رفتن به مطلب

آیا مادربرد Asrock 970 Extreme 4، سیستمم رو محدود می‌کنه؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

می‌خواستم بدونم آیا مادربرد Asrock 970 Extreme 4 برای CPUهایی که بیشتر از 4 هسته دارند، مشکل ایجاد می‌کنه؟

چون تو نت گشتم و دیدم این مادربرد از طراحی 1+4 فاز استفاده میکنه ..

CPU ای که بنده دارم X6 1090T هست که اورکلاک هم نکردمش ..

VGA ای هم که دارم R9 390 ه ..

توی خیلی از بازیا اون فریمی که باید بگیرم نمیگیرم ..

مثلاً توی Euro Truck Simulator 2، موقعی که شهر شلوغ میشه، فریم میاد زیر 15 !

یا مثلاً تو بازی Rust Experimental، فریم بین 30-50 متغیره .. اصلاً نمیشه درست حسابی بازی کرد ..

تو GTA V هم تو تنظیمات High، فریم حدودای 40 هستش ..

توی Mortal Kombat X هم همین داستان بود .. توی Project Cars هم فریم رو 50 اینا بود .. پایین‌تر هم میومد ..

آیا مشکل از مادربرده؟

یا CPU گلوگاه میکنه؟

چون یکی از دوستانم با کارت گرافیک R9 290X و X4 955، توی Rust Experimental بالای 70 فریم می‌گرفت .. (البته رزولوشنش یه‌ذره کم‌تر بود.. دقیق یادم نیست اما مانیتورش 22 اینچه)

رزولوشن خودم: 1080*1920

پاور هم: 750W

رم: 8 گیگ 1600 

از دوستان کسی هست که X6 1090T با R9 390 یا GTX 970 داشته باشه؟

ممنون @};-​

ویرایش شده توسط Immortan Joe
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

احتمال اینکه از مادربرد یا گلوگاه cpu باشه خیلی کم هست.

من توی Euro Truck Simulator 2 با سیستم ضعیف تر از این فریم 30 رو راحت میگرفتم(البته روی high)

احتمالا یا مشکل از دمای سخت افزارتون هست یا هارد.

لینک به دیدگاه

پردازنده رو یکم اور کن اگه تاثیر مثبت بود پردازنده داره کم میاره و کارت کاملا درگیر نیست

لینک به دیدگاه

سلام

می‌خواستم بدونم آیا مادربرد Asrock 970 Extreme 4 برای CPUهایی که بیشتر از 4 هسته دارند، مشکل ایجاد می‌کنه؟

یا مثلاً تو بازی Rust Experimental، فریم بین 30-50 متغیره .. اصلاً نمیشه درست حسابی بازی کرد ..

توی Mortal Kombat X هم همین داستان بود .. توی Project Cars هم فریم رو 50 اینا بود .. پایین‌تر هم میومد ..

آیا مشکل از مادربرده؟

یا CPU گلوگاه میکنه؟

چون یکی از دوستانم با کارت گرافیک R9 290X و X4 955، توی Rust Experimental بالای 70 فریم می‌گرفت .. (البته رزولوشنش یه‌ذره کم‌تر بود.. دقیق یادم نیست اما مانیتورش 22 اینچه)

ممنون @};-​

داداش یه نگاه بنداز شاید به دردت خورد این عکسای بنچمارکی که 1100t def clk vs i5  4440 که اون انتهای پست 1، چون رو MAX Q همش

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54823&page=1#(استنباط تبلیغاتی نکنن دوستان فقط ^_^)

اگر رو همین gpu میخواین باقی بمونین و ارتقا ندین ، بعید میدونم به گلوگاه pcie  حتی با اینکه رم gpu 8 و تو بدترین حالت ممکن هم بر بخورید (gpu های radeon یه مقدار صرفه جو تر هستن از این بابت گویا ! البته اون بنچمارکای 4x 8x 16x pciex برای مقایسه توان gpu @ real game  که تو نت موجوده برا این پلتفرم خیلی عملا صحت نداره ، پس زیاد استناد نکنید،گرچه تو همونم کیفیت تصویر بازی تا حدودی تغییر میکنه !)

