رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 86
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام.اگر خریدار asus gt 730 2GB  هستید پخ بدید :x

سلام. ممنون از پیشنهادت ولی بد نیس مشخصات سیستمم ببینی بعد پیام بفرستی چرا چون من همین کارت دارم. بحرحال ممنون پیام دادی

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

asus strix oc 2gb در حد موجود هست 550

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=60390&hl=

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

asus strix oc 2gb در حد موجود هست 550

http://lioncomputer....OC-2GD5-GAMING/

سلام. اول تحویل میدی بعد هزینه پرداخت میشه؟؟؟

...................................................................

خرید گرافیک

با سلام این اول بگم گرافیک فقط نویدیا باشه میخوام.

گرافیک اول: 192 بیتی . 3 گیگ . GTx 660 ti  

گرافیک دوم: اسم نمیبرم گرافیک های قدیمی 2 گیگ یا 4 گیگ اما 256 بیتی باشن میخوام.

گرافیک سوم: 128 بیتی . 2 گیگ یا 4 گیگ . gtx 750 ti

گرافیک چهارم: 128 بیتی . 2 گیگ . gtx 950

اگه واقعا کسی کارت گرافیک های که نوشتم سالم داره و بعضی ها که قدیمی هیچ جدیدارو با گرانتی داره لطفا اعلام کنه.

خرید حضوری باشه که چه بهتر...

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

سلام.چرا همچین کاری کنم؟!

امتیاز بازارچه بنده که نسبتا خوبه.در صورت نیاز از طریق سیستم واسطه لیون میتونید خرید کنید.

در خدمتم.

لینک به دیدگاه

سلام.چرا همچین کاری کنم؟!

امتیاز بازارچه بنده که نسبتا خوبه.در صورت نیاز از طریق سیستم واسطه لیون میتونید خرید کنید.

در خدمتم.

ایشون نخریدن

۵۹۰ خودم میخرم گرافیکتو

پخ بشه :|

لینک به دیدگاه

ایشون نخریدن

۵۹۰ خودم میخرم گرافیکتو

پخ بشه :|

تو بخر عزیز من اول هزینه بدم بعد کالا بگیرم نیستم این شرایط قبول ندارم. شما بخر مبارکت باشه...

لینک به دیدگاه

تو بخر عزیز من اول هزینه بدم بعد کالا بگیرم نیستم این شرایط قبول ندارم. شما بخر مبارکت باشه...

خیلی ممنونم:)
لینک به دیدگاه

شما یا قصد خرید نداری یا ...

هیچ آدم عاقلی حاضر نیست مالشو بده دست یه آدم کاملا ناشناس با سابقه کاربری صفر وقتی راهکاری مثل واسطه لیون هست.موفق باشید.

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

شما یا قصد خرید نداری یا ...

هیچ آدم عاقلی حاضر نیست مالشو بده دست یه آدم کاملا ناشناس با سابقه کاربری صفر وقتی راهکاری مثل واسطه لیون هست.موفق باشید.

دوست عزیز بس کن. دعوا داری بیا رو در رو اوکی. تمام تبلیغات م ا ه و ا ر ه اول کالا میده درب منزل بعد هزینه پرداخت میشه من اینجور شرایط قبول دارم خوش نداری یا علی مشکلی نداریم دعوا هم نداریم اما تو مینویسی نمیخوای بخری و نقطعه میذاری یه حرفی میخوای بگی که نمیکی دیگه اون حرفتم منفی نه مثبت بحرحال لطف کن دیگه تو تاپیک من پیام نده تشکر و موفق باشی ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

دوست عزیز بس کن. دعوا داری بیا رو در رو اوکی. تمام تبلیغات م ا ه و ا ر ه اول کالا میده درب منزل بعد هزینه پرداخت میشه من اینجور شرایط قبول دارم خوش نداری یا علی مشکلی نداریم دعوا هم نداریم اما تو مینویسی نمیخوای بخری و نقطعه میذاری یه حرفی میخوای بگی که نمیکی دیگه اون حرفتم منفی نه مثبت بحرحال لطف کن دیگه تو تاپیک من پیام نده تشکر و موفق باشی

