رفتن به مطلب

اجرای بازی pes 2016 با گرافیک intel hd 530 + کمکم کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

چند روزی هست که از دست سیستم عهد بوقم خلاص شدم و یه سیستم جدید گرفتم که مشخصاتش اینه

سی پی یو : i5 6500

مادربرد : asus h170 pro gaming

پاور : corsair vs 650

کیس : deepcool kendomen ti

و هارد یه ترای سگیت و دی وی دی رایتر سامیونگ

کارت گرافیک نگرفتم چون که میخوام صبر کنم یه دو نه RX 480 بگیرم

میدونم گرافیک خود سی پی یو که hd 530 هست خیلی ضعیفه ولی حداقل باید بازی های سبک مثل pes رو براحتی اجرا کنه

حتی طبق بنچمارک های سایت nootbookcheck بعضی از بازی ها مثل متال گیر و... روی کم ترین تنظیمات میتونه 30 فریم بیاره

ولی من بازی pes 2016 رو نصب کردم و اجرا نشد کلا

توی تنظیمات بازی گرافیک من رو 128 مگ نشون میده و وقتی میخوام داخل بازی بشم ارور میده که حداقل باید vram ات 512 مگ باشه

هیچ راهی نیست من بتونم pes 2016 رو روی این سیستم فعلی انجام بدم؟؟؟؟ پس سایت نوت بوک چک چطوری بازی ها رو با این گرافیک آنبورد اجرا کرده؟؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط anderseen
لینک به دیدگاه

تو تنظیمات بایوس مادربورد قسمت گرافیک میزان رم گرافیک رو 512 یا 1024 بذار مشکل حل میشه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز رم سیستمتون چند گیگه ؟

Intel HD 530 گرافیک آنچنان ضعیفی نیست و اگه رمتون بالا باشه باهاش به راحتی و با فریم بالا میتونین PES 2016 رو اجرا کنین

لینک به دیدگاه

احتمالا درایورش نصب نیست. من تو ویندوز ده هر چی درایور نصب کردم intel hd 2000 بود و نشناختش. ویندوز 8 ریختن اتوماتیک شناخت. قبلش فریم تو کالاف4 رو 25 بود بعد ویندوز 8 رفت رو 100 تا

لینک به دیدگاه

درایورشم نصب باشه باز این میاد - خودم 530 دارم  - میخوام صبر کنم یه دو نه RX 480 بگیرم  :D 

وقتی بازی رو بخوای اجرا کنی warning میده - شما Ignore رو بزن و برو تو بازی مشکل نی

لینک به دیدگاه

درایورشم نصب باشه باز این میاد - خودم 530 دارم  - میخوام صبر کنم یه دو نه RX 480 بگیرم  :D 

وقتی بازی رو بخوای اجرا کنی warning میده - شما Ignore رو بزن و برو تو بازی مشکل نی

تو PES این ارور میاد برای شما ؟ یا همه بازی ها ضعیف عمل میکنه ؟

لینک به دیدگاه

درود

خود بنده بازی PES 2016 رو با INTEL 530 اجرا کردم

فقط از جایی که گرافیک مجتمع رو 128 مگ میشناسه نمیتونید تنظیمات گرافیکی رو دستکاری کنید

وقتی که میزنید اجرا بشه گزینه ی Igrone رو بزنید تا بازی اجرا بشه

ضمنا یادتون نره آخرین ورژن کارت های گرافیک مجتمع اینتل رو نصب کنید

لینک به دیدگاه

تو PES این ارور میاد برای شما ؟ یا همه بازی ها ضعیف عمل میکنه ؟

pes  این error رو داشتم تا الان -  GTA V  8 گیگ مموری  :D  :D

لینک به دیدگاه

https://downloadcenter.intel.com/product/88345/Intel-HD-Graphics-530-for-6th-Generation-Intel-Core-Processors

از اینجا درایور گرافیک 530 رو دانلود کنید و تست کنید

در اخر هم قبل از ورود به بازی برنامه هایی که در پس زمینه رم رو اشغال کردند رو ببندید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...