به قول دوستان کمی cpu رو oc کن(با افزایش ضریب cpu قطعا منظورم )  ولی تا اونجایی که میشه ولتاژا رواضافه نکن یا خیلی کم ، mainات کم فاز ... البته چون vrm اش heatsink داره اوضا ش  بهتره یکم (شما میخوای مستمر تو oc استفاده کنی نه مثل بنده برای تست )

راستی مطمئن شو که حتما  آخرین درایورGPUات نصب باشه  اگه انقدر فریم تو game برات مهم ! و باز حتما حتما از ویندوز 10 ، اونم آخرین ویرایشاش استفاده کن که تغییرات و هم رو کیفیت و هم کمیت RENDER تمام گیمات کاملا متوجه میشی ، به خصوص نوسان fps تو وضوح بالا تر و به حداقل میرسونه با همون 6core ای که داری

از طرفی تا اونجا که تجربه کردم ، فرکانس cpu یا راحتتر بگم  توان تک هستش اونم در وضوح 1080 + تنظیمات بالای بازی ، بیشتر تو نوسان render ( حداقل fram) که خودشو نشون میده که تو همین صحنه های شلوغ اعصاب خورد کن میشه و بعلاوه کیفیت render بافتا و افکتا ، 100% و کامل در نمیاد ... پس تفاوت اش رو با کمی oc مثلا core6@ 3.5  تا 3.6 ، متوجه میشی ....(فقط امیدوارم cooler cpu ات حداقل لازم  باشه ، چون واقعا مشهود دماش تو 3.6و3.7 حتی)

دیگه اینه با این  vram 8gig گرافیکتون ، اگه بعد از oc  ، به اون نرخ و کیفیت مورد قبولتون رسیدین ، باز اگر رم سیستم و تا 12 یا 16 ارتقاء بدین ، میتونه تو خیلی عناوین روز cpu محور تا حدودی بهتر و روانتر ظاهر شه (با افزایش بافر که اینجا همون رم سیستم باشه ، گلوگاه جزیی cpu رو پنهان میکنه ، به خصوص اینکه cpu تون 6core و به خودم ثابت شده این راهکار) 

یه مورد دیگه اینکه با یه برنامه مثل این http://soft98.ir/software/660-hwinfo.html چک کن ببین ولتاژا و دما های کلی همه چیز مرتب باشه 

اگر اهل oc با بایوسی ،حتما مطمئن شو همه تنظیمات  cpu , ram bios ات مرتب و پیش فرض باشه الان ، می خوای یه refresh ام بکن bios رو ،بد نیست، من خودم با http://www.guru3d.com/files-details/amd-overdrive-download.html  کار کردم برا تست وoc مختصر ، تو نسلای مختلف AMD راضی بودم ...

راستی حتما حتما یه دیفراگ و اسکن دیسک بکن خصوصا درایوای نصب بازیتو چون خیلی اوقات عامل اصلی مشکلاتی شبیه این ، گلوگاه هارد اصلا !

سوالی بود پیام خصوصی بدین ، تا حد توان درخدمتم ؛ سعی کردم کامل و مستند گونه بگم تا سلیس و کاربردی باشه عرایضم  :D  @};-

ولی قطعا همین تاپپیکو بروز نگه داری راهکارای لازم وکافی رو دوستان میدن خدمتتون 

ویرایش شده توسط tohidadme
لینک به دیدگاه

سلام

احتمال اینکه از مادربرد یا گلوگاه cpu باشه خیلی کم هست.

من توی Euro Truck Simulator 2 با سیستم ضعیف تر از این فریم 30 رو راحت میگرفتم(البته روی high)

احتمالا یا مشکل از دمای سخت افزارتون هست یا هارد.

من چون ETS2 رو آنلاین بازی می‌کنم، یه‌جاهایی پلیر خیلی زیاد میشه تو شهر ..

FPS میاد زیر 10-15 !

موقعی هم که شهر خلوته فریم زیر 40 ه ..

تو خارج از شهر فقط FPS بالای 60 میره .. اونم اگه خلوت باشه ..

حالا فرضو بر این می‌گییریم که ETS2 بازیه Optimize ای نیست .. ولی RUST که رفیقم فریم بالای 70 میگرفت چی! تازه همه‌چی هم میزاشت رو High ..

دمای گرافیکم توی IDLE یا زمان بیکاری، 61 هستش .. CPU هم 48 ..

تو بازی CPU میره نزدیکای 61 .. GPU هم نزدیکای 95 اینا ..

Gigabyte R9 390 G1 Gaming

پردازنده رو یکم اور کن اگه تاثیر مثبت بود پردازنده داره کم میاره و کارت کاملا درگیر نیست

تا حالا اورکلاک نکردم ..