هیچ وقت اینجا نمی تونی اول جنس رو بگیری بعد مبلغ رو پرداخت کنی

شما هم اگر می تونی کالای کارکرده از ماه/واره بخری برو بخر مطمئن باش اونجا هم اول پرداخت می کنی بعد جنس بهت میدن 

احساس زرنگی هم نکن 

یه فروشنده می تونه 10 تا کارت گرافیک اکبند و دسته دو داشته باشه و مشابه یکیشو برای خودش استفاده کنه 

شما کوته فکر هستید 

لینک به دیدگاه

هیچ وقت اینجا نمی تونی اول جنس رو بگیری بعد مبلغ رو پرداخت کنی

شما هم اگر می تونی کالای کارکرده از ماه/واره بخری برو بخر مطمئن باش اونجا هم اول پرداخت می کنی بعد جنس بهت میدن 

احساس زرنگی هم نکن 

یه فروشنده می تونه 10 تا کارت گرافیک اکبند و دسته دو داشته باشه و مشابه یکیشو برای خودش استفاده کنه 

شما کوته فکر هستید 

شما مدیر این انجمن هستید اه نمیدونستم که... بی خیال شو برادر نظر خودت برای خودت نگه دار کسی اجبار برای خرید این شرایطی که من دارم نکرده. کرده؟ سختت میاد نیا تاپیکم حله. عجبا تاپیک من اختیارش ندارم این دیگه چه جورشه...

خرید گرافیک

با سلام این اول بگم گرافیک فقط نویدیا باشه میخوام.

گرافیک اول: 192 بیتی . 3 گیگ . GTx 660 ti  

گرافیک دوم: اسم نمیبرم گرافیک های قدیمی 2 گیگ یا 4 گیگ اما 256 بیتی باشن میخوام.

گرافیک سوم: 128 بیتی . 2 گیگ یا 4 گیگ . gtx 750 ti

گرافیک چهارم: 128 بیتی . 2 گیگ . gtx 950

اگه واقعا کسی کارت گرافیک های که نوشتم سالم داره و بعضی ها که قدیمی هیچ جدیدارو با گرانتی داره لطفا اعلام کنه.

خرید حضوری باشه که چه بهتر...

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز

همه دوستان رو به بی منطق بودن متهم نکن .روال کاریت مشکل داره و کسی با این شرایط جنس نمیفروشه .حتی خودت اگه فروشنده بودی

شما یه کاری کن تو پست اول ذکر کن خرید فقط حضوری . تست میشه پول پرداخت میشه

مگه اینکه همون جمله زهی خیال باطل مطرح باشه.

اگه برای منم میخوای موضع بگیری من اب دیده هستم   یه خنده میزنم تمام خدافظ

دوستانه اومدم راهکار بدم و برم

خودم هم کارت مد نظرت رو دارم برای فروش هم هست ولی با شرایط شما ممکن نیست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

بلفرض که من گرافیک مورد نظر شما رو واستون فرستادم، اگر شما پول رو واریز نکردید تکلیف چیه.؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

بلفرض که من گرافیک مورد نظر شما رو واستون فرستادم، اگر شما پول رو واریز نکردید تکلیف چیه.؟

همین عمل میشه برعکس گفت اینم سوال من تو ذهنمه. الان میخوای بگی لیون واسته اس فلانه بساره جسارت نباشه من لیون چیکار دارم اون موقعه کی میخواد پیگیر لیون باشه. کو وقت. بیکاریا گرفتی که چی میگم و دقیق چی منظورمه.

