رفتن به مطلب

فروش فن کنترلر NZXT

Mehrang
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان گلم

چرا از دست هم ناراحت ميشيد ؟؟؟؟

من قبلا معامله اي با بهمن جان داشتم قرار بود جبران كنم براش . رو اين حساب گفتم كه ايشون كه 76 خواستن من مابقيش رو پرداخت ميكنم . همين

دوستان گلم من هم قصد خير داشتم :-? ;) @};-

در كل هميشه اختيار كالا دست فروشنده هستش

ازت ممنونم مهرنگ جان @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان گلم

چرا از دست هم ناراحت ميشيد ؟؟؟؟

من قبلا معامله اي با بهمن جان داشتم قرار بود جبران كنم براش . رو اين حساب گفتم كه ايشون كه 76 خواستن من مابقيش رو پرداخت ميكنم . همين

دوستان گلم من هم قصد خير داشتم :-? ;) @};-

در كل هميشه اختيار كالا دست فروشنده هستش

ازت ممنونم مهرنگ جان @};-

درود آقای حسینی. من راضی به این کار شما نبودم و نیستم. کاش قبلش به من هم خبر میدادید که سوء تفاهم پیش نمی آمد. تنها حرفی که بنده زدم این بود که آخرین پیشنهاد من 76 بود نه 80. که باعث ناراحتی دوست عزیزمون شد. تشکر @};-

لینک به دیدگاه

درود آقای حسینی. من راضی به این کار شما نبودم و نیستم. کاش قبلش به من هم خبر میدادید که سوء تفاهم پیش نمی آمد. تنها حرفی که بنده زدم این بود که آخرین پیشنهاد من 76 بود نه 80. که باعث ناراحتی دوست عزیزمون شد. تشکر :-?

درود

ميدونم بهمن جان و مهرنگ عزيز هم بسيار بچه گلي هستن .

در كل دوست ندارم دوستان به خاطر قطعات از هم ناراحت بشن . و منرو هميشه دوستي براي خودتون بدونيد و كاملا هميشه در خدمتتون هستم ;)

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم جناب حسینی مشکلی نیست.

منم فکر کردم ایشون نیازش به این فن کنترلر بیشتر از بقیه هست ، و حتی به اون کاربر محترم هات اورکلاک دیشب گفتم قصد داشتم با اینکه بالاترین پیشنهاد ایشون بود(86 تومان) ولی اینجا به این دوستمون بفروشم.

ولی واقعا کم توقعیم شد و انتظار نداشتم که آقا بهمن بگه چرا حرف توی دهن ما میذاری. به هر حال می دونم که شما هم قصد اینو داشتی که هم جنس من فروش بره و هم ایشون به کالایی که نیاز داره برسه.

ممنون از همه دوستان بابت پیگیری تاپیک بنده و پیشنهاداتی که برای خرید دادید.

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...