میشه تاپیکی معرفی کنید که توضیح داده باشه؟

همین الان که CPU بیکاره، کلاکش روی 3.6 هستش ..

یعنی تا 4 اور کنم؟

فن و هیتسینک هم Deepcool S40 هستش ..

تا 4 گیگاهرتز ساپورت می‌کنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟

71314391151528312845.png

--

مرسی از دوستان @};-

داداش یه نگاه بنداز شاید به دردت خورد این عکسای بنچمارکی که 1100t def clk vs i5  4440 که اون انتهای پست 1، چون رو MAX Q همش

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=54823&page=1#(استنباط تبلیغاتی نکنن دوستان فقط ^_^)

اگر رو همین gpu میخواین باقی بمونین و ارتقا ندین ، بعید میدونم به گلوگاه pcie  حتی با اینکه رم gpu 8 و تو بدترین حالت ممکن هم بر بخورید (gpu های radeon یه مقدار صرفه جو تر هستن از این بابت گویا ! البته اون بنچمارکای 4x 8x 16x pciex برای مقایسه توان gpu @ real game  که تو نت موجوده برا این پلتفرم خیلی عملا صحت نداره ، پس زیاد استناد نکنید،گرچه تو همونم کیفیت تصویر بازی تا حدودی تغییر میکنه !)

به قول دوستان کمی cpu رو oc کن(با افزایش ضریب cpu قطعا منظورم )  ولی تا اونجایی که میشه ولتاژا رواضافه نکن یا خیلی کم ، mainات کم فاز ... البته چون vrm اش heatsink داره اوضا ش  بهتره یکم (شما میخوای مستمر تو oc استفاده کنی نه مثل بنده برای تست )

راستی مطمئن شو که حتما  آخرین درایورGPUات نصب باشه  اگه انقدر فریم تو game برات مهم ! و باز حتما حتما از ویندوز 10 ، اونم آخرین ویرایشاش استفاده کن که تغییرات و هم رو کیفیت و هم کمیت RENDER تمام گیمات کاملا متوجه میشی ، به خصوص نوسان fps تو وضوح بالا تر و به حداقل میرسونه با همون 6core ای که داری

از طرفی تا اونجا که تجربه کردم ، فرکانس cpu یا راحتتر بگم  توان تک هستش اونم در وضوح 1080 + تنظیمات بالای بازی ، بیشتر تو نوسان render ( حداقل fram) که خودشو نشون میده که تو همین صحنه های شلوغ اعصاب خورد کن میشه و بعلاوه کیفیت render بافتا و افکتا ، 100% و کامل در نمیاد ... پس تفاوت اش رو با کمی oc مثلا core6@ 3.5  تا 3.6 ، متوجه میشی ....(فقط امیدوارم cooler cpu ات حداقل لازم  باشه ، چون واقعا مشهود دماش تو 3.6و3.7 حتی)

دیگه اینه با این  vram 8gig گرافیکتون ، اگه بعد از oc  ، به اون نرخ و کیفیت مورد قبولتون رسیدین ، باز اگر رم سیستم و تا 12 یا 16 ارتقاء بدین ، میتونه تو خیلی عناوین روز cpu محور تا حدودی بهتر و روانتر ظاهر شه (با افزایش بافر که اینجا همون رم سیستم باشه ، گلوگاه جزیی cpu رو پنهان میکنه ، به خصوص اینکه cpu تون 6core و به خودم ثابت شده این راهکار) 

یه مورد دیگه اینکه با یه برنامه مثل این http://soft98.ir/software/660-hwinfo.html چک کن ببین ولتاژا و دما های کلی همه چیز مرتب باشه 

اگر اهل oc با بایوسی ،حتما مطمئن شو همه تنظیمات  cpu , ram bios ات مرتب و پیش فرض باشه الان ، می خوای یه refresh ام بکن bios رو ،بد نیست، من خودم با http://www.guru3d.com/files-details/amd-overdrive-download.html  کار کردم برا تست وoc مختصر ، تو نسلای مختلف AMD راضی بودم ...

راستی حتما حتما یه دیفراگ و اسکن دیسک بکن خصوصا درایوای نصب بازیتو چون خیلی اوقات عامل اصلی مشکلاتی شبیه این ، گلوگاه هارد اصلا !