سلام دوست عزیز

همه دوستان رو به بی منطق بودن متهم نکن .روال کاریت مشکل داره و کسی با این شرایط جنس نمیفروشه .حتی خودت اگه فروشنده بودی

شما یه کاری کن تو پست اول ذکر کن خرید فقط حضوری . تست میشه پول پرداخت میشه

مگه اینکه همون جمله زهی خیال باطل مطرح باشه.

اگه برای منم میخوای موضع بگیری من اب دیده هستم   یه خنده میزنم تمام خدافظ

دوستانه اومدم راهکار بدم و برم

خودم هم کارت مد نظرت رو دارم برای فروش هم هست ولی با شرایط شما ممکن نیست

هه چرا بایت قیافه بگیرم دقیق همون کلمه مد نظرم بود پست اول بنویسم دیگه وقت نشد و حی یادم میرفت. ولی نوشتی موضوع بگیری و فلانه چرا تو به خودت میگیری. حالا نترس جلوه توجه نکن برادر گرفتم چی شد ممنون از نظرت و موفق باشی

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوشم میاد هر چند وقت یکی میاد فکر میکنه تو ایران جزو 10 نفر برتر زرنگ هاست :D

یکم باعث میشه حساب کار دستمون بیاد . یال و کوپالمون رو میریزونه  =))

خوش باشی عزیز دل برادر

دیگه رفتم ها سعی کن جلوی خودت رو بگیری چیزی تایپ نکنی بزار منم فکر کنم کم اوردی :)

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

خوشم میاد هر چند وقت یکی میاد فکر میکنه تو ایران جزو 10 نفر برتر زرنگ هاست :D

خوش باشی عزیز دل برادر

هر چی میخوای بگی از این گوش در میشه الان پیام نمیذاشتی سنگینتر نبودی. اوکی اقا شما عقل های عقل حله. بالا نوشتما موفق باشی دیگه چرا باز پیام میدی اخه. خوبه شما مدیر این انجمن نیستی. عجب. معلوم نیس تایپک من برای یافتن گرافیکه یا درس اخلاق.

شاید یه همشهری در این انجمن پیدا کردم و بعد رفتم رو در رو ازش خریدم اگه دوستان بزارن این تاپیک بدون بحث دعوا بالا بمونه.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قربون شکل ماهت شما مثل اینکه درجه حرارتت بالاست

موفق باشی نوشتن ت زمانی به دل میشینه که طرف رو متهم به توهمات دیگه نکنی :D جلب توجه چی بکنم اخه . مگه چند نفر منو اینجا میشناسن. مثلا میخوام از خودم غولی بسازم.؟ پس فردا منو ببینن میگن بیشین بینیم بابا  =))  =))

من اومدم بهت پیشنهاد بدم و برم چون میدونستم خیلی ها تو دنیای مجازی هم طاقت کوچکترین حرفی که بوی طعنه رو بده ندارند برای همین اون تیکه موضع گرفتن رو نوشتم 

چون میدونستم تو هم از همین دسته ادمها هستی

اگه ادم پر و دنیا دیده بودی بایه پستی که توش جمله پاسخ کوبنده(البته از دید خودت) نباشه تموم میکردی و خلاص ما هم به ثواب هامون افزوده میشد و خندان و خرم میرفتیم برای ثواب دیگه

من و بقیه هم بیکار نیستیم بیایم بجنگیم با شما

هرچه زود تر به کارتت برسی و تاپیک 50 صفحه با جنگ و خوشونت جلو نره  =)) :D

خیلی دوست دارم قرار بزاریم برای جنگ واقعی سر قرار یهو همو ببینیم بعد بگی اَ تویی پسر .تو کجا اینجا کجا. اونوقت بخاطر اشناییت قبلی تازه با هم مهربون میشیم همدیگه رو به نوشابه دعوت میکنیم

نمیدونم چه داستانیه ما ایرانی ها با غریبه سر جنگ داریم. تا با هم نشینیم نیشمون برای هم باز نمیشه

در کل دوست داریم  @};-

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...