هم پیشنهاد شما ولی در این قسمت با سخاوت کامل پیشنهاد کنید چون میخوام جلوه کیس فول باشه

این سفارش من به صورت فول باید باشه.من پولدار نیستم ولی برای سیستم فول گیمینگ بودجه خاصی مد نظرم نیست فقط اینو بگم قطعاتی که انتخابش رو به عهده شما گذاشتم فاکتور قیمت رو در نظر نگیرید فقط کیفیت و سرعت در گیمینگ مهم هست برام

در اخر میخوام قیمت تقریبی این سیستم با مودینگ فوووول در کیس سوپر فول تاور که برندش مهم نیس فقط سوپر فول تاور باشه چند تموم میشه لطفا راهنمایی کنید سایت پیشرو لیون کامپیوتر ممنون ازت؟؟

سلام سوال دارم درباره سیستم گیمینگ یعنی فووول گیمینگ.میخواستم هزینه این سیستم که من سفارش میخوام بدم چقدر میشه با مودینگ و طراحی.بورد چیپست x99 msi gameng g1

Cpu پیشنهادی از سمت شما چون من خیلی سعبپی کردم بهترین پردازنده رو پیدا کنم برای کاربری فول گیمنگ میخوام پردازنده رو شما بگید با توجه به کارت های گرافیگ sli gtx 980ti

Power پیشنهاد شما

گیس حتمااا سوپر فول تاور

قسمت مهم واسه من سیستم خنک کننده هستش در این قسمت هم پیشنهاد شما ولی در این قسمت با سخاوت کامل پیشنهاد کنید چون میخوام جلوه کیس فول باشه

این سفارش من به صورت فول باید باشه.من پولدار نیستم ولی برای سیستم فول گیمینگ بودجه خاصی مد نظرم نیست فقط اینو بگم قطعاتی که انتخابش رو به عهده شما گذاشتم فاکتور قیمت رو در نظر نگیرید فقط کیفیت و سرعت در گیمینگ مهم هست برام

در اخر میخوام قیمت تقریبی این سیستم با مودینگ فوووول در کیس سوپر فول تاور که برندش مهم نیس فقط سوپر فول تاور باشه چند تموم میشه لطفا راهنمایی کنید سایت پیشرو لیون کامپیوتر ممنون ازت؟؟

لینک به دیدگاه

Power پیشنهاد شما

گیس حتمااا سوپر فول تاور

در اخر میخوام قیمت تقریبی این سیستم با مودینگ فوووول در کیس سوپر فول تاور که برندش مهم نیس فقط سوپر فول تاور باشه چند تموم میشه لطفا راهنمایی کنید سایت پیشرو لیون کامپیوتر ممنون ازت؟؟سلام سوال دارم درباره سیستم گیمینگ یعنی فووول گیمینگ.میخواستم هزینه این سیستم که من سفارش میخوام بدم چقدر میشه با مودینگ و طراحی.بورد چیپست x99 msi gameng g1

Power پیشنهاد شما

گیس حتمااا سوپر فول تاور

برادر من اين سيستم فووول گيمينگي كه شما ميگي نيازي به چيپست x99 نداره يا 32gb رم تنها قطعاتي كه تو پرفومنس تاثير دارن گرافيك و cpu كه تازه بازم نيازي به cpu سري اكستريم نيست چؤن تفاوتي نداره با سري sky leak رم هم هشت گيگ بيشتر نميخاد ولي شونزده هم بندازي خوبه در كل شما يه سيستم عادي بخر نه اينكه الكي پولتو دور بريزي براي هيچي در ضمن بوردي به نام msi x99 gaming g1 وجود نداره احتمالا منظورتون gigabyte g1 بوده
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان کیس فوق فروخته شد
لازم به توضیح است که مودینگ کردن ونصب بلک لایت بروی هر سیستم و کیس های مختلف قابل اجرا میباشد
در صورت داشتن سیستم تغییر ظاهر و مودینگ آن امکان پذیر بوده 
و هر سوالی اگه برای دوستان پیش اومد بگید تا راهنمایی کنیم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام اگه بخواین ماد dovahkiin انجام بدید هزینش چقدر میشه

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/case/3567-moding-case-predator-x9

لینک به دیدگاه

سلام اگه بخواین ماد dovahkiin انجام بدید هزینش چقدر میشه

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/case/3567-moding-case-predator-x9

پیام داده شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...