سوالی بود پیام خصوصی بدین ، تا حد توان درخدمتم ؛ سعی کردم کامل و مستند گونه بگم تا سلیس و کاربردی باشه عرایضم  :D  @};-

ولی قطعا همین تاپپیکو بروز نگه داری راهکارای لازم وکافی رو دوستان میدن خدمتتون 

منظورتون از ارتقای GPU چیه؟

فک نمیکنم R9 390 نیازی به ارتقا داشته باشه .. حداقل تو وضوح 1080p  :D 

شما مطمئنید که VRM مادربرده من هیتسینک داره؟

شما افزایش رم و اورکلاک رو پیشنهاد میکنید؟

اصلاً به نظر شما میرزه که من برای این پلتفرم قدیمی پول خرج کنم؟

چون اگه بخوام 8 گیگ رم دیگه بخرم، 200 تومن اینا برام آب میخوره .. از یه طرفی هم معلوم نیست راهکار مشکلاتم باشه یا نه ..

شما با X6 1100 و 970 GTX، تو رزولوشن 1080 تو بازیه GTA V چند فریم میگرفتی؟

لینک به دیدگاه

msi afterburner رو نصب کن و سیستم رو در حین اجرای بازی مانیتور کنید .

مین برد میتونه موجب گلوگاه بشه اما این اتفاق خیلی کم میفته .

شما یک بنچ مارک از سیستمت بگیر و با نمونه های مرجع که توی سایت ها ریخته مقایسه کن .

فریم شما اصلا مناسب نیست و گویا سیستم با مشکل رو به رو هست که احتمالا نرم افزاری هست .

یک بار درایور گرافیک رو با آخرین نسخه UDD در حالت سیف مود پاک کنید و آخرین نسخه  رو هم نصب کنید .

اطمینان حاصل کنید که سیستم ویروسی نیست و در حالت بیکاری زور نمیزنه .

فعلا از اور کردن دست بردارید و این کارهایی که نیازی به تخصص خاصی نداره رو انجام بدید . یادتون باشه بعضی از نرم افزارهای تست و بنچ مارک گیری سیستم رو به شدت تحت فشار قرار میدن و موجب آسیب دیدن سیستم میشن . در صورتی که خواستید اور کنید بهتر که قبل از هرچیز بایوس خودتون رو آپدیت کنید .

یک تجربه جالب رو در اختیار شما میزارم شاید تا حدود راه گشا باشه .

مین رفیقم gd80 بود که یک 8350 رو داخلش گذاشته بود اما این باندل یک مشکل داشت . وقتی سیستم رو روشن میکرد و وارد بازی میشد فریم پایین بود و cpu اصلا از قدرتش استفاده نمیکرد اما وقتی ریست میکرد مشکل حل میشد و cpu کاملا درگیر میشد . این مشکل با آپدیت بایوس حل شد ضمن این که بعضی از امکانات مانند ساپوت رم با فرکانس بالاتر از 2000 هم در دسترس قرار گرفت .

لینک به دیدگاه

شما یک بنچ مارک از سیستمت بگیر و با نمونه های مرجع که توی سایت ها ریخته مقایسه کن .

فریم شما اصلا مناسب نیست و گویا سیستم با مشکل رو به رو هست که احتمالا نرم افزاری هست .

یک بار درایور گرافیک رو با آخرین نسخه UDD در حالت سیف مود پاک کنید و آخرین نسخه  رو هم نصب کنید .

فعلا از اور کردن دست بردارید و این کارهایی که نیازی به تخصص خاصی نداره رو انجام بدید . یادتون باشه بعضی از نرم افزارهای تست و بنچ مارک گیری سیستم رو به شدت تحت فشار قرار میدن و موجب آسیب دیدن سیستم میشن . در صورتی که خواستید اور کنید بهتر که قبل از هرچیز بایوس خودتون رو آپدیت کنید .

مین رفیقم gd80 بود که یک 8350 رو داخلش گذاشته بود اما این باندل یک مشکل داشت . وقتی سیستم رو روشن میکرد و وارد بازی میشد فریم پایین بود و cpu اصلا از قدرتش استفاده نمیکرد اما وقتی ریست میکرد مشکل حل میشد و cpu کاملا درگیر میشد . این مشکل با آپدیت بایوس حل شد ضمن این که بعضی از امکانات مانند ساپوت رم با فرکانس بالاتر از 2000 هم در دسترس قرار گرفت .

سلام ..

بایوس مادربرد آپدیته .. (1.80v)

ویروس هم مطمئنم نداره سیستم ..

گرافیک هم آخرین نسخه نیست .. یه ذره قدیمی تره .. 16.5.1 هستش ..

این هم اسکرین‌شات از فریم توی بازی و Msi ..

