رفتن به مطلب

نگاهی به قدرت r9 480 در 3dmark

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دستت درد نکنه اما بنظرم تکراریه قبلا گذاشتن دوستان تو بخش های مربوط به amd ...  :-?  :D

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه اما بنظرم تکراریه قبلا گذاشتن دوستان تو بخش های مربوط به amd ...  :-?  :D

اا کی گذاشتن؟؟

من امروز دیدم

لینک به دیدگاه

خوب با این حساب اگر قیمت خوبی داشته باشه خرید 1080 رفته رفته غیر منطقی میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=57490&p=726907

بفرما امروز باز یکی از دوستان تکرار گذاشته وگرنه این پست چند روز پیشه گذاشتن...  ^_^

لینک به دیدگاه

حالا مهم هم نیست که چندبار گذاشتن .

مهم اینه که AMD برنامه های خوبی داره .

1080 یک کارت تمام عیاره . یک عجوبه هست .

از نظر پرفورمنس و فریم واقعا عالی عمل کرده .

این کارت رو به خاطر زحمات انویدیا و رقابتش با AMD داریم . به عننوان یک pc گیمیر این کارتیه که بهش افتخار میکنم .

اگر 1080 رو مسی در فوتبال در نظر بگیریم میفهمیم که کارتهایی که دارن باهاش رقابت میکنن چه کار سخت و البته بزرگی رو دارن انجام میدن .

انتظارات از کارت 1080 بالا بود اما این کارت تا این جا به خوب از پس انتظارات بر اومده . برای اولین باره که توی چند سال اخیر با فناوری روبه رو میشم که حتی از سطح انتظارات هم بالاتره .

AMD بازهم میتونه رقابت دیدنی با انویدیا داشته باشه و این جای خوشحالیه چون کیفیت نسل بعد رو هم تضمین میکنه .

لینک به دیدگاه

حالا مهم هم نیست که چندبار گذاشتن .

مهم اینه که AMD برنامه های خوبی داره .

1080 یک کارت تمام عیاره . یک عجوبه هست .

از نظر پرفورمنس و فریم واقعا عالی عمل کرده .

این کارت رو به خاطر زحمات انویدیا و رقابتش با AMD داریم . به عننوان یک pc گیمیر این کارتیه که بهش افتخار میکنم .

اگر 1080 رو مسی در فوتبال در نظر بگیریم میفهمیم که کارتهایی که دارن باهاش رقابت میکنن چه کار سخت و البته بزرگی رو دارن انجام میدن .

انتظارات از کارت 1080 بالا بود اما این کارت تا این جا به خوب از پس انتظارات بر اومده . برای اولین باره که توی چند سال اخیر با فناوری روبه رو میشم که حتی از سطح انتظارات هم بالاتره .

AMD بازهم میتونه رقابت دیدنی با انویدیا داشته باشه و این جای خوشحالیه چون کیفیت نسل بعد رو هم تضمین میکنه .

من فک میکنم با توجه به انقلابی که اینویدیا راه انداخته ای ام دی یکم غافلگیر شده.

بعید میدونم ای ام دی هم بخواد همچین انقلابی رو تو گرافیکای جدیدش راه بندازه بخاطر همین برا اینکه عقب نمونه و بازارو از دست نده ای ام دی احتمالا قیمتشو پایین میاره تا بازار رقابتی بشه.

در هر صورت این جور انقلابا به نفع مصرف کننده هست.چون الان ای ام دی یا میاد قدرت گرافیکاشو زیاد میکنه یا اگه نتونه میاد قیمتو کاهش میده این وسط مصرف کننده ها هم در هر صورت به نفعشون میشه. :)

لینک به دیدگاه

خوب با این حساب اگر قیمت خوبی داشته باشه خرید 1080 رفته رفته غیر منطقی میشه

میشه دلیلتون رو هم بفرمایید

این تستها که میبینید مربوط به کارت R9 480 - R9 480X , R9 480X Cross Fire هست قیمت کارت R9 480x هم 299 دلار تعیین شده

ویرایش شده توسط rayan54080
لینک به دیدگاه

میشه دلیلتون رو هم بفرمایید

این تستها که میبینید مربوط به کارت R9 480 - R9 480X , R9 480X Cross Fire هست قیمت کارت R9 480x هم 299 دلار تعیین شده

میشه دلیلشو بگی از کجا فهمیدی کراسه وقتی هنوز حتی قیافه کارت رونمایی نشده چه برسی امکانات کراس و..؟

بعضیا میگن اون نشان cf مربوط به کارت 470 هست

ویرایش شده توسط Big_Boss
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...