رفتن به مطلب

راهنمایی ریست بایوس لب تاب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

به دلیل بعضی مشکلات((خراب شدن تاچ پد لب تابم که تایپیکش موجود است)) میخاهم بایوس را ریست کنم  که شاید فرجی بشه 

مدل لب تابم hp 4540s میباشد 

یه سوال دیگر هم داشتم و آن این است که اگر ریست کنم احتمال پاک شدن حافظه هست یا نه؟

ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند.

لینک به دیدگاه

سیستم رو ریست کنید

به قسمت تنظیمات بایوس برید

سپس با زدن گزینه

Reset to Default", یا"Factory Default"یا  "Setup Defaults

(به دلیل این که در بایوس های مختلف وارد فرق میکنه)

میتونید بایوس لپ تاپ رو ریست کنید

لینک به دیدگاه

سیستم رو ریست کنید

به قسمت تنظیمات بایوس برید

سپس با زدن گزینه

Reset to Default", یا"Factory Default"یا  "Setup Defaults

(به دلیل این که در بایوس های مختلف وارد فرق میکنه)

میتونید بایوس لپ تاپ رو ریست کنید

ممنون از پاسخ شما اینکار را بارها انجام داده ام فایده ندارد 

یک مدل ریست کردن هست که در سایت های ختلف خانده ام که می گوید باتری را در آورید سیم برق را متصل کنید دکمه ی پاور را 30 ثانیه نگه دارید تا وارد منویی شود و از آنجا هم یه سری کار باید انجام داد.

منظور من آن مدل بود که آیا روی لب تاب من میشه یا نه و اینکه آیا حافظه ام را هم پاک میکند یا نه 

لینک به دیدگاه

یک مدل ریست کردن هست که در سایت های ختلف خانده ام که می گوید باتری را در آورید سیم برق را متصل کنید دکمه ی پاور را 30 ثانیه نگه دارید تا وارد منویی شود و از آنجا هم یه سری کار باید انجام داد.

منظور من آن مدل بود که آیا روی لب تاب من میشه یا نه و اینکه آیا حافظه ام را هم پاک میکند یا نه 

در اوردن باتری و این مسایل تا جایی که من میدونم مربوط به ریسات برای سیستم های دسکتاپی هست در خصوص لپ تاپ من نشنیدم به شخصه

عزیزان اگر در این مورد اطلاعی دارند ممنون میشم اعلام کنن @};-

لینک به دیدگاه

البته روش شما یک خرده با این روش فرق داره: باتری، باتری CMOS  و سیم برق را قطع کنید وکلید پاور رو بین 30 تا 60 ثانیه  نگه دارید. باتری، و باتری CMOS و سیم برق رو متصل کنید

این کار‌ها باعث پاک شدن حافظه (منظورتون احتملا هارده) نمی‌شود.

علت اینکه بعضی از تنظیمات با ریست کردن بایوس برنمی‌گردد اینست که برخی اطلاعات روی nvram ذخیره می‌شود و حتی با ریکاوری بایوس هم تغییر نمی‌کنند!

بطورکلی ذهن اکثریت مردم روی بایوس هست در حالی که بایوس بخشی از راه‌اندازی سیستم هستش. الان در نوتبوک‌ها این بخش‌ها هم وجود دارد که برخی از طریق بایوس (به شرکت سازنده نوتبوک بستگی دارد) قابل تنظیم هست. بخش‌های دیگر مثل NVRAM - EC - Microcode - ME

وقتی شما بایوس رو آپدیت می‌کنید لزوما همه‌ بخش‌ها پروگرم نمی‌شود به خاطر همین است پس از آپدیت، تنظیمات پنهان سیستم بدون تغییر باقی می‌ماند. 

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

البته روش شما یک خرده با این روش فرق داره: باتری، باتری CMOS  و سیم برق را قطع کنید وکلید پاور رو بین 30 تا 60 ثانیه  نگه دارید. باتری، و باتری CMOS و سیم برق رو متصل کنید

علت اینکه بعضی از تنظیمات با ریست کردن بایوس برنمی‌گردد اینست که برخی اطلاعات روی nvram ذخیره می‌شود و حتی با ریکاوری بایوس هم تغییر نمی‌کنند!

بطورکلی ذهن اکثریت مردم روی بایوس هست در حالی که بایوس بخشی از راه‌اندازی سیستم هستش. الان در نوتبوک‌ها این بخش‌ها هم وجود دارد که برخی از طریق بایوس (به شرکت سازنده نوتبوک بستگی دارد) قابل تنظیم هست. بخش‌های دیگر مثل NVRAM - EC - Microcode - ME

وقتی شما بایوس رو آپدیت می‌کنید لزوما همه‌ بخش‌ها پروگرم نمی‌شود به خاطر همین است پس از آپدیت، تنظیمات پنهان سیستم بدون تغییر باقی می‌ماند. 

ممنون از پاسخ شما

به نظر شما اینکار را خودم میتوانم انجام دهم یا اینکه کلا بیخیالش بشم

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما

به نظر شما اینکار را خودم میتوانم انجام دهم یا اینکه کلا بیخیالش بشم

البته مشکل شما فکر نکنم از ناحیه بایوس باشه. اگه تابحال نوتبوک باز نکردید پیشنهاد می‌کنم اینکارو نکنید.

لینک به دیدگاه

البته مشکل شما فکر نکنم از ناحیه بایوس باشه. اگه تابحال نوتبوک باز نکردید پیشنهاد می‌کنم اینکارو نکنید.

ممنون از راهنمایی شما بله تا به حال باز نشده 

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...
در در 13 خرداد 1395 در 16:59، EDK-OverVolt گفته است :

سلام دوست عزیز لطفا اگر میدونید کمک کنید من زندگیم رو هواست اومدم ویندوز عوض کنم مسیر بوت اشتباهی دادم لپ تاپ ریست شد اما صفحه سیاه شد حالا هم هر کار میکنم نمیتونم وارد منو بوت بشم باید بایوس ریست میکردم باز کردم لپ تاپ رو باتری رو هم برداشتم هر کاری هم بگی کردم اما درست نشد که نشد اما نشنیده بودم تغییرات جای دیگه هم ذخیره میشن الان چجوری باید اون تغیرات رو هم ریست کنم مدل لپ تاپ x550jdایسوس

لینک به دیدگاه

باسلام و خسته نباشید لطفا بازخورد بنده را تایید کنید خیلی محتاج به کمکتون هستم 

لینک به دیدگاه

باسلام و خسته نباشید لطفا بازخورد بنده را تایید کنید خیلی محتاج به کمکتون هستم 
الان تصویر داری ولی وارد بایوس نمیشه؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...