56122260064589395163.png

73228407473667281699.jpg

وقتی میرم تو کابینه ماشین، فریم میشه 30 .. الان که خلوته فریم اینطوریه .. شلوغ بشه اصلن نمیشه از داخل کابین ماشین بازی کرد! فریم میره زیره 15

لینک به دیدگاه

با تشکر از توضیحات دقیق و تمام کننده ی دوست عزیزم

1+ @};-

منظورتون از ارتقای GPU چیه؟

فک نمیکنم R9 390 نیازی به ارتقا داشته باشه .. حداقل تو وضوح 1080p   :D اگه به من باشه میگم 290 اش هم از سر 90% game ااا تو 1080 زیاده ، مگه بخوای با VSR , DSR وضوح مجازی بیگرید که قطعا  این 8gig رو همین مدل تا یکی 2سال تو 2k هم کافی به نظر میاد (من رو tv 42  با dsr 2k اجرا میکردم خیلی از عنوانا رو ، از اونجا که texture عناوین جدید معمولا رو بیشتر از 1080 بهینست ، قطعا رو 2k بازی یه لذت دیگه ای داره :Dو......)

شما مطمئنید که VRM مادربرده من هیتسینک داره؟

http://www.asrock.com/mb/amd/970%20extreme4 این نیست مگه ؟!post-19389-0-98072300-1465137934_thumb.jpg

شما افزایش رم و اورکلاک رو پیشنهاد میکنید؟ با این کولری که شما داری ، من باشم تا 3.6~3.7 تهش ، فکر 4 رونکن !!! البته رو این مدل cpu ، همینقدرشم کاملا تاثیر خودشو میزاره  3.6 که میگید فرانس turbo که به طور پیش فرض تا 3core از 6تا فعال میشه ؛ 6core load یا پایشم 3.2 !

اصلاً به نظر شما میرزه که من برای این پلتفرم قدیمی پول خرج کنم؟ والا این قسمت از همش سختتر  :D ... یه زمان من همین کار رو برا اون سیستم AM2+ انجام دادم ... ولی الان همون 4440 i5 رو که دیدید گرفتم با 970 قبلی ! چون قطعا اولویتم بازی نبوده و نیست pciex3 12~13 gbs, رم 28gps برای cuda compute نیاز بود ارتقا دادم 

چون اگه بخوام 8 گیگ رم دیگه بخرم، 200 تومن اینا برام آب میخوره .. از یه طرفی هم معلوم نیست راهکار مشکلاتم باشه یا نه ...

قطعا شما 90% اقدامتو رو باقی موارد به غیر از OC , افزایش رم بزار  10% آخر ؛ 20% آخر رو OC , نگفتین درایور و W10 ردیف... ؟؟

اون دیفرگ و اسکن هارد رو و اون bios update که دوستمون گفت ، خالی از لطف نیست اگر اومده باشه براش (گرچه رو cpu شما تهش همون 1333 set میشه رم ... )

شما با X6 1100 و 970 GTX، تو رزولوشن 1080 تو بازیه GTA V چند فریم میگرفتی؟

والا یادم نیست دقیق ! زیادم مهم نبود برام   :D ولی نوسان fps که میگید تا حدودی تو همچین بازیای cpu محوری  طبیعی... با یکم oc بهتر میشه 
فقط همینو بگم  رو  1080 ، anti 4x , باقیشم تا جایی که راه میداد ultra , ...high ,... +
 advanced اش هم full بود.. خلاصه 3.7~ 3.8 گیگ vram و گرفته بود و راضی کننده و روانم بود !(حدوداcpu 1100@ def clk، 6core @ load60% )

تا اونجا که afterburner نشون میده به نظر میاد تو این game مشکل نرم افزاری باشه ! یا از درایور یا ...

ورژن  ویندوزتون ؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

آیا مشکل از مادربرده؟

یا CPU گلوگاه میکنه؟

ممنون @};-​

سلام

اگه مقدوره برد+سیپیو+رم روبفروش،باندل اینتل بگیر.

مادربورد:  Gigabyte H110M-A

پردازنده:  intel core i3 6100 Skylake

رم:  GSKIL RIPJAW4 2*8 16GB 2133 DDR4

قویترین اینا که 9590 باشه،قدر یه i3 فریم میده.فکر اور هم از سرت بیرون کن میزنی سیستم ناکار میشه.
توی تاپیک زیر،پست 19# رو بخون‎‎ :
پیشنهاد مادربورد برای AMD 9590

اگه در مورد گلوگاه i3 هم شک داری،دوستان توی لیون بررسی کردن موردی نداره،میتونی ببینی. @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

منم نظرم رو اينه كه پردازنده و رم و cpu رو بفروشي و اونو عوض كنيد با همون سيستمي كه بالا پيشنهاد دادن ولي رم رو اگه محدوديت بودجه داريد 8 برداريدو اگه كمبود بودجه نداريد cpu رو ارتقا كنيد اگه ميتونيد

حيفه 390 كه با cpu قديمي و مادربرد قديمي كار كنه پيشنهاد من اينه اگرم ميخاي مطمئن بشي از تفاوت سيستمت با سيستم ارقا يافته اگه ميتوني كارت رو روي سيستم يكي از دوستات كه اينتل داره نصب كن يا ببر بازار بعضي جاها سيستم تست دارن اگه ميتوني رو اونا تست بگير

لینک به دیدگاه

سلام ..

بایوس مادربرد آپدیته .. (1.80v)

ویروس هم مطمئنم نداره سیستم ..

گرافیک هم آخرین نسخه نیست .. یه ذره قدیمی تره .. 16.5.1 هستش ..

این هم اسکرین‌شات از فریم توی بازی و Msi ..

56122260064589395163.png

73228407473667281699.jpg

وقتی میرم تو کابینه ماشین، فریم میشه 30 .. الان که خلوته فریم اینطوریه .. شلوغ بشه اصلن نمیشه از داخل کابین ماشین بازی کرد! فریم میره زیره 15

از اونجایی که cpu استفادش نزدیک 100 هم نیست ... تقریبا میشه گقت مشکل از cpu نیست...

اینترنت یه سرچ بکن ببین شاید یه مشکل فراگیر باشه...

باز physyx ای چیزی نداره؟؟ اگه داره disable کن... بعد اگر آپشن داره که با open gl یا چز دیگه ای بازیو اجرا کنی بزارش روی directx ....

لینک به دیدگاه

سلام اگه ویندوزتون 10 هست پیشنهاد میکنم به 8.1 دانگرید کنید و درایور هاتون رو هم کاملا از نو بریزید و دوباره تست کنید  ! ( امتحانش اصلا ضرر نداره ! ) در ضمن اگه به این نتیجه رسیدید که سیستم رو تعویض کنید و یا ارتقا بدید حتما از لیون مشاوره بگیرید ! 

لینک به دیدگاه

آخه فعلاً مشکل معلوم نیست از CPU ه یا نه که بخوام ارتقا بدم ..

علاقه‌ای هم به ارتقای مادربرد و CPU ندارم .. چون کارم رو راه میندازه ..

دلیلم از زدن این تاپیک هم اینه که احساس می‌کنم سیستمم مریضه یه جورایی !

آخه همچین فریمی واقعاً جای تعجب داره ..

از طرفی خیلیا میگن با 30 فریم راحت میشه بازی کرد .. اما 30 فریم من انگار 20 فریمه .. لگ میزنه .. مخصوصاً تو Gta V ..

از اونجایی که cpu استفادش نزدیک 100 هم نیست ... تقریبا میشه گقت مشکل از cpu نیست...
اینترنت یه سرچ بکن ببین شاید یه مشکل فراگیر باشه...

باز physyx ای چیزی نداره؟؟ اگه داره disable کن... بعد اگر آپشن داره که با open gl یا چز دیگه ای بازیو اجرا کنی بزارش روی directx ....

با Open Gl که وضع بدتره .. با DirectX هم، همینیه که عکسشو گذاشتم صفحه‌ی قبل ..

من خودم احساس میکنم euro truck بازیه آپتیمایزی نیست ..

ولی تو بازیایی مثل Rust و GTA V هم همین مشکل هست ..

لینک به دیدگاه

آخه فعلاً مشکل معلوم نیست از CPU ه یا نه که بخوام ارتقا بدم ..

علاقه‌ای هم به ارتقای مادربرد و CPU ندارم .. چون کارم رو راه میندازه ..

دلیلم از زدن این تاپیک هم اینه که احساس می‌کنم سیستمم مریضه یه جورایی !

آخه همچین فریمی واقعاً جای تعجب داره ..

از طرفی خیلیا میگن با 30 فریم راحت میشه بازی کرد .. اما 30 فریم من انگار 20 فریمه .. لگ میزنه .. مخصوصاً تو Gta V ..

با Open Gl که وضع بدتره .. با DirectX هم، همینیه که عکسشو گذاشتم صفحه‌ی قبل ..

من خودم احساس میکنم euro truck بازیه آپتیمایزی نیست ..

ولی تو بازیایی مثل Rust و GTA V هم همین مشکل هست ..

منم به خاطر همین همچین پیشنهادی ندادم ! چون قطعا کسی که 390 میخره فکر ارتقا سیستم و یبار هم شده میکنه و یا لااقل میگه  ارتقا ندم سیستم ؟؟؟ ولی شما کلا معلوم بود علاقه ای نداری فعلا به تعویض شایدم تا ZEN ,,,,

-البته قطعا پیشنهاد ارتقای دوستان معتبر و محترم و به جاست ...  قبلا هم گفتم به دوستان ، مواردی هست  از جنس کیفیت اجرا که اصلا با fps قابل بیانو تحلیل ام نیست...

- به نظرم gpu تون با یه مشکل نرم افزاری دست به گریبان که میتونه از ویندوز یا درایور باشه ... ای کاش رو یه ویندوز و درایور دیگه هم تست میکردین (یا دست کم درایور گرافیکو با ddu پاک کنید و ترجیحا  آخریو نصب کنید)

ضمنا شما گفتی دمای gpu 90 ، این حوالی  ~ 60، اگه مطمئنی زیاد اون حوالی که برا همچین مارکی فکر کنم زیاد این دما... باید بیشتر به مشکل حوالی گرافیک(نرم یا سخت) شک کنی

(البته من خودم تجربه ی این بردم نداشتم )

@};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در تسک منیجر یک نگاهی بندازین بینید برنامه خاصی ایا از رم یا پردازنده به مقدار زیاد داره استفاده میکنه؟

چرا که همانطور عزیزان گفتند مشکل سخت افزاری و دما نیستش

اگرچه اگر به نمودار ها دقت کنید میزان پردازش گرافیک در زمانی صفر میشه که پردازنده هم میزان پردازش هاش افت میکنه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در تسک منیجر یک نگاهی بندازین بینید برنامه خاصی ایا از رم یا پردازنده به مقدار زیاد داره استفاده میکنه؟

چرا که همانطور عزیزان گفتند مشکل سخت افزاری و دما نیستش

اگرچه اگر به نمودار ها دقت کنید میزان پردازش گرافیک در زمانی صفر میشه که پردازنده هم میزان پردازش هاش افت میکنه!

ویندوزو تازه عوض کردم ..

تو تسک منیجر هم چیزه غیرعادی دیده نمیشه ..

منم به خاطر همین همچین پیشنهادی ندادم ! چون قطعا کسی که 390 میخره فکر ارتقا سیستم و یبار هم شده میکنه و یا لااقل میگه  ارتقا ندم سیستم ؟؟؟ ولی شما کلا معلوم بود علاقه ای نداری فعلا به تعویض شایدم تا ZEN ,,,,

-البته قطعا پیشنهاد ارتقای دوستان معتبر و محترم و به جاست ...  قبلا هم گفتم به دوستان ، مواردی هست  از جنس کیفیت اجرا که اصلا با fps قابل بیانو تحلیل ام نیست...

- به نظرم gpu تون با یه مشکل نرم افزاری دست به گریبان که میتونه از ویندوز یا درایور باشه ... ای کاش رو یه ویندوز و درایور دیگه هم تست میکردین (یا دست کم درایور گرافیکو با ddu پاک کنید و ترجیحا  آخریو نصب کنید)

ضمنا شما گفتی دمای gpu 90 ، این حوالی  ~ 60، اگه مطمئنی زیاد اون حوالی که برا همچین مارکی فکر کنم زیاد این دما... باید بیشتر به مشکل حوالی گرافیک(نرم یا سخت) شک کنی

(البته من خودم تجربه ی این بردم نداشتم )

@};-

والا متأسفانه به دلیل کمبود فضای کیس، مجبور شدم گرافیک رو از برند گیگابایت بخرم که توی کیسم جا بشه .. که متأسفانه خنک کنندگی گیگابایت حداقل توی R9 390 افتضاحه ..

به هر حال، به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز 8.1 نصب می‌کنم و نتیجرو اعلام میکنم ..

به هر حال ممنونم از راهنمایی‌های دوستان @};-​

لینک به دیدگاه

اینم مانیتورینگ هنگام بازی GTA V ..

تقریباً همه‌چی بالاترین تنظیماته .. به‌غیر از Anti Aliasing , VSync که OFF هستند ..

05055222359361449819.png

لینک به دیدگاه

با توجه به شات هایی که گذاشتید به احتمال بسیار زیاد مشکل از گرافیک هست .

قبل از هر چیز حتما با UDD و در حالت Safemode درایور کارت گرافیک رو پاک کنید .

لینک : http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

و بعد آخرین نسخه درایور AMD رو نصب کنید .

لینک : http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-5-3-driver-download.html

اگر مشکل حل نشد درایور های قدیمی تر رو هم تست کنید .

اگر باز هم مشکل حل نشد حتما از نرم افزار های نمره دهی برای تست کارت گرافیکتون استفاده کنید .

لینک : http://p30download.com/tag/%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9

کارت گرافیک شما باید حداقل 90 در 100 نمره موجود در سایت ها رو بیاره . اگر نمره اختلاف فاحش داشت یعنی یا با گلوگاه رو به رو هستید یا کارت گرافیک ایراد داره .

اگر مشکل حل نشد زمان آزمون و خطا میرسه .

اگر کسی از دوستان سیستمی شبیه به شما داره کارت گرافیک ، باندل و رم خودتون رو با سیستم دوستتون تست کنید .

لینک به دیدگاه

لینک : http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

لینک : http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-5-3-driver-download.html

اگر باز هم مشکل حل نشد حتما از نرم افزار های نمره دهی برای تست کارت گرافیکتون استفاده کنید .

لینک : http://p30download.com/tag/%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9

کارت گرافیک شما باید حداقل 90 در 100 نمره موجود در سایت ها رو بیاره . اگر نمره اختلاف فاحش داشت یعنی یا با گلوگاه رو به رو هستید یا کارت گرافیک ایراد داره .

اگر کسی از دوستان سیستمی شبیه به شما داره کارت گرافیک ، باندل و رم خودتون رو با سیستم دوستتون تست کنید .

الان دارم درایور جدید رو از لینکی که دادید نصب می‌کنم ..

بعدش هم با DDU درایور قدیمی رو پاک می‌کنم و اینی که الان گرفتم رو مینصبم ..

درایورهای قدیمی‌تر هم مثل Catalyst امتحان کردم ولی تفاوتی دیده نشد‌!

کدوم از این برنامه‌ها رو باید دانلود کنم؟

جفتش نیازه؟

Futuremark 3DMark v2.0.1979 Professional Edition یا Futuremark PCMark 8 v2.6.512 Professional Edition ؟​

لینک به دیدگاه

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand+Theft+Auto+V&p_make=AMD&p_deriv=Phenom+II+X6+1605T&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+R9+390+Gigabyte+G1+Gaming+8GB+Edition&ram=8&checkSubmit=#systemrequirements

الان دارم درایور جدید رو از لینکی که دادید نصب می‌کنم ..

بعدش هم با DDU درایور قدیمی رو پاک می‌کنم و اینی که الان گرفتم رو مینصبم ..

درایورهای قدیمی‌تر هم مثل Catalyst امتحان کردم ولی تفاوتی دیده نشد‌!

کدوم از این برنامه‌ها رو باید دانلود کنم؟

جفتش نیازه؟

Futuremark 3DMark v2.0.1979 Professional Edition یا Futuremark PCMark 8 v2.6.512 Professional Edition ؟​

فعلا فقط درایور رو تست کنید .

گمونم بهتر باشه این رو دانلود کنید .

http://soft98.ir/software/2634-3DMark.html

.

لینک به دیدگاه

درایور جدید هم سودی نداشت  :(

نتایج 3D Mark:

01481062195683374602.jpg

63251060272817404368.jpg

اینم لینک نتایج بقیه: لینک

ویرایش شده توسط Immortan Joe
لینک به دیدگاه

شمام این کاره ای داداش ، عجب اطلاعاتی :clapping:  @};-

+

بعید میدونم این همه اختلاف مربوط به درایور و ویندوز باشه  :-?

post-19389-0-14107500-1465161562_thumb.png

لینک به دیدگاه

سلام

من زیاد تجربه ندارم اما حدس میزنم v sync فعال باشه

برین تو تنظیمات بازی و از رو enable  برش دارین

لینک به دیدگاه

سلام

من زیاد تجربه ندارم اما حدس میزنم v sync فعال باشه

برین تو تنظیمات بازی و از رو enable  برش دارین

خیر .. غیرفعاله ..

دیگه با این اوصاف شکم رفته رو مادربرد و CPU ..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...